Keresés

Részletes keresés

Kobzoska Creative Commons License 2001.12.28 0 0 3876
Most engem se rázott meg, csak az jár a fejembe, hogy majd jövőre... De tegnap kiszámoltam, hogy még 4-et alszunk, meg egyet nem, és itt a jövőre.
Előzmény: Lappantyú (3875)
Lappantyú Creative Commons License 2001.12.28 0 0 3875
:-)) hihi, már én is csináltam ilyet.

Én meg nem híztam egyetse karácsonykor, ma reggel ezt örömmel konstatáltam. Mint ahogy azt is, hogy tavaly ilyenkor épp aggódtam a felkapott kilókon, most nem aggódom, mondjuk semmin. :-))

De azért olvaslak benneteket, mert szeretlek benneteket olvasni.

Lappa

Előzmény: Kobzoska (3871)
Kobzoska Creative Commons License 2001.12.28 0 0 3874
Én legalább 12000-t. :-))
Előzmény: Sfakutya (3873)
Sfakutya Creative Commons License 2001.12.27 0 0 3873
Ma sikerült betartanom a tegnapi elhatározásomat és csak 1200 kalóriát ettem !!!!!
Kobzoska Creative Commons License 2001.12.27 0 0 3872
Már többször gondolkodtam azon, hogy hogy lehet egy hozzászólást nem a megfelelő topikba írni, de ez már nem titok többé. Így, ahogy én csináltam az előbb! A szülinapi buli Debrecenben lesz, a Debreceni Korzó nevű topik ünnepli fennállásának 2. évfordulóját. Aki a közelben van, jöjjön! :-))
Előzmény: Kobzoska (3871)
Kobzoska Creative Commons License 2001.12.27 0 0 3871

Kedves Topiklátogatók!

A hagyományoknak megfelelően :-)) idén is lesz Korzó-szülinapi mulatság. A helyszínben és az időpontban is igyekeztem tartani magam a tradíciókhoz, azzal a különbséggel, hogy ezt az évfordulót nem 2000-ben, hanem 2001-ben ünnepeljük (ez jó poén volt, érzem én), tehát mindenkit nagy szeretettel látnék viszont 2001. december 30-án, este 7 órakor a Pizza Viában.
A tortát én sütöm (vagy én rendelem)!

Az asztalfoglaláshoz, illetve a megfelelő méretű sütőforma használatához kérem, hogy aki még nem jelezte a résztvételi szándékát, az írja be ide, vagy küldjön nekem SMS-t!

Eddig az alábbiak jelentkeztek be:
Whiterabbit és Szvetozár,
Bocicsoki,
Hacsek,
és én.
Ez nem olyan sok,úgyhogy gyertek még!!!

Kobzoska Creative Commons License 2001.12.27 0 0 3870
Várd csak meg, amíg a maradékok ideje lejár. Majd másodikán kezdjük együtt, OK?
Előzmény: Sfakutya (3869)
Sfakutya Creative Commons License 2001.12.26 0 0 3869
Sajnos most ettem meg 8 szelet mákos bejglit. Úgy gondoltam, hogy holnaptól ugysem ehetem meg és akkor ki kell dobni, mert a családtagjaim csak a diósat szeretik. Hogy fogok így fogyókurázni, ha minden maradékot én akarok megenni kidobás helyett??????????????
Sfakutya Creative Commons License 2001.12.26 0 0 3868
Én holnap elkezdem a fogyókurát. Célom, hogy 5 kg-t leadjak. 65-ről akarok 60-ra lemenni.
Yv Creative Commons License 2001.12.25 0 0 3867
Dohosa:)))))))))))))
Hu, mi tortent, megint van netetek? En kicsit jol megvaltoztam, megpedig lakhely szerint:) (Anglia)

Es a hulye angol kajatol hizok, mint lo:))) Kicsi gomboc jott ki es ha nem vigyaz magara nagygomboc lesz:)))

Pussz!!!

Boldog low-fat karacsonyt:))))

Kata

Előzmény: dohosa (3836)
bilonka Creative Commons License 2001.12.23 0 0 3866
Szia Kobzoska!

Egy kicsit pihenni jöttem a gép elé, mert éppen a ledolgozandók előállításával foglalatoskodom! :-)

Én is nagyon szép karácsonyt kívánok mindenkinek!

Előzmény: Kobzoska (3865)
Kobzoska Creative Commons License 2001.12.21 0 0 3865
Hú, micsoda pangás van itt! Viszont szívesen fogadnék arra, hogy januárban megindul a nyüzsgés, biztos lesz mit ledolgozni.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

bilonka Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3864
Csatlakozom az előttem szóló(k)hoz...
Én is javíthatatlan vagyok.
Azért tudjátok ugye: a komoly sikereket nagyon szívesen közzéteszem a honlapomon. Várom a sikeres fogyizók jelentkezését!!!
Előzmény: Sfakutya (3863)
Sfakutya Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3863
Én nyárig teljesen meg voltam elégedve a súlyommal. Akkor a sok pihenéstől kb 2 kg túlsúlyom lett. Ekkor kezdtem állandóan a fogyókurával foglalkozni, rendszeresen olvastam az írásaitokat és irigykedtem. Majd elhatároztam, hogy 2 kg-t lefogyok. Folyton csak a fogyás járt az eszemben. Állandóan azt olvastam, hogy mit ehetek. De nem tartottam be, hanem MINDENT ettem amit fogyókura során szabad, de nem normális mennyiséget, hanem sokkal többet. Ennek eredménye, hogy még felszedtem 3 kg-t. Tehát nyárhoz képest +5kg. És még most is csak azt olvasom, hogy mi mindent ehetek. És eszek . Önfegyelem= NULLA
Zaporozsec Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3862
na igen, az már csak 3 hét...

hazamentem és csirkepörköltet ettem nokedlivel.
:-)
de majd könnyüt vacsizom, vagy semmitse.

Előzmény: Kobzoska (3860)
Rigoletta Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3861
Genetikai adottság, nem tudsz mit tenni ellene. Ezért nem ajánlják az orvosok az ugrálást, aerobikot, futást, viszont helyette biciklizhetsz, nyújtogathatod magad, úszhatsz....
Előzmény: alma23 (3848)
Kobzoska Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3860
Dettó. Rendesen el vagyok hízva, de rendesen jól érzem magam. :-))
Majd jövőre...
Előzmény: H_G (3859)
H_G Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3859
> Többiek, hogy vagytok? Nem a kilókkal, hanem csak úgy rendesen.

Rendesen el vagyok hízva :)

Előzmény: Lappantyú (3856)
aquila Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3858
Sziasztok! Én is felszedtem vagy három kilót, és ez teljesen padlóra küldött. Úgyhogy mától én is.... hmmm... szóval tudjátok:-))
Zaporozsec Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3857
Lappa, mérlegre én sem álltam, de a nadrág biza...
:))
mindezek ellenére teljesen kiegyensúlyozott vagyok, egyre többen mondják :D
Lappantyú Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3856
Én láttalak drága és nem tűnt egyáltalán soknak az az annyi. :-) De ha mégis így látod jónak, akkor persze te tudod.

Nekem meg eszembe se jut mérlegen álldigálni, mindenféle más van a fejemben. A nadrág meg jó rám, úgyhogy nagy baj nem lehet. :-)

Többiek, hogy vagytok? Nem a kilókkal, hanem csak úgy rendesen.

Lappa

Előzmény: Zaporozsec (3855)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.12.10 0 0 3855
de.
most kezdem. pontosabban szólva ma reggel.
egy kávé, egy banán meg egy alma délig.
aztán meglátom. talán még torna is lesz belőle.

eddig győzködtem magam hogy télen mindenki felszed, de ennyit??!!

Előzmény: Sfakutya (3854)
Sfakutya Creative Commons License 2001.12.09 0 0 3854
Mi van veletek? Már senki sem fogyózik?
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.26 0 0 3853
Jelenleg az motivál, hogy beleférjek a nadrágomba, ami nyáron még lógott :)
A hütőre ki is tettem pár képet, motiválandó...
Előzmény: Kobzoska (3850)
Kobzoska Creative Commons License 2001.11.23 0 0 3852
Érdekes, nálam pont fordítva történt, amikor abbahagytam a diétát, akkor indult erősebb hullásnak a hajam. Ennek valószínűleg az volt az oka, hogy kevesebbet ettem ugyan, de egészségesebbeket, több vitamint és nyomelemet.

A gyors fogyásnak hormonális hatása is lehet, mivel a hormonháztartás nem tud azonnal igazodni a megváltozott súlyhoz. Ő még mindig nagyüzemben terhel X kilónak való hormonokat, miközben te már csak 0,9 X kg vagy. Egy kis túltermelés, ami ezer betegségnek lehet az alapja.

Előzmény: Sfakutya (3851)
Sfakutya Creative Commons License 2001.11.22 0 0 3851
A testsúly 1/10 részének lefogyása nem eredményez valamilyen problémát? Hiánybetegséget? Én egyszer csináltam egy 3 hetes fogyókurát ( elég drasztikus volt, de több helyen is javasolják ), de utána azt vettem észre, hogy nagyon hullik a hajam. Hogyan lehet megelőzni?
Kobzoska Creative Commons License 2001.11.16 0 0 3850
Lenne egy napkérdésem:
Kit mi motivál a fogyásban?
wahoo Creative Commons License 2001.11.14 0 0 3849
Sziasztok, itt is egy állandó súlyproblémákkal küszködő úriember. Ami biztos, hogy az nem hízlal amit nem eszünk meg... Ezzel természetesen nem voksolok a koplalásra, de az biztos, hogy a fogyáshoz 70-80% körül járul hozzá a helyes táplálkozás, a maradék a sport. Nekem eddig ezzel az volt a gond, hogy undorodtam a bp-i fitness termektől azok igénytelensége miatt. Most hál'isten találtam egyet, amit bátran ajánlok: MOVELAND a Mammut2 tetején. www.moveland.hu
Kultúrált, megfizethető, profi.
Jó fogyást!
Előzmény: Kobzoska (3844)
alma23 Creative Commons License 2001.11.14 0 0 3848
sziasztok
Eddig csak olvasgattalak benneteket, és ha volt( már pedig volt) jó ötlet, azt kipróbáltam. Nálam azt hiszem a délelőtt szénhidrát, ebédre fehérje, estére mozgás dolog jött be. na jó, nem is kellett túl sokat fogynom, de a narancsbőr eltünése, és az átformálódás is azért eredmény.
nekem ezzel nincs is igazán problémám, csak azzal, hogy a mozgástól (sokat futok, sajna azt szeretem csinálni, úgyhogy mozgásnak szeretném ha maradana) elkezdtek az ereim a lábamon gyönyörűen bekékülni.
Szóval ha valaki tud valami módszert, csodaszert, stb.-t visszér ellen, az kérlek benneteket írja meg.
Mit érne egyébként a megformált alak, ha közben nem mernék egy épkézláb szoknyát felvenni.

Úgyhogy HELP

Maminti Creative Commons License 2001.11.12 0 0 3847
Aha... : talánfiú :))

Egyébként minden rendben, leszámitva a gyomorégést, a combcsontfájást (forgótól térdig), és a pár lépcsőfok utáni kiskutyalihegést... :)) Ja meg hogy babóca imád a hólyagomon trambulinozni, és ez már okozgat pár cseppes baleseteket... :)

De nagyon boldog vagyok és jól érzem magam. :)) Olyan muris látni, ahogy hullámzik a pocakom. :)

Előzmény: Lappantyú (3846)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!