Vazzeg! Hogy nekem mindig olyankor akad látnivalóm, mikor a kamerám nincs velem!!!
Megyek az M3-as Gablini mellet és mit látok a PUg szalon mellett egy 407Coupe-t!!! Majd árokba szaladtam!! Gyönyörő ezüstmetál (bár ez a szín nekem nem jön be annyira).
Lehet, hogy az asszonyt rábeszélem, hogy be kéne ugrani a CORA-ba :-)
Ma este megyek az autoért.
:-D
´
OFF
A forumot nagyon el kellet bonyolitani, hogy a reklámok miatt kezelhetö legyen programbol.
Tuti biztos, egy-két honap és a linkek, meg a képek amiket beszurunk (ha rájuk klikkelsz) körbe reklámokkan fognak megjelenni, különben nem értem minek adnák "ingyen" a tárhelyet annak a b* sok képnek amit ide a forumozok betolnak.
OFF
OFF
Ti mit szóltok ehhez a külsőnek? Nekem valkahogy egy igencsak elb*szott fórumnak tűnik. A képek széthullnak, nem jönnek le rendesen, a forumok képei belógnak a szövegbe ami levágja a végeket, a linkelés (ami eddig sem volt az erősségem) mégnehezebbé vált, ha jól olvasom tőletek. Szval mért kellet így hazavágni?
ON
Sajna még van mit a képeken szemezgetni, meg a videókat is emészthető méretre kell alakítani s ráadásul rengeteg is a munka így az a anéhány anyag sajnos kissé késve kerül fel a fórumra, bocsi
Gy
Ui: San, a leveled megkaptam köszi, sajnos a Bogit beosztották a hétvégere rendezvénykedni, így az utolsó héten oszlott szerte szét a remény, hogy megyünk :-( remélem a következőt már nem fogjuk kihagyni :-)
immáron már több hete tesztelek különböző Peugeot-kat (406 V6 Coupe, 307 CC, 607 HDI, stb) de a most lassan egy hete nálam lévő 407 2.0 Supreme azt hiszem viszi a pálmát... Nagyon tetszik ez az autó, magasan a legjobb a kategóriájában. Ráadásul a nemrégiben kijött konkurencia (pl. Honda Accord, Mazda 6, Primera, stb), melyek formailag máris a süllyesztőben vannak (már észre sem venni őket a forgalomban), ezeket a 407 már külsőre első látásra padlóra küldi. Furcsa (bár miért is lenne az?), hogy a legtöbb szájtátott ember a az előbb felsorolt autókból figyeli a 407-est.:-))) Majd írok én is egy bővebb beszámolót.