Ma voltam a C.Kovácsi pálya egy részén, Sancival is összefutottunk, jelentem 95% csont száraz, van 1-2 pocsolya és annyi. Hajrá nektek holnap, én az utóbbi hét negatív eseményei okán most nem eröltetem, inkább edzek, esetleg lehet elnézek arra, de sokmindentől függ.
En felvettem a nevezesem, akartam mutatni licencet,de azt mondtak nem kell.megprobaltam palyat is jarni,de tul hamar visszaertem.kerdeztem,terkep van?az nincs.
Na akkor elvileg a 4 itatópontra van 5 jelentkezőnk, és igazán szerintem bőven elég lenne csak 3 itatópont, de ha már ennyien szeretnétek segíteni és látni a versenyt, akkor legyen négy, végülis az nekünk versenyzőknek is jó.
Kastélypark: Pepike szülők
Kutya-hegy: Jimmy és barátja
Anna-Lak: Sanci
Nagy-Kopasz: Borsos Máté
Fish! Szerintem Máténak segíts, mert ott megy a rövid 1x a közép és a hosszú 2x.
Az lenne a kérés, hogy mindenki írja is le itatópontonként, hogy mit szeretne (kulacsutántöltés, stb.), és legyen minden kulacs feliratozva!!!!
Plusz azt vegyétek figyelembe, hogy az első szakaszt leszámítva nincsenek nagy távolságok a pontok közt ráadásul gyors a pálya. Tehát kíméljük a segítőinket és ne vitessünk ki velük itatópontonként és versenyzőnként 4db 7decis kulacsot (meg magunkat se szivassuk azzal, hogy ennyit cipelünk aztán a felét eldobjuk). Bár igaz, hogy meleg lesz, de szerintem a lassabbak is 25-30perc alatt abszolválják a pontok közöttí távolságokat. Kivétel ez alól az első szakasz, amihez még hozzájön a felvezető kör is, ami tehát az első körben nem 15, hanem 21km. Esetleg felvesztek a felvezető után rögtön valamit (lehetséges).
szerintem
Kastély - Kutya-hegy: 15km 2x0,5l
Kutya-hegy - Anna-lak: 7km 1x0,5l
Anna-lak - Nagy-kopasz: 7km 1x 0,5l
Nagy-kopasz - Kastély: 10km 1x 0,5l (gyors, főleg lejt)
Kastély - Nagy-kopasz 10km (a középtáv 2. köre): 1x0,5l
Találkozzunk 8:30-9:00 közt a kastély itatópontján, ott vannak padok, meg ilyesmi (az udvar hátsó része, kifelé a pályára)
Sziasztok! Van egy kis probkémám!:( A hétvégi crosskovácsira be vagyok nevezve és vonattal tudok csak pestre menni. Esetleg valaki eltudna vinni pestről nagykovácsiba? Reggel 7:42kor ér be a vonatom a nyugatiba.
Tudnillik, eddig nem értettem mi is történt velem a fonyódi középtáv OB-n. Én is allergiás vagyok a csípésre. Lehet az más bogár is, kiütéses leszek, viszketek, szédülök, és ráz a hideg. Ezen a versenyen akkor nagyon régóta szárazság volt, ezért nagyon csíptek a méhecskék. Bringázás közben többünket megcsíptek. Az én számat is. Meg is ijedtem, hogy fel kell adnom a versenyt, mert rosszul leszek, de valamiért /már tudom miért/ nem jöttek a reakciók. Még 3 órát tartott a verseny, mire beértem, semmi bajom nem volt. Azóta már volt csípés, természetesen a velejárókkal. Ezért nem értettem eddig, hogy akkor ott miért. Ma okosabb lettem!:-)
Én még régebben voltam ezen a partyn. Illegál partynak hívják. Jó szokott lenni :-) nemtom van-e engedélyük rá, de a rendőrök mindig meg szoktak jelenni :-)
Tényleg a múlthétvégi hájperszpész partiról nem is számoltunk még be, amibe a Hármason botlottunk. Élmény volt. A parkolóban reggel 9 kor még cök-cök zenére rúgták a port vagy 50-en, ennyiem bírták még az éjszakás partyt. kidőlt emberek szanaszét, sörösdobozok, stb.