kőszi:) a célom most egyébként hogy a szeptemberi győrujbarát maratonon ne valljak szégyent..vagy az nagyon korai idöpont?legyen inkább a cél a jövö évi?:D:)
első bánkútról le: 20:15 a kis mászással együtt. második bánkútról le: 8:55 (ez csak lefele, a kis mászás a tetőn nincs benne katonasírok-cél: 10:25 várkút előtti lefelé: 26:25 (emelkedőkkel)
Nem találom az SKS fekete műanyag műhelypumpámat. Szerintem a kocsiba volt, de otthon nem találtam már benne. Valszeg akkor került ki belőle, amikor a táborban délután bepakoltuk a bicókat (Henger, Olivér, asszem ti voltatok ott, nem emlékeztek rá?).
Igen, szólhattam volna, hogy vidd vissza a biciklimet, de akkor nekem sem az volt a legnagyobb gondom, másrészt meg Te olyan gyors voltál, hogy mire én visszaértem Szarvaskőről már szerintem a zuhanyzót takarítottad :-) (másrészt meg hogy lehet, hogy nem tartasz mindent észben??? :-)))))) )Utána a fagyiosztásnál találkoztunk, akkor meg szintén nem a biciklim hazaszállítása volt a problémám, hanem aznapi első táplálékbevitelt foganatosítottam. Megoldottuk ezt is, mint minden mást is :-)
Nem kell kárpótolni senkit semmiért :-), elég az, hogy ennyi szép eredményt gyűjtötök be, csak én leírtam azt, ami bántott. Valszeg bal lábbal keltem fel és ha még vártam volna fél órát lehet meg sem írom a levelet, de így legalább őszintén, egyenesen elmondtam mit gondolok és nem a hátatok mögött morgok.
Akkor ezer bocs mindenkitől és köszi, hogy mindenki kitakarított, ezt nem tudhattuk, mi is kitakarítottuk, mert a társasághoz tartozunk, tehát a nő jól járt, tény, hogy nem volt százas. De én már ezzel a sáros marad a csapat után a zuhanyzó témával találkoztam más szálláson is. sajnos.. :-(
Bocs Döme Neked is és nagyon rendes vagy, hogy csak a Peti kedvéért elmentél Nagymezőre, bepöccentem mert ne bántsa senki a biciklimet :-) Semmi baja a váltónak, kipróbáltuk minden fokozatot többször is, terepen és nálunk működik, de mégegyszer mondom bizti a mi használatunk más, vagy nem tudom.
Azért nekünk úgy látszik, még gyakorolnunk kell a zökkenőmentes szervezést és frissítés tervezést :-)))
A lényeg: kivételesen nem törtem össze autót, odértem időben, sőt el sem tévedtem és nálam kiosztásra került minden cucc, kivéve Pepike kulacsa, amit tök véletlen vettem reggel észre, hogy ügyesen a Szarvaskő feliratú ládába pakolt, viszont cselesen ráírta a kulacsra, hogy FElsőtárkány :-)))))). Ez a lényeg, meg az, hogy mindenki ilyen szépen szerepelt és nem zuhogott már nap közben az eső, így idén én sem áztam szét.
Feró! a salzkammer túráról lehetne a pályáról még pár konkrét kép a BB oldalon? Kicsit olyan érzésem volt mikor megnéztem, mintha szakácsvilágbajnokságról néznék beszámolót, mikor a képek 25% a gasztro. Páélyaképeket kérek! még!