Pontosan. Többségnek nincs meg a fasz feláll ész megáll, mint a férfiaknak, nem annyira a szex kell nekik ( az a körítés ) hanem minden más, a szerelem ... whatever, de a lényeg higy másképpen müxik ez.
Óriási tévedés azt gondolni, hogy a nők azért nem járnak fizetős faszikhoz, mert úgyis kapnak szexet!!!!!!!!!
Egyrészt nincs a közgyakorlatban (pénzes üzletasszonyok, vagy unatkozó milliomos feleségek körében lehet, elterjedt, de a hétköznapi nők körében nem), másrészt a nőknek nem olyan elemi igény a szex, mint a pasiknak. És ha lenne is igényük, inkább besavanyodnak, bepókhálósodnak, depressziósok lesznek, evésbe (ivásba?!) menekülnek, és maguknak sem vallják be, hogy szexre lenne szükségük.
Helytől is függ, de mivel nagyságrendekkel kevesebben vannak, nem annyira kiegyenlített. Van, ahol kimondottan idősebb korosztály van, és pl. Luppán sokkal kevesebb volt a nő - akkor voltak többen, amikor a törzs társaság ott volt, de ők már két éve eltűntek, mikor elkezdték az autósokat 30ezerre büntetni. Nélkülük ott kb. 80-90% pasi. A hivatalos strandokon jobb az arány, de én csak Balatonakaliban voltam kétszer, ott leginkább külföldi házaspárok voltak.
Hajó azt írta, hogy csúnya, buta és nincsenek meg a szociális készségei. Jó, ebből a butát nem nagyon hiszi már senki.:) Azt viszont nem hiszem, hogy ha komolyan is gondolja, akkor a kurvázás beleférne nála.
A nőknél ez az opció azért nincs annyira elterjedve, mert a túlnyomó többségüknek nincs szükségük rá. Ha lenne komoly, fizetőképes kereslet ilyesmire, akkor nyilván elterjedt lenne ez is.
a topicból itt 1-2 pasinak belefér... saját bevallása szerint.... feleség mellett is.... ezt velük beszéld meg.
Én a kurvázást arra hoztam fel példának, hogy lehet sírni, hogy nincs szex, mert csúnya vagyok.... de ez helyesen úgy hangzik, hogy álmaim nőjével nincs szex, mert csúnya és/vagy töketlen vagyok. Mert ha minden kötél szakad, legvégső esetben vesz egy estét, és lesz szex. A nőknél ez az opció még nincs annyira elterjedve.
Ott nem a rondákat nem vállalják be, hanem aki büdös, ápolatlan ( és abban gondolom egyetértünk hogy ez ellen mindenki tud tenni ) vagy ha erőszakos ( akkor lehet beváéllalja aztán a verőlegény a csávót helyreteszi ).
Persze én is csak onnan tudom hogy azért az Index lehozott nem egy ilyen doku cuccot ezekről. Nyilván a ronda az ronda, de ha igényes, ápolt és normális akkor túl van rajta és kész.
Én nem vagyok otthon ebben a kurva témában (tudom, töketlen vagyok), de azt mondják, hogy ott sem mindenki vállal be mindenféle férfit.
Amúgy meg elképesztően szánalmas, hogy itt bárminek is az alternatívája a kurvázás és hogy az a hülye, akinek ez nem fér bele. De hát már semmin nem lepődik meg az ember. Vagy legalábbis semmin nem kéne meglepődnie.
Tudnék neked olyan rusnya nőt mutatni, aki hiába csípi ki magát, nem fog aznap (se) kelleni senkinek. Vagy ha valaki valamelyik testnyílását használja is, attól még neki nem lesz kielégítő az együttlét.
De a pasi, akármilyen ronda is, viszi a lóvét, megkapja a szolgáltatást, kielégül (legalább is testileg), azt' mehet haza.
Érdekes amúgy, hogy a többségnek saját bevallása szerint már tele van a töke ezzel a témával, de gyakorlatilag mégis ez az, ami biztosan eszmecserét generál minden esetben.:))
ÉS NYUGI, JAVASOLNAK IS ILYET A LÁNYOKNAK! Bocs, caps lock...
És sokan azt hiszik, aznap este az a lány tényleg szexelni fog. Pedig semmi garancia nincs rá. És arra se, hogy ha fog is, olyannal fog, aki előtte nem volt másik nővel.
A fizetősnél legalább biztosra lehet menni. Viszed a pénzt, kaptál időpontot, aznap szexelni fogsz.
Egy előnytelen külsejű lány hiába csípi ki magát, egyáltalán nem biztos, hogy aznap este szexelni fog.
Azt nem mondtam, hogy nem b@ssza szét a lelked mindkettő... de!
Csak most nem lélekről volt szó, hanem arról, hogy mi az oka, ha egy felnőtt férfi SOHA SEMMIKOR SEHOGYAN nem jutott még szexhez.
Viszont azt is tedd hozzá, hogy másképpen működünk. Nektek azért jobban van fasz feláll ész megáll, jobban kell a szex. Erről nem mi tehetünk, ti sem, de így van.
tehát ritkább, hogy egy ronda, visszahúzódó nő kaparjon a szexért, Ő lemond róla max, ennyi. Túléli ... ha meg nem, akkor tanácsolhatnád neki, sőt, ha lenne elterjedten fizetős ( és itt én sosem az utcaszéli retkesre gondolok ) szolgáltatás akkor azt.