Ellenörizni kell, hogy alul a kiemelő tengelyen jelen van a kilincs. Ha nincs, az már eleve sokat ront a kuplung érzeten. Ha az rendben van, akkor bowden cserével jársz a legjobban. Gyári új Kb egy 10, azt megint jó Tízen évig. Nincs e esetleg erősített kuplungrúgó beleszerelve. Nyilván ez már egy tömítésbe is kerül.
A kar meghosszabbitásával lecsökkented a meghúzáshoz szükséges nyomatékot igy sokkal könyebb lessz. Adj hozzá még 20cm-t és javulni fog. :D:D. Amúgy próbáld befúlyni WD40-el a kábelt, nekem segitett.
Ha nem vettél ki onnan csavart, akkor ne pótold, mert nincs ott. :D Az nem az 1 és 5, hanem az 1 és 2 közöttük meg a nulla. A kettesen valami környezetvédelmi baxás miatt van de a lekötése semmiféle eredménnyel nem jár, nem igen tudni minek az, az egyes meg gondolom leállítja a motort ha sztenderrel akarnál indulni.
Sziasztok. Kérdeznék,hogy pótoljam-e azt a hiányzó csavart ami abba a kerek lemezkébe való? Illetve a fokozat jelzőn miért van az első és ötödik fokozaton vezeték.
Ha valakinek megvan a 3VD és a 4TX parts list fájl is abban meg lehet nézni, ha ugyanaz a cikkszám, akkor ugyanaz a tanksapka is. (Nekem itt csak a 900-asé van a gépen.)
Hali hó ! Valaki megtudná mondani hogy a 3vd és a 4 tx tanksapkája egyezhet e ? Mert 3vd sapkát tudnának küldeni az én elromlottam helyére Csak nem tudjuk hogy eggyezhet e
" Áhoj Béla! Ha esetleg bekukkantasz:2015.06.28.-án "szabadítottalak"meg a 4TX-től,azóta hűségesen szolgál.Ma váltott 6 számjegyűre(legalábbis óra szerint) A hétvégén újabb 1000km vár rá.... Jó vétel volt!:)))"