Már többször láttam a mormonokat a Moszkva téren és a Déli pu. környékén is. Mindig jó benyomást tettek rám, mert tiszták, jól öltözöttek, nem agresszivak és jó indulatuak. Minap a lakásom ajtaján csengettek. Mivel a család többi tagjának a lábujja is ökölbe szorul, ha idegen missziós csenget, igy az ajtóban állva tudtam csak velük beszélgetni. Hát szóval le a kalappal előttük. Remélem a 2007-es városmissziónál nekünk katolikusoknak is lesz ilyen sikerünk, mert nekem ezek az emberek nagyon szimpatikusok voltak. Egyébként is odáig már eljutottam, hogy Jézus Krisztus mindig ugyanaz, csak az emberek ruházzák fel más - más tulajdonságokkal, vallási irányzatokkal. Amig engem Jézus Krisztus hivét nem akar egy másik Jézus Krisztus hivő ugymond megtériteni addig békésen elbeszélgetek bárkivel. Amikor fenyegetés, jóslatok, meg irgum - burgum jön elő az nekem nem tetszik.Ugyanis szerintem Jézus nem ilyen, hogy fenyegetőzne, rémisztgetne bárkit is. Sajnos a saját magunk emberi kivetközéseit vetitjük ki amikor hiteltelenül beszélünk a Megváltóról. Szóval hajrá mormonok és hajrá mink is szeretettel előre !