Hát igen sajnos a jó szerelők telítettek....de legalább nem kamuzik hogy holnapután vidd le aztán mindig közbejön valami....nekem mikor csinálta a gépet igen kora tavasz volt...pesti régióban azért több a lehetőség....nemrég említett egy ismerős egy pesti szerelőt megnézem mit írt róla
Köszi az infót. Én is nézegetem egy ideje a honlapját. Mostmár irni is fogok neki. Sajnos a telefont nem vette fel. Majd valamikor összefuthatnánk egy csevegésre.
Sziasztok 900tulajok! Lesz egy eladó sw-motech középszenderem eladó. 3 hónapig volt használatban. Irányár 45000ft, alkudni kötelező! Új ára 65000ft körül van. Jövő hét második felében Pesten leszek, aztán a Balcsi mellett. Ezeken a helyeken személyesen is át tudom adni, amúgy posta. Az ajánlat keddig él, azután megy az ebay-re a cucc.
Én is nemreg költöztem pestre. Surit találtam neten, Gödöllői szerelőt. Sok jot olvastam róla. Igy tettem egy próbát. Korrekt volt emberi áron dolgozott. Olajcsere, szezon előtti atvizsgalas 16 ezer volt. Telefon +3630 403 0004. Ha nem veszi fel akkor szerel es általában visszahiv.
Várom a folytatást, kíváncsi vagyok mennyi is megy bele pontosan.... :)
Nyilván túl vagy rajta, de hátha.
Akkor sem megy, ha nyomod az elejét? Nekem is volt már ilyen élményem, hogy nem tudtam kinyitni, de csak azért mert kapkodtam. Ha nyugodtam, kissé lenyomtam az elejét, nyílt szépen.
Esetleg a vákum leszívta? Told meg hátra felé egyesben! Hátha visszaböfög valamit. :)))
Keresek egy szervizt, vagy szerelőt Budapest környékén aki jól és normális áron dolgozik (nem ingyen kérem, de néha nagyon oda tudnak mondani egy ismeretlennek). Nemrég költöztem Pestre és mivel nincs szerszámom sem mélyreható tapasztalotom, szeretnék karbit szinkronizáltatni és kompresszót méretni.
Úgy gondoltam hogy csontra kiürítem a motorom tankját hogy kiderüljön a tényleges fogyasztása ! 398 km ig tartott ki a nafta ,elégedett is vagyok ! Pont hazafelé tartva a házamtól 6-700 méterre fogyott ki,de vittem magammal egy kis naftát flakonba Félre álltam hogy beleöntsem a benzint,nyitnám a tanksapkát de nem nyílik sehogy sem Az imbusz csavarokat gyorsan ki is kaptam hátha kijön komplett ,de nem Ki mit javasol hogy álljak neki a kinyitásnak ,erősen gyanús hogy fúrás ,de hátha van ötlet más is ! Viszont egy észrevétel ,a gyújtáskapcsolóba és az ülészárjába is mélyebbre megy a kulcs ,gondoltam rá hogy valami belekerülhetett ,kompresszorral próbálta ki fúvatni de semmi, Lehet hogy csak ennyire menne bele ,sosem figyeltem meg ?! Esetleg valakinek van elfekvőben egy felesleges tanksapkája ,vevő lennék rá ?
A bemutatkozómat és a kérdéseimet copyztam a másik fórumról. Nem volt már kedvem újból megírni valami hasonló szöveget. De itt is várom a segítőkész emberek válaszát! :) Sziasztok!
Újdonsült TDM 900 tulajdonosként köszönnék be hozzátok. A motorhoz május 1.-én jutottam hozzá. Azóta használom és teljes mértékben megvagyok vele elégedve eddig! :) Ez egy 2002 év végi motor. Sötétkék/fekete színben pompázik. (Csatoltam képet de nem tudom hogy megjelenik).
Néhány apróságot szeretnék megcsinálni rajta mielőtt aktívan elkezdeném használni. Olajcsere, lánctisztítás szűrő és gyertya cserére gondoltam. A szervizkönyvét olvastam, de nem minden volt számomra egyértelmű. Ha jól olvastam 3,9 L olajat kellene bele töltenem. Ehhez viszont szükségem lenne új szűrőre és a két O-gyűrűre, amihez tippeket kérnék, hogy melyik olajat érdemes önteni bele és a szűrőt az O-gyűrűkkel hol lehetne legjobb árban beszerezni. Továbbá a lánctisztításhoz szeretnék kérni javaslatokat, hogy végezzem a tisztítást és mivel érdemes befújni a továbbiakban. Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
Köszönöm a segítségeteket előre is!
Magamról annyit, hogy kecskeméti vagyok. Ha esetleg van a környéken TDM tulajdonos szívesen találkoznék vele egy csevegésre, mocizásra. (Nemrégiben összefutottam egy típustárssal itt Kecskeméten. A nick-nevét említette, de már pontosan nem emlékeztem rá, de ahogy itt szétnéztem "csanesz Úr" lehet akire én gondolok. Ha rosszul emlékeztem akkor elnézést!)
Én korábban méricskéltem a hűtő részeit és van olyan része ahol 130 fokot mértem. Ez valahol a "radiátor" beáramló oldala felé és nagyjából középtájt mértem. Talán gőzképződés miatti megelőzés lehet.
Bár furi, hiszen zárt rendszer és ha jól tudom 120 foknál képes forrni ilyen esetben. De mivel nyomás alatt van a franc sem tudja hol a határ. Ha jól tudom minél kisebb a légnyomás annál alacsonyabb a forráspont.
Rexin nekem is megy leállítás után is. Hogy van-e értelme azt nem tom, asszem csak parasztvakítás, a vízpumpa áll és így elállja a víz útját is, szóval csak a meleg miatt olyan nagyon nem tud keringeni, így haszna is elég csekély lehet, de legalább meríti az akkut.
A hungaroringen eccer kinéztek a társaságból, pályanap előtti bejáráson öreg csóka vitte körbe a népeket és minden kanyarban megállt, megmutatni az íveket meg elmondani hogy ott hogyan és miért kell gyorsan menni. Nekem meg a zizin leállítás után is süvített a ventilátor, oszt nem nagyon értették a mellettem levők hogy mit beszél, ott hessegettek én meg mutathattam hogy basszátok meg, magától megy, nem tok mit tenni.