Szoval gyere csak, nemmegyek gyorsan, csak erősen.... :-)))) Ma csak úgy vánszorogtam... Mondjuk általában a kinti tekerés előtt nyomatok vmi feladatot görgőn. Az meg lefáraszt teljesen...
Általában a kinti tekerések lényege nekem most, hogy gyűljön a kilométer és for fun.... Mostanában járkáltam a Hárs hegy aljájában. Tetszett... Csak meg kell néznem, merre is megy a piros jelzés Adyliget, Nagykovácsi felé..... Aztán meg Nagykovácsiból kellene eltalálni Piliscsabára. Valaki ismeri az utat? +mutatná [copy right by Tibchy :-)]
Valahogy én sem tudok megfelelően felöltözni most. Ma Kovács Tamással (BB)találkoztam a szigeten és rajta ha jól láttam sokkal kevesebb cucc volt. Azaz egy téli aláültözet és egy szélmellény, ami látható volt. Nakam a karomnak volt nagyon melege, de nem mertem sime hosszú ujjúban tekerni... Na majd legközelebb....
Oké, csak még kicsit fel kell szívnom magam. Elég ratyi a kondim hozzátok képest.
Azért egy zsírégető körödre elkísérlek :)
Tegnap fáztam, ezért egy plusz polárt magamra aggadtam, biztos ami biztos. Laza emelkedő dömörkapu felé, szakad rólam a víz. Lefele meg hóemberré fagytam.
De benne van a pakliban, ez a szponzortól és a költségvetéstől függ. Semmi esetre nem mennék SRAM trigger shifter-rel. Nekem nagyi nnem tetszik az ergonómiája, nem esik kézre, bár mutattak okos dolgokat vele. Ha SRAM, akkor marad szerintem a markolatváltó. Illetve nagyon tetszett a dual-control, de még azt hiszem nem jelent meg a XTR V-fékes dual control változata, azaz nem lehet venni.... Még álmodozom kicsit....
viszont vannak akik nem veszik olyan komolyan azok mellett akik egyre inkább komolyan veszik, no és vannak akik ugyanúgy veszik vagy komolyan vagy komolytalanul, mint eddig. tovább nem bonyolítom..
Kicsit álmodozzunk már és kémkedjünk kinek milyen bringája, felszerelése lesz az idén?
Amúgy pénteken sütöttem sütit, de még tökéletesíteni kell, hogy verseny előtti energiabomba legyen.... Az alapok jók... MIndjuk elfogyott, mint a sicc.....
Azaz bringa és kaja.... Mindkettő ékes jellemzójs csaptunknak......
A bringámról annyit, hogy ha minde szponzor (én, apu, anyu) is úgy gondolja, akkor zsír új keró lesz szépen megkomponálva.
- ami tuti, hogy szeretnék kormányról zérható (lock out-os) telszkőpot. A hajtás várhatóan Shimano lesz.
- nagyon befutó az XT szett (hajtókar, lánc, racsni),
- fékek szerintem V fékek, de ez még többeséjes, bár már a fiókba lapul egy Avid SD SL és kar, de ez még alakulhat SD Ultimat és FRM vagy Shimano XTR kar és fék formájában.....
- kerekek, eddig sima agy, felni kompozíció a nyerő (Mavic felni), de lehet ez is változik gyári kerékszettre (Mavic)
- kiegészítók, mint kormány, stücni, üléscső megvan, Altrix prémium lesz. Ára nagyon kellemes és nem so vizet zavar. Tavaly tut jó volt. Idén ha nagyon jól megy, megbolondítom egy titán csavar szettel....
- nyereg kérdés nagyon kényes lett, így a már meglévő Selle Italia SLR XC-t lehet használat nálkül cserélem egy még kényelmesebbre. Valszeg Fizik Gobi lesz. Ha lehet fektét szerezni....
- markolat WCS
- váltás még talány, de egyelőre érdekséég képpen Shimano Rapid fire lesz XTR-ben, elől XT, hátul XTR vátóval. De ezen is lehet alakítok még.... Fontos szempont, hogy én a középső ujjammal fékezek és közben a mutatóval és a hüvelyk ujjammal szeretem a váltó kezelni.....
Ki mit vesz fel ilyen időben a tekeréshez. Nekem a téi cucc mintha nagyon meleg lenne. A BB-s téli nadrág volt rajtam, az oké. De egy szélálló aláöltözettel a BB-s téli dzseki mintha nagyon meleg lett volna. .... Ez olyan se hideg, se jó idő megtévesztő.....
Jaja. Jegyzetel Oli keményen, aztán majd a hegyen kiosztja a perceket versenyeken. Emlékszem, amikor Crosskovácsi OX verseny után csak annyit mondott: "Öt perc".... Nem volt egy önbizalom emelő beszólás. :-))))) De azért néha fordul a kocka.....
Azt kell, hogy mondjam egyre többen komolyan veszik és elvezik a versenyzést, sportolást. Szerintem egyeztessünk néha és menjünk együtt tekerni. Jobban telik az idő. :-)))) Na nem okoskkodom tovább... Megyek aludni...
Na akkor mára is be lehet vésni 4 óra testmozgást. Görgő és bringa. Előző nagyon jól ment, utóbbi kicsit enerváltan és a szembeszelet utálva. Inkább laza városnézés volt.
lazán mentem, 133 átlag lett, de aszem még ezzel együtt is a mi időn lett a legjobb. nem volt nagy mezőny. edzésnek tökéletes volt. holnap nincs Széchenyi, van helyette Panni.
Én tekertem veled szemben a budakeszi úton. Zsámbék, Tarján, Bajna, Zsámbék outi kört mentem. Az utolsó 1,5 órát zsírból kellett nyomni, mert eléheztem mint a disznó, pedig vittem magammal kaját, csak befaltam az elején :) Bő 5 órát tekeregtem. Hazaérve azon nyomban elpusztítottam 2 sajtos stanglit, míg a tészta el nem készült...
Én ma tekertem a János-hegyre + HHH-ra. János hegyen rengeteg turista. Pár gimis csaj nagyon drukkolt: "Tekerj, már nincs sok hátra!" Lejtmenetben a budakeszi úton köszöntem egy BB-snek, ő épp nyomta felfele. HHH-n is volt jópár bringás, bár nem mindegyik köszönt vissza. Terepre a sár miatt nem mertem bemerészkedni, pedig tesztelném a slick gumit, hogy viselkedik. Összvissz 3 órát mentem, ezalatt 60 km jött össze. A nap azért süthetett volna.
Mára már meg is van a 4 óra edzés. Részleteke nem írok, mert még azt hiszitek komolyan készülök. Meg az ellenfelek megijednének és nem mernek eljönni versenyre.
tavalyi versenyről elég sok negatív véleményt lehetett olvasni a Futóbolond topicban. Sokan elkavartak, frissítés se nagyon volt összegzésként nekem úgy tünt idén sokan nem mennek a rossz rendezés miatt.
Erről ez jut eszembe: "újbeszél", "bűngondol", "duplaplusznemjó", "angszoc", stb... :( Én Kivivel értek egyet - s szerintem ez nem iq kérdése, mint ahogy
írtad. Ennyi. S tényleg nem vita téma... Írj nyugodtan így! (vagy irly??)
Félreértesz, engem nem zavar. Nem zavar ha valami ékezet nélkül ír, az sem, ha csak kisbetűt használ. A tiéd sem zavar, csak számomra 5-ször nehezebbnek tűnik direkt rosszul írni, mint normálisan. :-)
nem de tom h masokat zavarhat mult7 penteken volt errol vitam a kollegaimmal az 1iknek nagyon nem tecett a ly es j hasznalatom szerencsere en vagyok a csoport vezetoje :) (vagy vmi ijesmi, igazabol 7 fo meg mukodhetne vezeto nelkul...) sztem aki gyerekekkel foglalkozik +engedheti maganak h ennyire infant legyen a masik munkahejjemen, jelentesiras + hivatalos levelezes kozben ez kimarad de nekem az a nehezebb, sokkal tobbmindenre kell figyelni az 1xuseg vagy a mexokas kerdese ez 1ik haverommal egyetem elejen a maganhangzokat is hanyagoltuk furcsa, de + lehet erteni vmijen szinten iq teszt is volt szojj, ha nagyon zavar, mult7 pentek ota a munkacsoporti levelezesben igyexem odafigyelni a helyes j hasznalatra hj: tb
Figyu tibchy, nem fárasztó így direkt helytelenül írni? :-) Én párszor próbáltam poénból így írni, meg full kisbetűvel is, de mindig elrontottam, önkéntlenül ráállt a kezem a megszokott helyes írásmódra.
egyetertek a holnapot nem igerem, meg bringat szerelek (bar ez erosen tulzo allitas tolem: a tavaji bukki ezzotabor ota nem hasznalt montimat helyezem ujra uzembe, holnap jon velem szegedre, +nezzuk blazsomarcit /a volt gazdajat/ eshat ezt a bringat nem zarom le a sportuszi elott, szal a holnapi uszit valszin megint bebuktam) de koszi a biztatast, jovo7tol benne van a tanczrendemben az uszkalas joccaka:tb
hivatalosan hetfo, szerda, pentek viszont 2 hete epultem fel 1 tuszos mandulagyulladasbol, azota nem eroltetem jovo7en man kellene szal: hetfon 5.55 sportuszi eloter? tb
Jó idő esetén szombaton egy 3-4 órás rájd érdekel valakit, bárkit? Csobánka, Pilisszántó, Nagykovácsi, meg hasonlók. Lesz aszfaltos szakasz, ennek ellenére érdemes mtb-vel jönni.
hogy válaszoltam e neked szentem senkit nem érdekel a fórumozók közt, mint hogy az sem, hogy írtál nekem, így nem mondom meg válaszoltam e, viszont megjöttem futásból, ami lehet ugyanúgy nem érdekel senkit, viszont az, hogy itt látható hogy az USA hogy változtatott az mtb szabájain erre az évre, már lehet néhányakat igen.
leírva lehet le volt, de én 3óra futás után 160 feletti pulzussal nem szeretek olvasni , megyek a többiek után, vagy keresem a szememmel a jelzést, amit nem láttunk. Előttünk nem ment senki, csak mögöttünk, csak idővel arra lettünk figyelmesek, hogy eltüntek mögüllünk, ekkor már sejtettük, hogy az irányunk nem a legoptimálisabb, de a házakat már láttuk, így futottunk arra.
azért nem vágom az ereim, csakhát magyarázni kell a bizonyítványt, mert nem nyertem. tudod ez a két versenyzőtípus létezik.
Mi számoltuk és tuti 14. lettél, bár az sem sokat számít. Nekem nem volt gond megtalálni a célt a városban, szerintem egyértelműen le volt írva. MOndjuk nekem könnyebb volt, mert Andás előttem futott.... No mindegy.... Legközelebb....
5 helyet buktam az utolsó 3km-ben az elkavarás miatt, ez kissé dühítő. ez a gond ha nem tiszta a jelölés egy versenyen. Anita is bebukott pár pontot ugyanott, ugyanezért.
a szezon még vagy 2 hónap, így nyugodtan várhatsz. Hogy a heti 1-2 tekeréseden mi van fent szentem édesmindegy. Nekem még se vázam, se kerekem, sesemmi a tervezetthez képest,és nem izgulok, mert az is gurul ami van.
hát mivel hengerre és a csoda karbon szarvára hiába várok, serfast meg nem lehet kishazánkban kapni, így ezzel próbálkozom. Amúgy ez a szarv BBB, és ha jól emlékszem 200 g alattra van írva.