Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Próbálj végigfuttatni spec. trójai/rootkit keresőket - pl.: GMER, Trojan Remover, Malwarebytes. Lehetséges, hogy egy rendszerben elbújt vírus okozza, hogy nem tudod visszaállítani a keresőmotort.
Sajnálom, hogy nem vált be. Viszont a yahoo-val keresve azt tapasztaltam, hogy angol oldalakon keres, ezért rákerestem és egy ilyet találtam magyarul: http://avirus.hu/search-yahoo-com-atiranyito/. Kipróbálni természetesen nem tudom, hiszen a saját gépemen nincs ilyen probléma.
Ha ez sem működik, és nem kapsz jobb tanácsot, akkor végső megoldásként segíthet a Rendszer visszaállítása egy korábbi időpontra. (Vezérlőpult->Rendszer és Biztonság, és itt a Műveletközpont alatti listában).
Mivel nálad tegnap jelentkezett a dolog, szerencsés esetben lesz egy néhány nappal korábbi visszaállítási pont.
A napokban találkoztam egy ismerős gépen ugyanezzel a problémával. A keresőmotor, ezen belül a keresőmotor címszó alatt az alapértelmezett keresőmotorok címre kattintva állítsd át a google-t alapértelmezettnek. Én a yahoo-t és a bing-et töröltem is a listából, nehogy véletlenül ismét elállítsa valami.
Helló! Segítség/tanács kéne, nagyon amatőr vagyok.
Google a keresőm, ám ha kijelölök valamit keresésre, az yahoo-n jön be, amit részben utálok, másrészt pedig nem is magyarul van. Tegnap kezdte el, eddig ilyen gondom nem volt, tegnapig normálisan, a google alatt jöttek be a találatok.
Nagyon bosszantó, mivel a kijelölt keresőm a google, egyszerűen nem értem, miért ugrik át a másikra, ha beírok valamit keresésre
Egyszerű választ kérnék, mivel egyáltalán nem értek a számítástechnikához.
Sajnos nem segít. Nekem a bekötéssel semmi gondom. Csak azzal, hogya 600*800 pixelből a konverter csak veszteséggel tud 576*720at csinálni. Ha a tévé fullHD lenne, még 1200*1600ast is tudna csinálni, mert ez egy egész új kütyü.
A No. 2 asztali gépem (Asis, XPpro) VGA-tv átalakítóval szeretném használni egy tinédzset kotú KH tévébel, mint monitorral. Amig be nem jön a windóz, szép is a kép. De ahogy a windóz elindul, életlen zavaros lesz. Érzésem szerint az átakító ebből az 576*720as tévéből csak 640*480 vga képet tud csinálni, viszo
nt a windóz képernyő beállítása 600*800 nál kezdödik. Hogy lehetne ezt kicselezni? Ha egy régi VGA kártyát tennék bele és kiiktatnám az alaplapit (hig' kell?), az segítene? Vagy a 600*800 az XP alapkötelménye?
Ezeket én sem értem, de már fáradok ezekre válaszolni.
Most az egyik sofőr akarta kidobni a WP-s telefonját, mert a kollégák azt mondták, hogy szar. Fagyott már le a WP beszélgetés közben? Volt már, hogy nem tudtad felvenni? Minden app ami neked kell működik? Na, akkor röhögd ki őket a folyton frissítő androiddal és haladjunk :-)
"Az Android sokkal hamarabb "munkára kész". A Windows-ossal mindig van valami móka -"
Én csak felnyitom a noteszt és ott van előttem a bejelentkező képernyő, lehúzom az ujjamat és folytatom a munkát. Ha kikapcsolt állapotból indítom, akkor olyan 7-8 másodperc és húzhatom az ujjam. Móka meg havi talán egyszer van, amikor nagyon frissíteni akar, azt kibírom, de ha mégsem, elnapolom.