Ugyanmá... ilyen fajtájút és évjáratút bármikor mutatok neked az 5-ös út mellett... sőt, kicsivel több pénzért kaphacc fiatalabb évjáratot, világosabb karosszériával.. :DDD
Nem a Schillernél van a gép, hanem egy sima "mezei" kereskedésben. Az előző tulaj egy cég volt, de szervízelve állítólag végig a S-nél volt. Na, ezt akartam kideríteni, de kudarcba fulladt a terv.
ha már regadón túl van, szerintem nincs semmi gáz az euro3-mal...
kinyírhatatlan motor...
hátránya hogy kicsit hangos és hát valljuk be nem egy rakéta a maga 100 lovával, de én autópályán mentem 170-180-at futóval 2.0DTI-vel (igaz az bvectra volt) 6.5ös fogyival...
Olvasgattam a fórumot de olyan sok a hozzászólás, hogy nem tudtam kihámozni ami nekem kell. Kinéztem egy 2004-es Vectra C-t 2.0 DTI motorral. Megtennétek hogy leírjátok nekem mik a tapasztalatok ezzel a típussal? Gondolok itt ilyenre hogy előnyök-hátrányok, jó autó vagy sem, vannak-e típushibái, és hogy mit érdemes megnézni vásárláskor? Nekem nagyon tetszik, de nem szeretném megszívatni magamat. Olyan autót szeretnék ami megbízható, és nem túl szervízigényes, ugye ez ilyen? :-)
Ja és ez Euro III-as van ennek valamilyen hátulütője?
koszi, de sok sok eve 1x mar korbevezettek :) ketlem, hogy sokminden valtozott volna :)))))) sajna a fenyegetozesen kivul nem sok rahatasom van nekem ilyen autos cegekre... foleg nem a sillerre aki az egyik fofomufti a kereskedok kozott... ha jol tom, rajta keresztul jonnek be az anyagok is az orszagba
Jut eszembe! Te, mint egy kommunikációs Kft. űgyvezető kommunikátora :-) igazán rábeszélhetnéd a Schilller Opelt. hogy adjanak felvilágosítást az általam kinézett autóról.
Cserébe sajnos nem tudok felajánlani semmit, maximum behozlak egyszer a paksi atomerőműbe körbenézni. :-)))))))))))))))))))))
User: Köszi! :) Mondjuk ez nem tetszik annyira, mint a Pioneer... most egy villanyász agyal a dolgon, meglátjuk Ő mit javasol évjárat, kábelezés, miegymástól függően a gyári megoldások közül.
hulla: Olvastam a cikket, köszi! :) A hibakód listád aranyat ér, ha megengeded jól ellopom és felrakom a weboldalra. :) Köszi! :)
gratulálok a türelmedhez, én már rég megírtam volna a "megkímélt állapotban hölgy tulajtól eladó" hirdetést a hasznaltauto.hu-ra néhány előnyös fotóval...
végül nem lett befizetve,mert minden átutalással van rendezve, s miután nem egészen 15 percig volt hiba nélkül a gép és visszamentem belátta a srác, hogy ez mégiscsak túlzás.A jeladó cserét viszont bebuktam (kb 9 e volt), mert lehet az tök felesleges volt.
A többi próbálkozásukhoz viszont lehet, sem időm , sem idegem , sem pénzem.
de a legnagyobb hibat ott kovetted el, hogy kifizetted. Ok szereltek be CIM modutl, 1 ev garit kell ra vallalniuk. Ha azzal barmi hiba van akkor azt neki KOTELESSEGUK garanciaba javitani.
a 2. reklamalo levelemet idezem inkabb be, ez kicsit enyhebb hangvetelu, ebbol kb sejtheto mi volt az elsoben:
T. Herein Úr!
Utolsó levelemet Önnek bo" egy hónapja írtam chevrolet captiva jármu"vemmel kapcsolatosan. Sajnálatos módon azóta a helyzet változatlan, a jármu" továbbra is az Interat mu"helyében amortizálódik.
Tekintettel arra, hogy már másfél hónapja semmiféle ígéretet nem kaptam arra vonatkozólag, hogy várhatóan mikorra találják ki a szakemberek, hogy egyáltalán mi a baja a kocsinak, amennyiben március 15-ig az alábbi leheto"ségek valamelyike nem teljesül:
úgy elo"bb a média nyilvánosságához, majd a cég jogászain keresztül jogi megoldáshoz kell folyamodnom.
Másfél hónapos türelmemben nagy szerepet játszott a javítás idejére biztosított vectra, majd zafira jármu"vek, de cégem nem véletlenül választotta a captivát, mivel annak képességeit használni is szeretné. Úgy gondolom, egy közel 10 milliós autó esetében ez a másfél hónap nem engedheto" meg.
Mihamarabbi pozitív válaszát elo"re is megköszönve tisztelettel:
A dolgot csak tetézi egyik-másik alkalmazott kib...ott közönye.
A CImM modul csere után volt a legviccesebb(150e), hogy a hibajel menetrend szerint 1 hét után megjött, visszaviszem, közlik , a CIM modul nem tud kommunikálni a számítógéppel, de helyrehozzák.
Helyrehozták, kiszámláz 2000 ft-t (nem a tétel a fontos), mondom renden van , ez még belefér, ha jó lesz.
Hazamentem kiszálltam, beszálltam, indítok.... és ott a jel.
De ez már oly rég volt , már-már kedves emlék..
Csak ne kellene 2 hetente egy napra leadni a kocsit.
És kire vagy mire hivatkoztál, hogy ezt elérted? Valakinek vagy valaminek kell álljon egy ilyen levél mögött mert Kis Jóskának az utcáról nem szoktak még kalapot sem emelni. Ha mégis akkor vagy kíváló fogalmazó vagy vagy nagy mákod volt, hogy éppen egy empatikus GM alkalmazotthoz kerültél a SPAM folder helyett... :D
nalam 1x basztak el a captiva programozasat es epp rosszul szoltak hozzam a rossz pillanatban amire kellokeppen felhuztam az agyamat es 7vege leven egy mailt irtam... cc: kozlekedesi fofelugyelet, fogyasztovedelem, GM Central Europe, Adott kereskedes/szerviz igazgatoja, szervizvezetoje. Es leirtam, hogy hanyszor szopattak mar meg es hanyszor lett tele a f@szom veluk es egyebkent is es csakazert is
Masnap reggel ott allt a GM sajat captivaja a hazunk elott es ok vittek el az enyemet szerelni, amig en a GM-est hasznaltam.
Ha valaki tud megbízható szervízt (akár márkafüggetlen is jó )Veszprém -Szfvár vonalon kérlek írja le.Az idegeim már cafatokban lógnak a sok találgatástól, hogy mi baja lehet.Ma kb. 10. tippjük a termosztát csere(opel oster-Veszprém), de már azt sem hiszem el amit kérdeznek.
Volt itt már : 1 CIM modul csere 150e.-ért(a hibajelek eltűntek 1 kivételével)
2 szoftverfrissítés legalább3x
3 hűtővíz jeladó csere
4 javaslat átkábelezésre mert a jeladó csere önmagában nem elég
5 fenti javaslat mégsem szükséges ellenben a termosztát hibás
Köszi ha valaki végigovasta,és ha valaki tud valami hasznos tanácsot azt is előre köszi(azon kívül, hogy gyújtsam fel és soha többet opelt)
neked dízeled van, semmibe nem kerül lejönni :P :D sőt még generálná az üzemanyagot :DDD ma meg holnap pont db-be vagyok, csak az a baj, hogy nem értek hozzá, ergo át tudnának b.szni :/ vagy már megvetted?:D