Én augusztus elsején vettem át, és a februári törlesztőrészletem sajnos nekem is emelkedett. Viszont volt olyan hónap, amikor párszáz forinttal kevesebb volt.
Amikor vettem az autót, vártam, hogy jöjjön már egy olyan forintgyengülés, mint ami pár éve volt, amikor 170-180Ft volt a CHF, és nem 145-150, de júliusban már nem bírtam.
Abba is rakhatsz, mezei 21W-s piros LED-es kell... ;) Az SW esetében 1 pár, a csapottba viszont csak 1db kell, ott ugyanis a jobboldali csak vakfoncsor, bár valószínűleg könnyen élővé tehető... ;)
Szerintem első körben megnézik, hogy van-e fényszórómosód, mert ha nincs, akkor már bukta és ahhoz nem kell sok ész, hogy felismerjen egy fakabát egy fényszórómosót.
Kettő kritérium a xenonnál:1. magasság állítás 2. fényszórómosó
Hát valakinek SW-fronton is első fecskének kell lennie... én bevállaltam itt a tocsikban, és nem bántam meg... :)
Ami az előrehozott talit illeti, szerintem ez most meredek, hogy már ennyire pörög a 16-i időpont, mindenesetre sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de láthattad, hogy két időpont lett bedobva eleinte, és ez jött ki dupla létszámmal győztesként... ;)
Viszont valóban, valakit, aki CRDI-s, és a közeledben van, össze kell szedni, többen találkoztunk már egyéb ügyekből csak úgy... Monk pl az én autómat nézte meg LED-szempontból magántali formájában...
Üdv:
KL
:))
Ps.: Ha ügyes vagy, engem pl csütörtökön könnyen be lehet cserkészni a Lurdy környékén... :)
Most rendeletm a rendör baráromnak is xenont,akivel 4 évig jártam autovill. szerelő szaközépbe és azt monta kérdésemre (mi lesz ha ellenörzik), Ő sem ismeri fel az utolagos xenont,akkor gondolhatom,h a többi kolléga hogy viszonyul ehhez.... Ezért bátorkodtam én is megrendelni,pedig mások elmondása szerint ez a barátom mindnkit megbüntet,de ebbe Ő sem tudna belekötni. De a szarulbeállított 8-10000K- es xenonokat én is ellenzem!!!!!! Ugyan ugy mint a szarul beállított halogéneket is!!!
Szerintem vagyunk annyian, annyi helyről itt a fórumon, hogy ha feldobod merre jársz, merre vagy elérhető, akkor esetleg a közelben lévő CRDi tulajjal meg tudsz beszélni egy találkozót... Csak 5let, ehhez szerintem nem kell Ceed tali.
Szeretném megkérdezni Tőletek, ill. azoktól, akik június, júliusi hitellel vették az autót, hogyan alakulnak a törlesztők? Sajnos az enyém az első egy -két hónapihoz képest nő, most már kb. 15% kal magasabb. Ennyivel rosszabb a forint?
Csak jó lenne látni, mielőtt kiadok érte 10000 Ft-t.
Sajnos a talira nem tudok menni, mert akkorra szerveztünk a feleségemmel egy hosszúhétvégét Balfra....., pedig szívesen találkoztam volna Veletek és meghallgattam volna más dízelt is csörgés szinten és motorleállításkor.
Szerintem nem Greg gépével vannak ekkora gondok, hanem Ő csak a véleményét mondta el, hogy neki ez már nem férne bele... mellesleg egyetértek...
A KIA gyárott egy nagyon faxa gépet, de van még mit javítani:
- értékesítési lánc...
- a "pénteki" gyártású autók urban legend-jének megszűntetése...
- a garanciális komoly gondok kezelése, és itt nem arra gondolok, amikor zörög valami műanyag, mint egy focus-ban... az se kellemes, de mondjuk nem húsbavgó, mint egy állandó motorrángatás...
Nekem mákom van, semmi ilyen bajom nincsen, de amiket olvasok, hát nem tudom... persze lehet, a sok-sok elégedett tulaj nem jár fórumozni... az azért szignifikáns, hogy az emberek sokszor akkor másznak keresni az internetre, ha problémájuk van, és nem akkor, ha minden szép, meg jó... ez a kisebbség...
Ahogy nézem a kiacsomai.hu is már bejegyzésre került, és szerverre mutat, bár még egy szűzies apache hibát dob... gondolom ezerrel dolgoznak rajta, és gyanítom, már mennie kéne... :)
Figyelj, egyértelműen trélerről leesett darabot kaptál, vagy te vagy az az egy az egymillióból, akinek nem lottó ötöse van, hanem kifogja a széria legrosszabb darabját. A legtöbb probléma, amit felsorolsz csak nálad van, legalább is olyan mértékben. Szerintem add el, szabadulj meg tőle, mert csak tönkreteszi az autózást a számodra.
Az utólagos xenonnal az a baj, hogy szinte biztos, hogy májustól, amikortól szigorúbban ellenőrzik és büntetik szabálysértésekért az autósokat, ezt is ellenőrizni fogják, főleg, ha már messziről virít a xenon kék, sokszor messziről is vakító fénye.
Én ezért mondtam le a xenonról, ha kiég a gyári (Philips?), amivel most jól látok, akkor beszerelem a már megvásárolt Osram Silverstart, oszt jó napot (csak 4000 Ftvolt párja).