Keresés

Részletes keresés

Gyuri44 Creative Commons License 2011.05.24 0 0 4711

Sajnos a Fórumban nem találok olyan helyet, ahol hozzá lehetne szólni a www.index.hu aktuális cikkeihez. Most pl. A pilóták okozták az Air France-katasztrófát

című cikkhez lenne észrevételem, do fogalmam sincs, hogy hova írhatom azt. A honlap jelenlegi klubjai ugyanis visszautasítják a bejelentkezésem. Ezért javaslom egy olyan rovat beindítását, amelynek az a címe, hogy: Hozzászólás az INDEX aktuális cikkeihez.

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.21 0 0 4707

ha nem is pontosan ugy ahogy leirtad, de heteken belul lesz lehetoseg arra, hogy az eredeti kepmeretet is meg tudjatok nezni. 

Előzmény: Esp_ (4706)
Esp_ Creative Commons License 2011.04.10 0 0 4706

Kedves Admin!

Jelenleg az Index 3 példányban tárolja a képeket

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/*****/THM_000****.jpg     //kicsinyített méret (ez jelenik meg a fórumban)

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/*****/BIG_000****.jpg      //kissé nagyított méret (ez jön be amikor rákattintunk a kicsinyítettre)

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/*****/IMG_000****.jpg     //eredeti méret (ez jelenleg sehol se jelenik meg, de tárolva van)

Sok téma van ahol fontos lenne a nagy méretű kép megjelenítése, és igen bosszantó hogy csak kis képeket kapunk.

Ezért szeretném kérni, hogy beállításoknál legyen olyan opció ami alapból az eredeti méretben jelenítené meg a képeket a topikokban, mindenféle fölös kattintás nélkül.

Tudom talán többségben vannak azok akiknek a jelenlegi állapot megfelelő, de azt szeretném kérni, hogy legyen meg a lehetősége teljes méretben élvezni a képeket, amennyiben bekapcsoljuk ezt az opciót a beállításokban.

Úgy érzem nagyban nőne a fórum adta lehetőségek köre.

Várom visszajelzéseteket!

Zoli0635 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 4705

Valaki nem tudja mi az iWiW ellenőrző kódja?

Előzmény: Nemo (4704)
Nemo Creative Commons License 2011.01.07 0 0 4704

Köszönöm, kipróbálom (ha majd lesz gépem).

Előzmény: e_laca (4703)
praktiker Creative Commons License 2010.11.26 0 0 4695

Szomorúan hallom... pedig összehasonlíthatatlanul használhatóbb, mint a mostani módszer. Hiszen legtöbbször az előzményi hozzászólás környezete (vagyis mondjuk pl. +/- 20 hsz) nélkül szinte értelmezhetetlen az előzmények struktúrája. Nagyon ritkán fordul elő, hogy a most felkínált, pontszerű előzményi hozzászólások szemantikailag stimmeljenek.

De most e_laca script-je felcsillantotta a reményt, bízom benne hogy megoldódik végre ez a problémám:)

Előzmény: digicat (4693)
praktiker Creative Commons License 2010.11.26 0 0 4694

Hú, az jó lenne és nagyon hálás lennék érte:) Hol érhető el? Bármilyen csatornán (e-mail, www, akármi) vevő vagyok rá..:)

Előzmény: e_laca (4692)
digicat Creative Commons License 2010.11.26 0 0 4693

A régi fórummotor így működött, az újban nem tudják megoldani pedig már más is kérte.

Előzmény: praktiker (4689)
e_laca Creative Commons License 2010.11.26 0 0 4692
Erre van egy greasemonkey-szkriptem, firefoxban, operában működik. Kell?
Ja, a "ha nincs" része nincs meg, mert sztm az nem is kell annyira.
Előzmény: praktiker (4689)
Kilroy Creative Commons License 2010.11.26 0 0 4691

Nem biztos, hogy erre szükség van. Lehet, hogy csak be kéne üzemelnie mindenkinek egy élő mélcímet. Akkor mellesleg azzal se lenne gond, hogy valaki nem tudja, miért csapták le a modik, mondván ő nem is kapott róla mélt...

Előzmény: Törölt nick (4690)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.26 0 0 4690

Az indamail fórum egészének a kommunikációjának a javítására lenne egy javasletom (fórumtag & fórumtag, ill. fórumtag & moderátor)

viszonylatában. Konkrétan a következő:   Az indamail fórum egészéből hiányzik (szerintem) egy  olyan lehetőség -amely más fórumokon megvan--, nevezetesen a "PRIVÁT ÜZENET"  röviden "PÜ" küldési lehetőség.

Véleményem szerint e funkció alkalmazása/rendszerbe állítása nagymértékben javítaná  az egész fórum működését, -éspedig az alábbiak miatt:

1.  Sok olyan téma/kérdés van mindig napirenden, -ami nem mindig  tartozik az egész fórum nyilvánosságára, -hanem csak (adott esetben)az adott fórumtag & fórumtag, v. fórumtag & moderátor közötti megbeszélés tárgyát kell, hogy képezze.

2. A fenti javaslatom bevezetésével elérhető lenne  a klf sértő megnyilvánulások/szűk körben kezelendő adatok/kérdések/válaszok megbeszélése, -anélkül, hogy rengeteg ember előtt  ki kellene teregetni a "szennyest", & sok fórumtárs nem kerülne a nyilvánosság előtt

kényelmetlen helyzetbe, -mivel 2 ember között maradna  (a nem a nyilvánosságra tartozó megbeszélnivaló.)

3. Természetesen e megoldásnál is biztosítani lehetne -a megfelelő-- moderátori kontrollt.

4. A klf moderációs topikokban feltett kérdések közül is a sok kérdés & válasznál előnyös lenne a fentiekben vázolt javaslatom, -hisz ott is rengeteg olyan téma/ kérdés & válasz van amelyek nem tartoznak a széles publikumra...... (adat & témavédelem, személyiségi jogok..stb, stb...)

praktiker Creative Commons License 2010.11.26 0 0 4689

Az előzmények megtekintése valamilyen beállítás hatására működhetne-e úgy, hogy az előzményre kattintás hatására az eredeti lapon ugorjon vissza ha az előzményi hozzászólás rajta van a lapon, illetve ha nincs, akkor az azt tartalmazó lapot töltse be (hasonlóan a blogok működéséhez).

(Lehet hogy volt már ilyen felvetés, de nem találtam.)

Kilroy Creative Commons License 2010.11.22 0 0 4688
Előzmény: digicat (4687)
digicat Creative Commons License 2010.11.22 0 0 4687

Nem találom az új szerkesztő topikját ezért ideírom.

Franciaorszagban élö magyarok IDE! topikban az ékezetes karakterek hibásan jelennek meg, lásd pl. 1037.

Nemo Creative Commons License 2009.12.26 0 0 4686
Valószínűleg az ő, ű betűkre érzékeny. Nekem a "Kérdések a Hit Gyülekezetéről" c. topikot nem dobta ki.
Előzmény: digicat (4684)
Nemo Creative Commons License 2009.12.26 0 0 4685
Jó kérdés. A Hibabejelentőben éppen a Részletes kereső nevű lebutított ócskavasat bíráljuk, de senki oda nem röffen.
Előzmény: Törölt nick (4646)
digicat Creative Commons License 2009.12.15 0 0 4684
A csilivili új kereső nem találja meg a "Padlófűtés - utólag" című topikot cím alapján.
digicat Creative Commons License 2009.05.06 0 0 4679
Fórum karbantartás folyamatban
"A múlt hét vége óta folyamatosan dolgozunk azon, hogy a rendszer folyamatos működtetése mellett a hibákat helyreállítsuk."
Javasolnám, hogy a hibákat ne állítsák helyre, megvagyunk hibák nélkül is ;-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.04.12 0 0 4678
Valószínűleg valami fatális hiba történik.

Rakd újra az Operát szerintem.
Előzmény: blogger (4677)
blogger Creative Commons License 2009.04.11 0 0 4677
Minden más oldal jó, csak az index fórum nem. Lapfűggő beállítások sincsenek beállítva.
Előzmény: blogger (4676)
blogger Creative Commons License 2009.04.11 0 0 4676
A user css-t kitöröltem. A path-t is. A szerkesztői nézeten nem módosítottam, de most próbaképpen kiikszeltem az összes My style opciót, de így sincs semmilyen stílusa a lapnak, mintha a a szerverről a CSS egyáltalán nem töltődne benne.

A te CSS-ed mellesleg megfelelően működött, de amikor kitöröltem a user css file-t, hogy visszaállítsam az eredeti állapotokat, akkor teljesen elveszett a CSS a fórumról.
Előzmény: AZS (4675)
AZS Creative Commons License 2009.04.11 0 0 4675
az, hogy törlöd az user.css-t, még nem jelenti azt, hogy az operád nem ott keresi, ahol volt
az oldalbeállítások szerkesztésénél mondd meg neki, hogy hol van az eredeti
(vagy csak bekapcsolva hagytad a szerzői nézetet?)
Előzmény: blogger (4673)
digicat Creative Commons License 2009.04.10 0 0 4674
blogger Creative Commons License 2009.04.10 0 0 4673
Kipróbáltam, de aztán deaktiváltam, gondolva, hogy majd később foglalkozok vele. Az eredmény? Hiába töröltem ki a user css-t, az Operában beragadt valami, és most egyáltalán nincs CSS-em a fórumon. Így elég gagyin néz ki. :D

Egyelőre ötletem sincs a megoldásra, mert kikapcsoltam a user css-t, és nem tudom, ezen kívül mit tehetnék még... kár volt hekkelni. :)
Előzmény: blogger (4669)
digicat Creative Commons License 2009.04.08 0 0 4672
"Nehez ezt megvalositani?"
Még egy crossbrowser hozzászólásszerkesztőt sem tudnak összehozni, pedig ingyenesből is lenne választék.
Előzmény: seci (4671)
seci Creative Commons License 2009.04.07 0 0 4671

Lehet, hogy mar masok is irtak...

Nem tudom, hogy hany embernek sikerult elso nekifutasra kepet beszurnia, de azt hiszem a szamuk eltorpul azok mellett, akiknek nem.

Mi lenne, ha a kep feltoltese utan az automatikusan beszurasra kerulne? Ez lenne a normalis, default mukodes.

Aztan ha valakinek nem tetszik, hogy hova kerult, atteheti.

Nehez ezt megvalositani?

-seci

digicat Creative Commons License 2009.04.06 0 0 4670
Én sem szeretem a Fórumkeresőt, de sajnos gyorskeresőben elég idióta megkötések vannak, melyek miatt néha nélkülözhetetlen. Pl. nem lehet áfa, vám szavakra keresni mert min. 4 karakter kell legyen a keresett szó, és több tiltott szó is van.
Előzmény: blogger (4665)
blogger Creative Commons License 2009.04.06 0 0 4669
Köszi.
Előzmény: AZS (4668)
AZS Creative Commons License 2009.04.06 0 0 4668
igen, opera, és css

ment ;-)
Előzmény: blogger (4667)
blogger Creative Commons License 2009.04.06 0 0 4667
Ha jól látom, Opera. Nekem is az van. Userjs-sel csináltad? Vagy CSS-sel?

Ha nem titkos, felteszed ide?

http://cl1p.net/indexmodositas/
Előzmény: AZS (4666)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!