Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Ma gazdagodott bakelit sínkészletem, (köszönet Mr. Pv-vonat :) ) ezért megválnék a másik típusú PV, illetve az alábbi alumínium sínektől, váltóktól. Jó nagy pálya kirakható belőle. Én csak a Zeuke elemes vonatot használtam vele, a két sin kompatibilis :) Darabszámot írtam a képre.
Egyben szeretnék megválni tőle. Ha valaki elvinné korrekt áron ide írjon kérem:
Hát én még eddig se jutottam el :( Van egy komplett meg egy olyan, aminek se talpa, se burkolólemeze nincs meg. Tényleg jó lenne ha valaki tudna ilyet gyártani.
Engem nem kavart fel, megnyugtatott a szép színe :) Amennyiben Téged felkavarna, szívesen "megszabadítalak" tőle némi 'aprópénzért", nehogy bajod essen! :)
A karos jelzőid még a régebbi kivitelű Tóth-féle súlykörtés változatok. Én még nem láttam olyat, amiben nincs kiépítve a világítás.
A karos jelzőt amennyire én tudom Tóth Lajos gyártotta 0-ás méretű vasúthoz, a korabeli felvételek alapján a pénzverdei vasúthoz is ezeket a típusokat használták.
Erre a fórumra küldtek, hogy itt többet tudnak mondani nekem!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi két jelzővel kapcsolatban, hogy milyen méretarányúak, ki gyártotta őket és mennyit lehet kérni ezekért mostanában?
A karos jelző 22cm magas a fényjelző pedig 14cm magas.