Azzal a nagy sztárral már én is volt idő hogy találkoztam, kár hogy nem mostanában. Utóbbi időben megközelítem, majd tovahúz, majd már megint felérni látszok és mégsem, ez a játék köztünk. Kemény a csávesz, ráadásul az idő valszeg nem nekem dolgozik. Azért nem adom fel. Ezt nem.
2 hete futokújra csomó nyújtással mindíg utána. A futka megint alattomosan belezavar a bringás készülésbe. több időt vesz igénybe a regenerálódás a másjellegű izommunka következtében (excentrikus).
Salbutamol: no igen a profi mezőny legalább fele hörgőtágítóra szorul papíron. Ráadásul ha van papír, nincs felső limit mennyit nyomhat a versenyző. Éljen a tiszta sport!...
Fasching is jól küldi a RAAM-on:) hiányoltuk a 24h-son.
Más: Jön vki a Mátrába tekerni 7végén? (P v/és Sz v/és V.) Ha igen, szóljon! (fórumot nem olvasok. nem titkolt szándékom elszakadni kicsit az információs társadalomtól! telefonon azért elérhető vagyok.)
Nagyon durva. Az egyik allergiagyógyszerem is tartalmaz salbutamol-t, ezért nem is használom. Van egy folyamat, amivel hivatalosan engedélyetethető, de nagyon durván szigorú és hosszú. Nem is kezdtem bele, kértem a dokitól alternatív gyógyszert, azok hatóanyagát nem találtam meg az UCI doppinglistáján. Szerencsére. :-)
Ma reggel egy nagyon nagy sztárral találkoztam. Nagyon megtisztelő volt, hogy szóbaállt velem. Már hazafele jöttem az reggeli edzésről, amikor a bringaúton megláttam és megszólítottam. Mondta, hogy Nagykovácsi felé veszi az irányt, teker egy laza 3 órát. Innentől nekem is jobban ment a tekerés. Sajna autogramot nem kértem, de majd legközelebb.....
Reggeli belfékeskedésem.... Dobogókőröl le, a második mászás után, tervezem a jobbost Csobánka felé, kezdembe kulacs, indexelek, ahogy kell, majd kanyarodik, de még mindig kulacs a jobb kezembe, látom a szembejövő kocsi is kanyarodik, de mintha a két knyarív metszené egymást. Kulccsal a kezembe markolom a kormányt, húzom a féket, farolok, pattog a hátsókerék, majd kiengedem a féket, és párhuzomos pályára állok a kocsi mellett. Ütközés elkerülve.... Tanulság, kanyarba ne igyál....
Ha nem zavar, hogy kicsit szűkösen leszünk (Fiat Punto + 1 hely foglalva a gyerekülésnek), akkor gyere:
8-kor találkozunk szombaton a Városligetben a Közlekedési Múzeum sarkánál - amelyik a Pecsához közelebb van. (Erzsébet kir. útja és Városligeti körút sarka)
Figyu, egy telefonszámot dobj légyszi a mailemre (infó itt: www.ipds2006.hu)
A szarvasbogár invázió Pomáz felé is megfigyelhető. Én örülök neki, mert szigorúan védett faj. Egyébként mulkor megfigyeltem egy óriásit mert húsz percen keresztül próbálkozott felszállni megfelelő helyet keresve de nem jött olyan légáramlat.
awolf! a montimban nincs villa, az outimat meg nem sikerult szervizeltetnem a pelsos bukta ota, a csotanyomon + ma eszrevettem h korbe van repedve az elso felni (aze pofatlansag ez, alig 40e km-t mentem vele :)) szal valszin teged valasztalak kekesre menet mikor es hol talakozunk? hj: tb
Na attól nem kell félned, a cserebogárnak nincs ollója, nem tud belédcsípni semmivel. Viszont kétségkívül undorítóak, és tiszta para, amikor az ember felé repülnek azzal a lassú nagy berregéssel.
Erről jut eszembe: a katicák és a hangyák focimeccsén ki ül a kispadon? a cserebogár :)
a Moszkván viszont esett, így jóval később indultam.
A János hegyen szarvasbogár invázió van esténként, tiszta para, főleg így a múltheti méh incidensem után. Legalább 20X kerültem, hajoltam el óriási példányok alől. Nem szeretném, hogy belémcsípjen az ollójával valamelyik.