Egy előnytelen külsejű, visszahúzódó nő ugyanúgy megszívta. Sőt, még jobban is, mert nekik ugye a fizetett szolgáltató sincs, vagyis nagyon ritka, a pasik azt hamarabb elérik.
Bár tudom, azt hiszitek az előnytelen külsejű, visszahúzódó nőket is ostromolják a férfiak :D
Nagy a Lupa tó, de a Soundon is ( azt mondták ) azért volt eloszlatva jobban a tömeg, mert nagyobb lett a terület, vagy jobban kihasználták, mittudomén.
Ezzel kapcsolatban meg még azon filóztam ma a vonaton, hogy bár tényelg van ott a tagok közt pár ilyen szuper helyes fiú (vajon melyik tetszhet neked közülük:-D)? MEg sokan átlag felettiek ill. átlagosak is sokan vannak ott, nekem inkább azok érdekesek, akikkel így vhogy interakcióba kerültem. Pl. kiadnak ilyen páros nyújtási feladatokat s akkor letaperoljuk egymást stb. s utána mosolyog. S nekem ezekből inkább az átlagosak jutnak:-)).
Na úgy van ez a nyaralónknál, hogy ez egy ilyen nagy terület, mondjuk mint egy hatalams kemping faházakkal, de a harmada kb. erdő a többi meg ilyen ligetes, faházas dolog. S nekem nincs a telefonomon net fizetve, mivel így is elég függő vagyok stb. viszont van ott a nyaralóhelyen ingyen wifi, de a fák miatt nem megy messzire, így oda kell gylogolni.
Egyébként ez pont egy ilyen kultúr részén van a területnek, de azért ez is ilyen tücskös hely:-).
Az előnytelen külső valóban nagyon szubjektív. Annyi ránézésre "előnytelen" férfi van, kedves aranyos szép barátnővel-feleséggel. És mikor megszólal rá is jövök, hogy miért :D és rohadtul nem azért mert mondjuk gazdag. Frászt.
Lehet, hogy a teljes mentességet nem, de bizony az előnytelen külső - és az ezzel gyakran társuló visszahúzódás - bizony könnyen vezethet ahhoz, hogy a férfiember szex - legalábbis normális, nem fizetett szex - nélkül marad.
Simán.
Paiknak ez más. Szerintem ha egy teljesen átlagos pasi viszahúzódó, már az is elég ahhoz, hogy egyedül maradjon.
A férfiakra - legalábbis az átlagos férfiakra - nem hajtanak rá a nők.
Aki nem kezdeményez, az egyedül lesz. A nők nem fognak odamenni maguktól.
Szerintem ezek közül egyik sem kizáró ok. Talán a testi fogyatékosság lehetne az, bár erre is tudok több ellenpéldát. De ha valaki szimplán csak nem előnyös külsejű (és ez erősen szubjektív), meg visszahúzódó, nem indokolja a teljes szexmentességet.
Buta pedig egyáltalán nem vagy, mindannyian látjuk, hiába próbálod elhitetni. :-) Kábé annyira lehetsz ronda is.
De most pont azt írtam, hogy tudom. meg persze nem is erre írtam. Csak félre viszed a társalgást, hogy magyarázkodnom kelljen, ami csúnya dolog, tekintve, hogy telefonon kell leirnom egy fapadon ülve a sötét erdőben:-).