című cikkhez lenne észrevételem, do fogalmam sincs, hogy hova írhatom azt. A honlap jelenlegi klubjai ugyanis visszautasítják a bejelentkezésem. Ezért javaslom egy olyan rovat beindítását, amelynek az a címe, hogy: Hozzászólás az INDEX aktuális cikkeihez.
Sok téma van ahol fontos lenne a nagy méretű kép megjelenítése, és igen bosszantó hogy csak kis képeket kapunk.
Ezért szeretném kérni, hogy beállításoknál legyen olyan opció ami alapból az eredeti méretben jelenítené meg a képeket a topikokban, mindenféle fölös kattintás nélkül.
Tudom talán többségben vannak azok akiknek a jelenlegi állapot megfelelő, de azt szeretném kérni, hogy legyen meg a lehetősége teljes méretben élvezni a képeket, amennyiben bekapcsoljuk ezt az opciót a beállításokban.
Úgy érzem nagyban nőne a fórum adta lehetőségek köre.
Szomorúan hallom... pedig összehasonlíthatatlanul használhatóbb, mint a mostani módszer. Hiszen legtöbbször az előzményi hozzászólás környezete (vagyis mondjuk pl. +/- 20 hsz) nélkül szinte értelmezhetetlen az előzmények struktúrája. Nagyon ritkán fordul elő, hogy a most felkínált, pontszerű előzményi hozzászólások szemantikailag stimmeljenek.
De most e_laca script-je felcsillantotta a reményt, bízom benne hogy megoldódik végre ez a problémám:)
Nem biztos, hogy erre szükség van. Lehet, hogy csak be kéne üzemelnie mindenkinek egy élő mélcímet. Akkor mellesleg azzal se lenne gond, hogy valaki nem tudja, miért csapták le a modik, mondván ő nem is kapott róla mélt...
Az indamail fórum egészének a kommunikációjának a javítására lenne egy javasletom (fórumtag & fórumtag, ill. fórumtag & moderátor)
viszonylatában. Konkrétan a következő: Az indamail fórum egészéből hiányzik (szerintem) egy olyan lehetőség -amely más fórumokon megvan--, nevezetesen a "PRIVÁT ÜZENET" röviden "PÜ" küldési lehetőség.
Véleményem szerint e funkció alkalmazása/rendszerbe állítása nagymértékben javítaná az egész fórum működését, -éspedig az alábbiak miatt:
1. Sok olyan téma/kérdés van mindig napirenden, -ami nem mindig tartozik az egész fórum nyilvánosságára, -hanem csak (adott esetben)az adott fórumtag & fórumtag, v. fórumtag & moderátor közötti megbeszélés tárgyát kell, hogy képezze.
2. A fenti javaslatom bevezetésével elérhető lenne a klf sértő megnyilvánulások/szűk körben kezelendő adatok/kérdések/válaszok megbeszélése, -anélkül, hogy rengeteg ember előtt ki kellene teregetni a "szennyest", & sok fórumtárs nem kerülne a nyilvánosság előtt
kényelmetlen helyzetbe, -mivel 2 ember között maradna (a nem a nyilvánosságra tartozó megbeszélnivaló.)
3. Természetesen e megoldásnál is biztosítani lehetne -a megfelelő-- moderátori kontrollt.
4. A klf moderációs topikokban feltett kérdések közül is a sok kérdés & válasznál előnyös lenne a fentiekben vázolt javaslatom, -hisz ott is rengeteg olyan téma/ kérdés & válasz van amelyek nem tartoznak a széles publikumra...... (adat & témavédelem, személyiségi jogok..stb, stb...)
Az előzmények megtekintése valamilyen beállítás hatására működhetne-e úgy, hogy az előzményre kattintás hatására az eredeti lapon ugorjon vissza ha az előzményi hozzászólás rajta van a lapon, illetve ha nincs, akkor az azt tartalmazó lapot töltse be (hasonlóan a blogok működéséhez).
(Lehet hogy volt már ilyen felvetés, de nem találtam.)
Fórum karbantartás folyamatban "A múlt hét vége óta folyamatosan dolgozunk azon, hogy a rendszer folyamatos működtetése mellett a hibákat helyreállítsuk." Javasolnám, hogy a hibákat ne állítsák helyre, megvagyunk hibák nélkül is ;-)
A user css-t kitöröltem. A path-t is. A szerkesztői nézeten nem módosítottam, de most próbaképpen kiikszeltem az összes My style opciót, de így sincs semmilyen stílusa a lapnak, mintha a a szerverről a CSS egyáltalán nem töltődne benne.
A te CSS-ed mellesleg megfelelően működött, de amikor kitöröltem a user css file-t, hogy visszaállítsam az eredeti állapotokat, akkor teljesen elveszett a CSS a fórumról.
az, hogy törlöd az user.css-t, még nem jelenti azt, hogy az operád nem ott keresi, ahol volt az oldalbeállítások szerkesztésénél mondd meg neki, hogy hol van az eredeti (vagy csak bekapcsolva hagytad a szerzői nézetet?)
Kipróbáltam, de aztán deaktiváltam, gondolva, hogy majd később foglalkozok vele. Az eredmény? Hiába töröltem ki a user css-t, az Operában beragadt valami, és most egyáltalán nincs CSS-em a fórumon. Így elég gagyin néz ki. :D
Egyelőre ötletem sincs a megoldásra, mert kikapcsoltam a user css-t, és nem tudom, ezen kívül mit tehetnék még... kár volt hekkelni. :)
Én sem szeretem a Fórumkeresőt, de sajnos gyorskeresőben elég idióta megkötések vannak, melyek miatt néha nélkülözhetetlen. Pl. nem lehet áfa, vám szavakra keresni mert min. 4 karakter kell legyen a keresett szó, és több tiltott szó is van.