Szeretnék új fűnyírót, két választás van. Az egyik AL-KO classic 5.13 br, a másik pedig a McCulloch M51 Briggs 500e motorral. Szerintetek melyik a jobb döntés?
6 hónap és 100 óra profi igénybevételt feltételez, másképpen nem is lehet ezt a mennyiséget elérni. Ezek után már csak az a kérdés, a Ryobi összes többi alkatrésze bírja-e majd az első olajcseréig... :)
Briggsre értettem, ahol 25 óránként cserélsz olajat.
100 óránként olajcsere??? Az komoly, vagy nem igaz... A Honda profi motorjaiban van ilyen időintervallum, ha jól emlékszem. Ezt valahogy nem tudom elhinni...
Nos az a 65 ezres drágább, mint a másik. Ott ugyanis nem kizárt, hogy motorcserével kezded :) Ezek a motorok jó karbantartás mellett 300 órát is elmennek.
Ne viccelj már, ezzel a ragasztott lomis géppel akarod összehasonlítani a drágább, 2 szezont hasznát kb 2-300m2 gyepterületen dolgozott, egy gazdás megbecsült gépet?
Egyébként ezt a fajta motort ismered?Nem tudom miféle- fajta de nem tulságosan bizalomgerjesztő!Bem akarok újat venni csak egy telekre kellene lényeg hogy jó erős legyen meg azért ne egy két hét múlva menjen tönkre.
A segítségeteket szeretném kérni a fűnyíróválasztásomhoz.Fontos szempont,hogy szépen összeszedje a füvet,könnyű indítás meg persze strapabíró legyen motorikusan és szerkezetileg is.