racsnis kulcsal + toldó nem lenne egyszerübb mint 12 vkulcsal nőgyógyászt játszani? csak kérdezem! én még nem láttam mert 114 napja várom :)))
Majd egyszer meglátod, a villás is csak megdöntve fér be... :-)
Tettestárs linkelte be ezt a képet:
A nyíl mutatja a 12-es anyát amit tekergetni kellene, de nem tudsz igazán fogást venni rajta. Amúgy ez a feszített állapot, oldott állapotban felfelé eltűnik az anya.
Feszített állapotban nem tudod tekerni, oldott állapotban még ennyire sem férsz hozzá.
"Aki nem kapott csomagtér hálót de jó volna, látogasson el az OBI-ba és ott 2.300 ft ért vásárolhat."
Sajnos te vagy akciósan vetted, vagy rosszul emlékszel az árra, mert ma 4100 volt az OBI-ban és elég gagyi kinézetű, így lehet hogy marad a gyári vétel :(
Sélesebb mint bármi, a kategóriában amit eddig vezettem. A kúton rendszeresített ablakmosóval, csak lábúj hegyre állva érek át - mielőtt kezdenétek: 1. nem vagyok törpe, 178, 2. normár méretű e kezem 3. normál méretű a lábam, mi van még más nemjut eszembe - a szélvédőn. Nem számítok rutintalan sofőrnek, de a szélesség nekem szokatlan, főleg a garázzsal gyűlik meg a bajom, érdekes, hogy a hosszal /sw/ nics gondom. Persze előnye, hogy olyan váltér van, hogy gorillát is szállíthatsz a jobb 1-ben nem fog összeérni a vállatok. A tükör egyébként nállam /sw/ kb olyan széles, mint az autó hátulján a legszélesebb pont, így azért ez segít.
Szomorú vagyok, ugyanis náluk vettem az autót, láttam a szervízt, nagyon pöpec, jól mutat a merci mellett a mi magocskánk, és valóban abban a minőségben is szervízelnek, de az árak kiábrándítóan csillagászatiak...
Eddig marad Szabó Úr és az Érd M6 versenben meg persze a többiek akiktöl jön ajánlat.
Minőség, csillagászati ár!
Megtsiteltek ha ott is kommentáljátok hozzászólásaitokkal, ugyanis, itt mindenki szétszórja a véleményét, ott ellenben meg van egy heléyen és másoknak meg jól jöhet.
Bemegy az, remekül érezni az autót. Remélem vettél hozzá elektromos csomagot, mert akkor nem kell körülugrálni az autót minden alkalommal. Nálam is hasonló a helyzet. Amúgy meg gratulálok, használd sokáig, élvezettel!
Nos tudod, a könyöklő nagy tárolórekeszének alsó burkolatát kiszeded, és ott van alatta a csavarral való állítás lehetősége, csak a hozzáférés nehéz, lásd alábbi üzenetem... :)
Nos, az M6-ban 20k szervíznél mondtam Gézu mesternek, hogy úgyan húzzuk már utána a kézit... Ő csinálta, láttam, hogy "pinavájkálós", mondanom sem kell, Ő is "szerette"... :))))))))