Keresés

Részletes keresés

Seven Of Nine Creative Commons License 2004.10.13 0 0 192

Sziasztok.

Szerintetek jó az Sp2 vel tuningolt Xp tűzfal?

Vagy kapcsoljam ki és rakjak fel valami egyedit.

hkr Creative Commons License 2004.10.13 0 0 191
Köszi mindenkinek a segítséget, amit magánban küldtetek!

A megoldást a http://support.microsoft.com/?kbid=324767 oldalon találtam meg. Úgy tűnik, működik.

Előzmény: hkr (190)
hkr Creative Commons License 2004.10.13 0 0 190
Sziasztok!

Dőre módon megengedtem az XP-nek, hogy frissítse magát...

Azóta nem tudok installálni olyan programokat, ami InstallShield -del települne. Olyan hibaüzenetet kapok, hogy:

" c:windowssystem32autoexec.nt A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz. Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'Bezárás' gombra. "

Már túrkáltam néhány órát a neten, de nem találtam meg a megoldást. Tud valaki segíteni?

karcsi9641 Creative Commons License 2004.10.12 0 0 189
Megcsináltam, de sajnos most sem működik.
Előzmény: CSamu (163)
Munchausen Creative Commons License 2004.10.12 0 0 188
Kérdés: Mire van állítva a rack? Primary slav, secondary master stb? A lényeg, hogy a berakott vinyót ennek megfelelően kell jumperelni, esetleg cabel selectre is állíthatod. Ha ezek után sem ismeri fel, akkor próbáld meg másik hdd-vel, hátha rossz az amit megpróbálsz betenni a rack-be.
Előzmény: Törölt nick (185)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.11 0 0 187
Október: a PC-WORLD magazin XP-SP különszáma. 
psg5 Creative Commons License 2004.10.11 0 0 186

Segítség!

Norton antivírusom van és egy frissítéskor szolt hogy kapcsoljam ki az SP2 biztonsági központjában a vírussellenőrzés figyelését. Nos nem engedi az a nyomorúlt SP2 kikapcsolni, vagyis felajánlja ahogy kell de nem kapcsol ki!

Szerintetek mit lehetne tenni?

amiko002 Creative Commons License 2004.10.11 0 0 184

Szia Munchausen!

Admin jogom van az XP-ben amig csak a SP1 volt fent addig müködött.

Újratelepitettem a Sims2 úgy sem volt jó, a visszaállitási pont segitségével leszedtem a SP2. Úgy sem ment a Sims2 de legalább nem indult rögtön újra a gép. Végül leszedtem a Sims2 és újra visszatettem, igy most SP1 van a gépen és megy a Sims2. Az érdekes az hogy a Richard Burns rally végig jó volt és az közel egy időben jött ki a Sims2-vel. Valami nagy hiba van az XP-ben meg a Sims2 ben is szerintem.

Mi köze a tüzfalnak ehhez az egészhez?

Szia

Andris

Előzmény: Munchausen (183)
Munchausen Creative Commons License 2004.10.10 0 0 183
A sims2 csak admin jogokkal megy, nem lehetséges, hogy nincs megfelelő jogosultság adva használt felhasználói fióknak? Esetleg fogja a tűzfal?
Előzmény: amiko002 (177)
Munchausen Creative Commons License 2004.10.09 0 0 181
Előzmény: Törölt nick (178)
psg5 Creative Commons License 2004.10.09 0 0 180

Segítség!

Norton antivírusom van és egy frissítéskor szolt hogy kapcsoljam ki az SP2 biztonsági központjában a vírussellenőrzés figyelését. Nos nem engedi az a nyomorúlt SP2 kikapcsolni, vagyis felajánlja ahogy kell de nem kapcsol ki!

Mit tegyek???

amiko002 Creative Commons License 2004.10.09 0 0 177

Sziasztok!

Felraktam a gépemre az sp2 azóta nem fut a Sims2, rögtön újra indul a számitógép.

Az XP és a Sims2 is jogtiszta!

Telepitsem újra a Sims2?

Sziasztok.

erebe Creative Commons License 2004.10.09 0 0 176

XP2 óta nem bírok bluetooth kapcsolatot létrehozni a telefonommal. Van valami ötletetek?

Erebe

psg5 Creative Commons License 2004.10.08 0 0 175

Szevasztok.

Az SP2 telepítés után az emilbe kapott pps fájlaimat nem nyitja meg közvetlenűl a levelezőmből. Azt mondja hogy társítsam a megfelelő progihoz.

Természetesen társítva van és ha lementem a gépre a fájl-t akkor szépen elindítja de ha közvetlenűl az outlook-ból akarnám akkor nem.

Mit lehet tenni?

Mondiano Creative Commons License 2004.10.07 0 0 174
Köszi,, végül kikapcsoltam a ZoneAlarmot és ennyi...
Előzmény: CSamu (162)
Tomeck Creative Commons License 2004.10.07 0 0 173
koesz, megoldodott, 1szeruen csak kontakthibas volt (nagy elmeny volt, bal kezzel balra fesziteni a benne levo vinyot es ugy hasznalni, mert kulonben levalasztodott)
Előzmény: Maz (171)
pg_breki Creative Commons License 2004.10.06 0 0 172
Köszi!! Akkor valószínű, mégis csak megpróbálom. :)
Előzmény: gyorgym_ms (164)
Maz Creative Commons License 2004.10.06 0 0 171
Vezérlőpult, felügyeleti eszközök, lemezkezelés alatt nézdd meg.
Előzmény: Tomeck (170)
Tomeck Creative Commons License 2004.10.06 0 0 170
most probaltam felismertetni 1 mobilracket a geppel, ami volt mar nehanyszor rakotve. nem ismeri fel (nem jelenik meg meghajtokent, mint regen). csinalhat ilyet az sp2?
Ipari-antidepresszió Creative Commons License 2004.10.06 0 0 169

Tegnap raktam fel az SP2-őt. Nekem az omega oldalon megnyílik a Media Player 9 és lejátsza a zenét. Most épp a A Föld árnyékos oldalán szól.

A startlapon és az Outlook Expressben új ablakban megnyílnak az oldalak.

Gondolom ez most nem vigasztal.

Előzmény: rendes fiú (168)
rendes fiú Creative Commons License 2004.10.06 0 0 168

Neelixnek köszönöm.

:)

Noshát a SP2-vel végeztem, egyenlőre nem lelek problémát - illetve egyet igen, bár az nem mostani, hanem egy-két hetes dolog.

Arról van szó, hogy ha az OE-ben egy mailben kapok egy linket, akkor arra rákattintva nem történik semmi. Ugyanez, illetve hasonló a helyzet, ha egy weboldalon akarok egy olyan linkre kattintani, ami egy új ablakban nyitná meg az oldalt: kinyílik egy üres lap és onnantól semmi. Startlap, Google ugyanígy (nem) működik.

Hasonló dolog: a www.omega.hu oldalon eddig tudtam zenét hallgatni úgy, hogy adott gombokra kattintottam. Ilyenkor eddig az volt, hogy kinyílt a Media Playerem és lejátszotta a neten keresztül a zenét. (Próbáljátok ki, így van.) Most meg megnyílik egy üres oldal és semmi más...

Vajon mi lehet az a dolog, amit nem vagyok képes észrevenni? Akármit csinálok, nem tudom használhatóvá tenni a gépemet. Van valami ötletetek?

Ha igen, azt megköszönöm.

karcsi9641 Creative Commons License 2004.10.05 0 0 167
Köszönöm a tanácsot, megpróbálom.
Előzmény: CSamu (163)
CSamu Creative Commons License 2004.10.05 0 0 166
Komoly problema van a gepeddel? (HW)
Előzmény: cili111 (165)
cili111 Creative Commons License 2004.10.05 0 0 165
Sikeresen telepítettem az sp2-t (eddig azt hiszem). Csak annyi a probléma, hogy a notepad.exe nem műxik. Ha meglévő text fájlt akarok megnyitni, közli, hogy nem win32 alkalmazás. Ugyanezt írja, ha a közvetlenül a notepad.exe megnyitásával új exe fájlt írok, elmentem és meg akarom nyitni, vagy valamilyen ini,  dat stb. fájlhoz próbálom társítani. A notepad.exe létrehozás dátuma 2004.08.18, a verzió 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158). Csak megkerülni tudtam a problémát, egy régi (2001-es dátumozású) fájlt átneveztem és bemásoltam, és átirányítottam erre a hivatkozást. Most minden jó, mint régen. Mit szóltok hozzá, mi lehet ez?
gyorgym_ms Creative Commons License 2004.10.05 0 0 164

az ok, amiért nem ajánljuk mindössze annyi hogy mind az MS szervereit leterheli mind a te sávszélességedet foglalja, egyébként technikailag felrakhatod a gépedre, semmi tartalmi különbség nincs e csomag és a Windows Update-en lévő csomag között, mindössze annyi, hogy ez minden szükséges komponenst tartalmaz, míg a Windows Update-es lehetőség esetén a gépre egyedileg kerülnek a (addig még nem fenn lévő) javítások..

üdv,

g

--

Moldova György, MCSE+I
Microsoft Consumer Support

E-mail: i-gyomol@microsoft.com

Kérdezze szakembereinket!

Garantált válasz a kérdéseire, hivatalos forrásból: http://www.windowsonline.hu

Előzmény: pg_breki (161)
CSamu Creative Commons License 2004.10.05 0 0 163
Java.sun.com rol toltsd le a jre-t, es telepitsd.
Előzmény: karcsi9641 (157)
CSamu Creative Commons License 2004.10.05 0 0 162
Engedelyezd a tuzfalon az icmpt.
Előzmény: Mondiano (159)
pg_breki Creative Commons License 2004.10.05 0 0 161
Köszi! Mondjuk modemmel azért biztos nem próbálom majd meg, napokig töltögethetném, ráadásul több gépre is kéne (tesó, haver, bné, enyém) és az se hátrány ha megmarad egy file-ként, hogy bármikor a legközelebbi XP reinstallnál simán rá lehessen nyomni. A 266 megás verióval én is óvatos vagyok, ha a Microsoft se ajánlja, akkor talán valóban hanyagolni kéne 1 gépre. ;) Úgyhogy továbbra is várok valaki jó érzésűtől egy linket a kisebb méretű SP2-re! :)
Előzmény: max_headroom (156)
presss Creative Commons License 2004.10.05 0 0 160

Hello Urak!

Sp2 teleptése után, ha hálózai meghajtóról nyitok meg egy xls-t, vagy doc-ot, és utánna rá akarok menteni, mindig belepofázik, hogy más is módosíthatta ezt a file-t, biztos rá akarok menteni?!!!!!

Biztos.

Csak ne kérdezné meg minden egyes rámentésnél...

Tapasztalat? Ötlet?

Valaki járt így??

Köszi

Mondiano Creative Commons License 2004.10.05 0 0 159
Sziasztok!

2 napja feltelepítettem az SP2-t az otthoni gépemre. Semmi különösebb probléma nem adódott, kivéve, hogy az IE azóta nem működik ("A kiszolgáló nem található vagy DNS-hiba") és a helyi hálózatra azt írja ki, hogy "Ez a kapcsolat korlátozott vagy nem jött létre", majd a Javítás gomb után nem tudja megújítani az IP címet. A netet egyébként ADSL-lel érem el. Azóta mondjuk Mozillát vagy Mozilla Firefoxot használok, de Firefoxban pl a freeemail nem jelentkeztet be az Istenért sem. Szóval érdekes dolgok történnek. Tudna segíteni valaki, hogy most mi a teendő? Köszi!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!