Szerinted ennek a topicnak az olvasói örülnek a kérdésednek. Ha így érzed, szerintem inkább ne. Ha JÁTSZANI szeretsz és nem hardware-re hajtasz, akkor érdemes. Próbáltam már kinect-es xbox-ot és move-os PS3-at, az is klassz, nekem ez jött be. Ha mondjuk FPS/autóverseny/ilyesmi menne fullHD-n akkor az nem ez a te választásod.
szsztok,szeretnék venni mostanában egy wii-t ,de nem tudom,hogy megéri e, mert hallottam h a grafika meg a gép nem olyan jó...szerintetek megéri venni egyet?
hello.. már egy ideje onnan szedem le a játékokat,de ott nincs modern wf3! a neten van sok helyen,de szerintem azok nem jók valamiért! a gépet hiába állitgatom-nem megy! egyenlőre a pisztollyal kinlódunk,mert csak akkor kerül fedésbe a szálkereszt és a pisztoly nézőkéje,ha a sensor bárt a pisztoly magasságába emelem! anélkül sajnos van kb 30 cm külömbség a célgömb,és a szálkereszt közt! erre beállitást valaki????? köszi..
hali. sajnos az a baj h nem igazán tudom mi az a relase,,,de ha egy uj játékra gondoltok,akkor az nagyon bajos! nekünk 2 megabites netünk van,és kb egy hét mire lejön a játék! és sajnos akkor sem tuti h jol jön le! ha tudtok egy jo oldalt,ahonnan JÓL lehetne leszedni-szivesen veszem! köszi...és esetleg a remote beállitásához hozzá tudtok szólni??
Két bajom van! Ha tudtok segitsetek! Az egyik,hogy a black ops,, lefagyasztja a gépet,,,a modern wf3 tölti,,de nem indul el! Próbálgattuk állitgatni CIOS..t de hiába! nem ment! Ennyi?? nem lehet csinálni semmit????
A másik,,hogy vettem egy pisztolyt,,egy tokot amibe a nunchukot,remote t kell rakni! tök jo,,csak az a bibi,hogy a célkereszt,és a lézer közt van kb 40 cm! A pisztolyt ferdén kell tartani,,egyszerüen nem lehet célozni! Kivettem a tokbol a cuccokat,,és igazábol a remote t is ferdén kell tartani,,tehát nem merőlegesen-mint ha céloznák vele,,,ez nagyon zavaró mert igy a pisztoly használhatatalan!
Lehet e ezt állitani???a remote tengely vonalát hogyan lehet párhuzamossá tenni a célkeresztel????? köszönöm....
Én is ebben a cipőben jártam. Neogamma volt a wiimre rakva. (Nem minősíteném!). Most hogy rárakattam az USB Loadert, ki lehet választani az opciókba hogy hányas Cios-sal futtassa a játékot. Itt a 250-et kell kiválasztani és nekünk már müdödött is.
Tudtok abban segiteni,hogy ha torrentről leszedtem a cod balck ops,,ot,,az miért fagy le? olyan szinten lefagsztja a gépet,h ki kell huzni a konnektrobol! Aztán ott a modern warfare3,,azt elkezdi betölteni..mennek a kis pöttyök-de semmi! sötét a képernyő! Lehet ezekkel valamit okoskodni?? köszönöm..
Nemrég vettem egy új Wii Remote-ot ,amit szinkronizáltam a Wii-vel.
Az a problémám, hogy ezen a második távirányítón nem világítanak a kék LED-ek egyáltalán, viszont rezegni szokott, hangot is ad és pl sportot lehet is vele játszani.
Akkor kezdődik a legnagyobb baj, amikor rá kell mutatni valamire, mert a kis nyíl nem jelenik meg a képernyőn :((
IOS beállításokban tud valaki segíteni? Call of Duty Black Ops, leszedtem az iso-t, wii backup managerrel feltettem a külős meghajtóra, usb loaderrel indítás, aztán kiírja hogy load, és lefagy... állítólag ios-t kell átállítani csak nem tudom hol, hogyan?!
Sziasztok Van egy kis problémám az usb loader gx progival A vinyót leformáztam először ntfsre aztán az wbfs manegerrel wbfsre Ha rádugom a wiire a loader rögtön azt látja hogy 2.75gb foglalt és van 3 game rajta de üres képpel,név nélkül és 0 gb helyfoglalással A wbfsmanegger teljesen üresnek látja a winyót de ha bármit rátelepítek nem látja a gép csak azt a hármat Letörölni nem tudom vele Amint a wii-vel feltelepítek eredeti lemezről a loader segítségével akkor azzal lehet játszani látja a wiin de a számítógép onnantól nem ismeri fel a vincsesztert ,azaz particionálatlan meghajtóként látja Újraparticionálás után kezdődik előröl azzal a különbséggel hogy a wii már azt a játékot is látja rajta amit ő rakott fel még wbfs re formázás nélkül is fat32-őn (bárjátszani nem lehet vee de letörölni le engedi de csak azt ami vele lett felrakva) Már teljesen kész vagyok tőle:( Van valakinek ötlete? Köszi zs