Akkor, légy szíves, írjátok meg nekem, hogy mekkora pólót szeretnétek, mikor születtetek és a lakcímeteket, mert ezek kellenek a nevezéshez, és már intézem is!Email címem: a vezeteknevem pont keresztnevem kukac freemail pont hu. Remélem így tudjátok. :-)
Szerencsére engem az UST-s nem érdekel, főleg, hogy nehezebb, mint a hagyományos, belsővel együtt. Másrészt meg szerencsére az Európai unióban élünk, így az sem zavar, ha itthon nem lehet kapni. Van postás, futárszolgálat, stb. Tessék: itt.
Jól hangzik... akkor mégse sárgumikkal menjek? Na szerintem az lesz, hogy viszem magammal a szettet, és ha a helyi pletykák rajt előtt sárról szólnak, akkor átdobom a racsnit, beállítom a fékeket és a sártűrő szettel megyek. Az elől maxxis swamp thing 2.1, hátul maxxis medusa 1.8. Ez azért még nem 1.5-ös sárgumi:)
Lehet, hogy én tudok menni itatni, ez holnap estére eldől! Addig azért tervezzetek úgy, mintha nem is mondtam volna semmit. Ha mégis sikerül, akkor lesz nálam bringa, tudok menni pl. a Nagy-Kopaszra.
Kastély udvar: Pepike szülők, talán Kriszta és még aki ott van.
Kutya hegy: Jimmy és haverja
Anna-lak: Sanci
Lehet még esetleg kimenni a Nagy-Kopaszra (elvileg még Henger és Borsos Máté jelentkezett) vagy segíteni Sancinak, hogy ne egyedül kelljen mennie. Ha esetleg gondoljátok, szerintem szívesen látunk titeket is.
Nagy-nagy köszönet mindannyiotoknak előre is!
A www.crosskovacsi.hu-n mindenki megnézheti, hogy a távjának megfelelően ezek a pontok hány km-nél vannak és ennek megfelelően lehet majd leadni a cuccokat (zacskóban, feliratozva) a megfelelő segítőknek.
Hogy hol találkozunk reggel, az még kérdőjel, mert sátor nem lesz. Én a kastélyban lévő itatópontot (az udvarban hátul) javaslom, mert ott vannak asztalok meg ilyesmi.
És kérem, hogy aki kér itatást, az jelezze a honlapon!! köszi.
Jaj, mi ez a negatív hozzáállás megint? Nem is tudom, kitől tanultátok. :-)
Na mielőtt mindenki 1.5-ös sárgumival jönne:
Tegnap az utolsó eső után délután voltam át és végigmentem az első 4km-en és az utosló 10km-en. Sár szempontjából ezek a legkritikusabb szakaszok.
Hátul Michelin Sprinttel, mivel nem volt kedvem cserélni. Az első 4 kilin volt egy rövid tolós rész, de nem semislickkel simán fel lehetett volna menni. Az utosló 10-esen (mondjuk az főleg lefelé megy vagy lapos, emelkedő nincs benne) simán végigmentem. Sehol nem szedte a sarat. Nem ragadt. Na mondjuk eső után voltam.
Mondjuk lefelé voltak erősen gondjaim a hátsókerék fékezésével és irányatásával. Elég könnyen csúszott :-)))
Ma végigmentem az első 30-on. Az első 4 kiliben már végigmentem mindenhol felfelé (gumi ugyanaz), utána meg max tócsák voltak laposon, komolyabb sár sehol (Sok a dózer). Ugyanúgy gurultam az első 30-on 1:30-at, mint pl. szombaton, amikor csont száraz volt minden.
Tehát ha nem fog esni, semmi pánik. Hangsúlyozom, ha nem fog esni. Én esz esetben hátul Michelin sprint, elől Larsen TT. Jó gyors pálya :-))
Egyébként a pálya már fullon végigjelölve. Nem tudom, hogy a rendezők az elkövetkezendő 2 napban mit fognak csinálni.
De ügyes! Hihetetlen látvány, ahogy egyszer csak rájönnek, mit kell csinálni és onnantól élvezik. Loli Múlt hétvégén megtanult felállni, 7 hónaposan. Előző hétvégén tanult meg önállóan ülni.
Panna 1 hónap múlva két éves, ma sikerült először háromkerekűvel pedáloznia, párszor más próbálta, de nem volt meg az izomkoordinációja hozzá és nem haladt. Ma sikerült. Rákattant..
70-nek is kevés volt az. De szintben brutál sok volt. Nem is emlékszem lejtőre a versneyből, csak a bazi meredek emelkedőkre, meg a sziklamászó szakaszokra:) Na jó, Írottkőnél volt egy jó rázós lejtő...