De miért jó, hogy kérdés nélkül cserélik az üzemanyagszűrőt, ha annak a periódusa 30k, bár egyes források szerint 60k, de ezt magyar üzemanyag-viszonyok közt nem kockáztatnám meg... az M6-ban az a korrekt, hogy megkérdezik... :)
Kicsit sűrű most a program a nyitott hétvégére készületben, de ma éjszaka felteszem a részletes szervizajánlatot a weboldalunkra. Ha kész van, jelzem a fórumon.
Nekem fúrcsa a Dél-pest ajánlata,mert az ott dolgozó munkafelvevő ismerősöm azt mondta,hogy nem lehet vinni saját olajat a garis autókba na mindegy ,de elég "jó" áron dolgoznak :)
Azért számomra érdekes,hogy egy üzemanyag szűrő ilyen árkülönbségekkel rendelkezik a szervizek között (9 e.-14 e.).
Lehet hogy ennyi idő alatt kicserélik, de nem biztos hogy ennyi munkaidőt kalkulálnak erre (általában többet). A 15 perc is, ismerve 8-10e Ft-os óradíjakat 2-3e Ft-ot jelenthet.
Nincs miért elnézést kérned. Én csak azt tudom feltenni, amit küldnek. Nagyon sokan csak levelet írnak, semmi táblázat, meg szkennelt pdf fájlokat, na ezeket próbálom olykor excelbe gyúrni hogy pofája is legyen meg érthető, de a krisz karkszokat csak felteszem, ez is minősíti a szervízt. Engem úgy érzem nem minősít. Még formázni sem formázzák a táblázatot... az is rám marad. Ma az ország összes kereskedésébe elment. gödöllőre már 2x is.
Lassan jönnek válaszok is, mennek felfele.
Neked külön köszönöm, hogy mindehyikhez elmondtat ott is a véleményed! KÖSZÖNÖM!
Nem akarok kötözködni, de tudod mennyi időt vett igénybe az előző autómon egy üzemanyagszűrő csere? Kb. 15perc. Azért volt ilyen sok, mert összerohadt, és nehéz volt kicsavarozni.
A szervizajánlatokkal összehasonlításával kapcsolatban nekem lenne egy fontos megjegyzésem. Azt ne felejtsétek el, hogy ha egy alkatrészt cserélnek a kocsiban annak van munkaidő vonzata is és ennek nem kevés költsége! Pl. ha egy üzemanyagszűrőt nem cserélnek ki egy 20e-s szervizen, akkor az szervizelés összköltsége nem csak az alkatrész árával kevesebb, hanem az ehhez tartozó munkaóra költségével is! Ezért igazából összehasonlítani csak részletezett ajánlatokat lehet. Ezeket is figyelembe véve nálam még mindig Szabó úr vezet, ahol pl. az olajnak is elég korrekt az ára szerintem, viszont itt még nem tudjuk a részleteket, csak azt, hogy az árakban benne van az üzemanyag szűrő cseréje is (dízel). Kíváncsian várjuk, ígértének megfelelően a héten fent kell lennie a honlapjukon részletezve is.