Emberek! akik a sátornál lesztek! valszeg fog egy srác hozni egy DVD-t holnap a BB sátorhoz, király lenne, ha valakinek oda lehetne adnia aki Pest, én nem biztos, hogy tudok menni, aztán majd hozzám kerül.
Általában úgy van, ha azt akarod hogy jobban másszon, akkor fordítva kell hátra felrakni, mint ahogy előre raknád. Ha azt akarod hogy jobban legyen fékezhető, irányítható, jobb legyen a kanyarstabilitása, akkor pedig ugyanúgy kell felrakni, mint ahogy előre raknád. Tehát pálya és stílusfüggő.
De ez általában igaz. A konkrét gumit nem ismerem.
Bocs, hogy nem vártalak meg, pedig elég sokáig lassan gurultam, de aztán jött a kedvenc, a vége előtti lefelé, ott aztán megint megeresztettem :)
Ma végigmentem a nagykörön. Mint ahogy Oli is írta, ideális, nem porzik. Van pár pocsolya de szinte mind kikerülhető, és semmi csúszkálós, elnyelős, kipörgős dágvány nincs (egyelőre :)! A kör első fele szerintem gyötrősebb, persze ez szubjektív. Az én edzéstempóban két fél kulaccsal nem nagyon tépve szét magam 2:34et mentem pár megállással, eltévedéssel az egy körön. Tehát Péter 2 órás edzőköre reális :)
A két hosszú dózeres mászás nem tetszett, de azt tavaly is utáltam. Nagyon szépen ki van jelölve a pálya, bár egy átszalagozás, illetve a kidöntött rövid/hosszú szétválasztó megtréfált. Van néhány felkiáltójeles rész, de szerintem nem vészesek, telósoknak kimozogja, merevek meg kicsit jobban rászorítanak majd a markolatra. Talán egy, az elején egy zúzós lefelén van egy csúnya keréknyom, nem szívesen keveredtem volna bele. Egy helyen a pályán sajnos az erdészek fákat döntögettek, remélem rendesen eltakarítják maguk után az ágakat.
Kurva meleg volt, 25km-el a cél előtt már üres volt mindkét kulacsom. Szóval figyeljetek a frissítésre :)
Tudotmmal Jimmynél vannak/lesznek a licenszek, Feri pedig megbeszélte (a szövetséggel/rendezőkkel?), hogy később lesznek bemutatva az engedélyek. Elméletileg emiatt nem kell agódni.
Ma voltam a C.Kovácsi pálya egy részén, Sancival is összefutottunk, jelentem 95% csont száraz, van 1-2 pocsolya és annyi. Hajrá nektek holnap, én az utóbbi hét negatív eseményei okán most nem eröltetem, inkább edzek, esetleg lehet elnézek arra, de sokmindentől függ.
En felvettem a nevezesem, akartam mutatni licencet,de azt mondtak nem kell.megprobaltam palyat is jarni,de tul hamar visszaertem.kerdeztem,terkep van?az nincs.