Keresés

Részletes keresés

békésen szántogató traktor Creative Commons License 2010.07.22 0 0 2566
Valamikor sort fogok keríteni rá.
Előzmény: petike23 (2565)
petike23 Creative Commons License 2010.07.22 0 0 2565
Tudom.
Megnéznéd, hogy mi maradt benn ?
Előzmény: békésen szántogató traktor (2564)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2564
Az SOS-ben nem vitatopikok vannak.
Előzmény: petike23 (2563)
petike23 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2563

Üdv,

 

miért lettünk kitiltva a Homeopátia topicból ?

Jazzkedvelő, Azul, Szilaj Szőrmók, és én..

Tudtommal nem követtünk el semmilyen MM-ba ütköző cselekedetet, pláne nem egyszerre.

Előzmény: petike23 (2538)
attention Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2562
Ezt a piros, villogó topikleirást, ami itt fent van, elolvastad?

Egyébként bármely képmanipulálo programmal tudod kisebbiteni.
Előzmény: khoe (2561)
khoe Creative Commons License 2010.07.21 0 0 2561

sziasztok! Lehet, h nem a legjobb hely, de talán itt a segítség. Szerettem volna egy képet feltölteni, de kiírta , hogy 512 alattit fogad csak el. Na most az én képeim jpg-ben, 3,35 MB, ebből még a winzip is nagyobbat csinált.

 

Ha valaki segíteni, step by step, hogy hogy csináljak akkorát, amit itt a fórumra legalább egyszer feltölthetek, megköszönném.

békésen szántogató traktor Creative Commons License 2010.07.20 0 0 2559
Kedves lierre2,

A helyzet a következő: a rövid válasz annyi, hogy töröltük a nickedet és törölni fogjuk nyom nélkül. Ez lehet hogy teljesen korrekt, azonban nem értettél volna sokat belőle.

Ez a fórum hatalmas és tagolt. A userek a különböző problémáikra más és más fórumcsoportban találhatnak írt, beszélgethetnek ott.

Ha éppen a magyar egészségügyet akarod szidni, azt is lehet - a politikán, esetleg a közéletben.

A reklámozási tilalom a szabályzatban van benne.

A leukémiás topik nem pörög annyira. A Rák, avagy a szomorú valóság topik viszont igen.

Kérded, hogy ki érdekeit sérti. A többi olvtársadét. Ha a nagy topikban próbálkoztál volna ilyenekkel, akkor az ottani olvtársak a második (de lehet, hogy már az első) hozzászólásod után jelezték volna itt, hogy ők ezt köszönettel nem kérik. Így szokták. Ekkor mi töröljük a nyomaidat esetleg a nickkel együtt, mint az előbb.

Az információd orvosszakmai szempontból irrelevánsak. Azoknak meglelhetők az elsődleges forrásai is. Akinek dolga, az szokta tudni, hogy hol keresse.

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél itt fórumozni, akkor tedd azt, az itteni játékszabályok szerint. Akkor nem foglak tiltott nickkel azonosulóként tiltani és törölni. Akkor a nagy topikban biztosan szívesen fognak fogadni.

Az orvosokat és a gyógyszeripart nem itt kell szapulni, azt már írtam. Az orvos- és gyógyszeripar ellenességgel kapcsolatban is érdemes lenne meghoznod egy döntést.

A természetgyógyászat fórumban lehet szó természetgyógyászatról, a Betegek egymásközt nem annyira szigorú. Az orvosilag nem igazolt dolgok propagálását e fórum kereti között nem támogatjuk.

A baloldali oszlopban, a Tudnivalók alatt találod a tudnivalókat. Nem ártana áttanulmányozni.

Tied a döntés. Mi aszerint fogunk cselekedni, vagy nem cselekedni.
Előzmény: lierre2 (2558)
lierre2 Creative Commons License 2010.07.19 0 0 2558

Kedves Traktor!

 

 

Köszönöm a kimertítő választ, bár továbbra sem értek egyet az indokaitokkal, de nem is ez a lényeg.

 

Módotokban áll ítélkezni mások felett, eldönteni, hogy ki mit írhat, a kissé gyúnyosra sikerült felhang azonban a homok és csoki hasonlattal némileg azonban bántó.

Nincs jogod megkérdőjelezni mások jó szándékát, köztük az enyémet sem.

Nyilván ezek után ezt a nickemet is "kigyomláljátok" majd. (ehhez van)

 

Tisztában  vagyok vele, hogy a Leukémia fórumra betegek és hozzátartozók járnak, én is az vagyok, az Édesanyám leukémiás.

 

Vettem a fáradságot és végigolvastam a bejegyzések nagy részét, érdekes módon egy orvosét sem találtam ott, csak betegekét, vagy hozzátartozókét.

 

Ti az állításod szerint a hagyományos orvoslást támogatjátok, ami attól eltér, az egyértelmű reklám.

 

Jelen pillanatban a magyar orvostársadalom azon a szinten áll, hogy negyedéves vérvételen kívül és az eredményre történő rápillantáson túl semmi információt, segítséget nem ad. (nyilván van kivétel, ha szerencsés vagy, találkozol ilyen orvossal). Addig várnak amíg kemoterápiára kerül a sor, vagy túléled, vagy nem.

Te meg ülj és stresszeld magad hogy negyed év múlva mennyi lesz a fehérvésejtszámod, hány évig fosz még élni.

Magyarul nincs orvoslás....

 

Ha valaki beteg, meg akar gyógyulni és erre minden lehetőséget megragad, főleg ha egy jelen pillanatban gyógyíthatatlan betegségről van szó.

 

Azt hittem ezeket a fórumokat azért hozzák létre, hogy az érintettek tudjanak egymásnak segíteni, támogassák egymást. Nem tudom ez ki érdekeit sérti.

 

Információk nélkül nem tudod eldönteni, mi az ami ér annyit, hogy utánanézz, foglalkozz vele. Ha soha semmi új dolgot nem engednénk az életünkbe még mindig csak Khalmopirinin élne a nép, és a gyógyszergyártó cégek nem tudnának milliárdos profitot termelni, és halálra etetni az embereket a gyógyszerekkel - nagy részével totál feleslegesen -. (az bezzeg nem bűn, hiszen van rá engedély...)

gondolj csak bele a madárinfluenza elleni védőoltás történetébe....

Nem tudták beetetni vele az embereket és most millió szám semmisítik meg a lejárt vakcinákat. ezt az összeget fordíthatták volna a rákkutatásra is akár.

 

köszönöm hogy válaszoltál, ezt mindenképpen értékelem.

 

 

lierre2

 

 

 

 

Előzmény: békésen szántogató traktor (2551)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2010.07.19 0 0 2551
Kedves lierre2,

olvastam, hogy mit írtál be a fórumba és hogy mit linkeltél. Talán nem szenteltél elegendő figyelmet az SOS Egészségügy topikleírásának. Abban ez olvasható:


Fórum » SOS Fórumcsoport »
Egészségügyi fórumok
Egészségügyi probléma van? Kérdezzen! Amennyiben szakember válaszol, akkor a nickje "dr..." a státusza pedig Ident. Egyéb indexdoktoros nickkel nem tanácsos ide írni. Én szóltam...


A lényeg ebben benne van, aki érti, érti.

Az egészségügyi fórumcsoport az alábbi fórumokat tartalmazza:

Addiktológia
Allergológia
Általános orvosi problémák
Belgyógyászat
Betegegyesületek
Betegek egymás közt
Bőrgyógyászat
Egyéb egészségügyi kérdések
Fogászat
Fogyás - hízás
Gasztroenterológia
Gyógyszer
Kardiológia
Nőgyógyászat
Onkológia
Orr-fül-gégészet
Ortopédia
Pszichológia - pszichiátria - neurológia
Rehabilitációs gondok
Reumatológia
Sebészet
Szakápolás
Szemészet
Természetgyógyászat
Urológia

Az SOS Egészségügyben a fórum szabályainál sokkal szigorúbb szabályok érvényesek. Az menjen be, akinek dolga van ott. Két fórum kivételével az hagyományos orvosláson kívül eső dolgokat nem toleráljuk. A két kivétel: a Természetgyógyászat és a Betegek egymás közt fórum. Ez a fórumcsoport 2005. áprilisa óta létezik ebben a formájában (egyes topikok sokkal régebbiek). A szabályok beváltak, az idő igazolta őket.

A reklámozókat a szabályzatunk alapján töröljük is tiltjuk.

Most kivételesen nagyon szelíden jelzem, hogy a te támogatni vágyásod egyrészt szimpla reklámozás volt, amiért önmagában is tiltjuk vagy töröljük a nicket, másrészt etikailag is minimum kétséges az itt általad vázolt szándékod.

Ha valakit az új tudományos eredmények érdeklik és megfelelő helyről, érdekelként a megfelelő módon belinkel egy szakcikket (azoknak az az érdekes tulajdonságuk, hogy nem tartalmaznak termékreklámot), és nem óhajt túlragozni a kérdést (ld. itt a Tudnivalók, Moderálás címszó alatt a tartalmi rombolás fogalmát), akkor szabadon teheti, de csak módjával. Ezeknek a szakcikkeknek az a bajuk, hogy nehezen érthetőek, interpretálhatóak, és főleg rendszerint nem passzolnak a konkrét beteg konkrét betegségéhez. A többiek, a kintről beesettekre, a gyógyítani akarókra vonatkozik a topikleírás.

Ezekbe a topikokba érintettek járnak, betegek és hozzátartozók. Ha tehát te belekezdesz valamilyen csodaszer reklámozásába, csalfa remények ébresztésébe, akkor bizton számíthatsz arra, hogy vagy én, vagy valamelyik kollégám meg fog jelenni, és nickestől, összhozzászólásostól ki fog törölni. Nekem nagyon sok munka volt a hétvégi menetben a te és a hozzád hasonló nickek hozzászólásainak egyenkénti törlése, de inkább befektettem ezt a sok munkát, hogy mindegyikőtök minden törölt hozzászólását a levelesládájába visszakaphassa.

Ha te meg szeretnéd váltani a világot, informálni akarsz, ám tegyed, de ne itt, mert itt e tevékenységed hamar múló lesz mint egy homok- vagy csokikép.

A kérésedet még akkor sem tudnánk teljesíteni, ha nem is lennének ilyenek az előzmények, a nickedet a rendszer már törölte, visszavonhatatlanul anonimizálódott.
Előzmény: lierre2 (2548)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.19 0 0 2550
afintha Creative Commons License 2010.07.19 0 0 2549
TCSUBAKKA gyógyszert szeretne vásárolni, patikán kivül. Ez jogszabályba ütköző tevékenység.
lierre2 Creative Commons License 2010.07.19 0 0 2548

Tisztet Moderátorok!

 

A Leukémiával kapcsolatos fórumról törölték a hozzászólásaimat, aminek az okát nem teljesen értem. Nicknevem: lierre

Ezen az oldalon a leukémiával kapcsolatban próbálják egymást segíteni az emberek, mivel az orvostársadalomtól ezt nem kapják meg, várhatnak amíg szép lassan elfogy az idő és az életük:(

Olyan linkeket tettem fel, amelyek termékismertetőket tartalamaznak, különféle alternetív lehetőségekről.
Egyikben sem vagyok anyagilag és erkölcsileg sem érintett.
De hátha valakinek segít a gyógyulásban, reményt ad, ennek a betegségnek (Krónikus Limfoid Leukémia) jelenleg nincs ellenszere.

Ha hasonló cipőnek járnának - amit természetesen nem kívánok -, értenék miért próbálnak az emberek minden információhoz hozzájutni és milyen sokat segít mások tapsztalata, bíztatása. Nem tudom mi alapján törölték a hozzászólásomat, ezt kérem szépen, hogy indokolják meg, hogy - mivel továbbra is szeretnék a fórumon kapcsolatot tartani a többi sorstárssal- ezt úgy tegyem, hogy ne forduljon ez elő még egyszer.

 

Szeretném visszakérni az eredeti nickemet. Ez lehetséges?

 

Üdv:

lierre

BFeri53 Creative Commons License 2010.07.19 0 0 2547
Kizártak a Szívbetegségek topikból. Milyen hibát követtem el. Szeretnék okulni!
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2010.07.18 0 0 2546
Köszönöm. Neki már megvolt az örök napnyugta.
Előzmény: afintha (2543)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2010.07.18 0 0 2545
Más is azt tette és volt egy érdekes gyógyszerészeti 'alkotás' is. Átnéznéd ismét, hogy maradt-e még valami?
Előzmény: afintha (2544)
afintha Creative Commons License 2010.07.18 0 0 2544
Daganatos topicocban Rising sun szerintem marketingtevekenyseget folytat.
Kernem ennek gyomlalasat.
afintha Creative Commons License 2010.07.18 0 0 2543
Daganatos topicocban Napsugár :) szerintem marketingtevekenyseget folytat.
Kernem ennek gyomlalasat.
Il Buono Creative Commons License 2010.07.17 0 0 2542
Természetesen...
Előzmény: dzseri (2541)
dzseri Creative Commons License 2010.07.17 0 0 2541
A pikkelysömör gyógyítása topikban lehetne gyomlálni az újonnan érkező reklámszakembereket? Köszönöm....
petike23 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 2538
Üdv Modi,

Lenkei-topicban is elszabadultak az indulatok.
attention Creative Commons License 2010.07.12 0 0 2537
Rossz helyen kérdezted, de látom, már kérdezed jó helyen is.:)
Előzmény: Midnightx (2536)
Midnightx Creative Commons License 2010.07.12 0 0 2536
Kedves Moderátor!


Nem tudom,hogy jó helyen próbálkozom-e.
Indítottam tegnap az Életmód szekció Konyhaasztal részlegében egy topikot AZ IGAZI PIACI LÁNGOS címmel:

http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9203560


Sajnos az "igazi" szó végéről lemaradt az i-betű és így elég furán néz ki a topik címe a hibával. Nem tudnád esetleg kijavítani a hibát? Csak egy i-betűt kéne oda odabiggyeszteni. Köszönöm előre is!

Üdv,M.
petike23 Creative Commons License 2010.07.12 0 0 2535
Üdv,

a Homeopátia topicban kérhetnénk egy kis OFFtalanítást ?

Köszi.
3E Creative Commons License 2010.07.10 0 0 2534
T.Moderátor

(24629) és 24621 az Amway topikban...kérném moderálni

nem kellene senkit fenyegetni, sőt ismeretlenűl leprázni, személyeskedni

sajnos visszaeső

köszi
Zolady Creative Commons License 2010.07.10 0 0 2533
Köszönöm.
Zolady Creative Commons License 2010.07.10 0 0 2532

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9006162

Innen a 29825-öt légyszi töröld!!!

Hiba volt::)

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.25 0 0 2531
Kedves Traktor! radírozd ki légyszi az Egyek-neegyekből az 52500-at és az 52501-et! köszönöm.
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2010.06.24 0 0 2530
Ez nem volt más, csak reklám. A topikban például a (29698)-ban találsz valami minimális krtiériumot arra nézvést, hogy mit érdemes emlegetni. Megkérlek a jövőben ne próbálj meg nem megalapozott reményeket ébreszteni a rákbetegekben, és főleg ne próbálj meg nem bizonyított hatású terméket reklámozni.
3E Creative Commons License 2010.06.22 0 0 2527
T. Moderátor

Kérlek töröld ki ezt az izléstelen hozzászólást : (24320 ) az AMWAY-ről topikból

köszi
Diótörő Creative Commons License 2010.06.21 0 0 2526
Kedves Moderátor !
Szeretném kérni, hogy a Természetgyógyász részben az általam indított CERAGEM című topicot változtassátok meg:
CERAGEM - ingyenes termomasszázs címűre. Az eddigi cím senkinek sem mond semmit, talán ezért sincs nagy látogatottsága.Így esetleg többen elolvassák és kedvet éreznek kipróbálni.
Köszönettel: Diótörő

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!