Ha-ha-hat:10, jó is lenne :). Ahhoz 2 hónappal korábban kellett volna elkezdeni a felkészülést. Megnéztem a 2 évvel ezelőtti időket, s nem látok rá reális esélyt. Amúgy edzőversenynek szánom (ha egy amatőr mondhat ilyet egyáltalán), nem lesz/volt rá különösebb rápihenés, úgyhogy improvizálni fogok!
Tekerni akarok egy jót, s remélen nem purcanok ki úgy a végére, mint 2 évvel ezelőtt! Ez minden vágyam :)
ok, ezt még a verseny előtt letisztázzuk és szólunk minden frissítőpontnál, hogyha oda nem engednek be frissítőket, akkor legalább nektek mondják meg, hogy hová mehettek!
Szerintem tavaly mi szóltunk neked, de ott volt velünk V.Viki is, ő is próbált intézni valamit, de nem sikerült. Tehát mi, a nem hivatalos de szokásos frissítők (Emese szülei, Viki, Speckósok és a többiek) a sípálya alján egy helyen frissítettünk. Miután a hiv. frissítőpontról elküldtek bennünket.
Csak csendben megjegyzem, hogy tavaly oda sem engedtek bennünket a frissítőzónába... tehát a zónán kivül ott és akkor és arra futok, amerre akarok. :-)))))
Hi, ha valakinek van felesleges polar sebesség jeladója, akkor azt megvenném. Vagy mondjatok egy autóval megközelíthető helyet, ahol lehet venni. Köszi.
Ahogy néztem, jó idő esetén ha valaki kiemelkedően jót megy bekerülhet 5 órán belülre, szuper eredménynek számít az 5.30 és még mindíg sportosan jó a 6 óra is.
Koszonom es sajnalom! 19:13 korul ertem oda. Most pedig haza. Szoval azert tekertem en is. Tudom, nem volt olyan, mint veletek lett volna... de legkozelebb jobban igyekszem!