Azzal a nagy sztárral már én is volt idő hogy találkoztam, kár hogy nem mostanában. Utóbbi időben megközelítem, majd tovahúz, majd már megint felérni látszok és mégsem, ez a játék köztünk. Kemény a csávesz, ráadásul az idő valszeg nem nekem dolgozik. Azért nem adom fel. Ezt nem.
2 hete futokújra csomó nyújtással mindíg utána. A futka megint alattomosan belezavar a bringás készülésbe. több időt vesz igénybe a regenerálódás a másjellegű izommunka következtében (excentrikus).
Salbutamol: no igen a profi mezőny legalább fele hörgőtágítóra szorul papíron. Ráadásul ha van papír, nincs felső limit mennyit nyomhat a versenyző. Éljen a tiszta sport!...
Fasching is jól küldi a RAAM-on:) hiányoltuk a 24h-son.
Más: Jön vki a Mátrába tekerni 7végén? (P v/és Sz v/és V.) Ha igen, szóljon! (fórumot nem olvasok. nem titkolt szándékom elszakadni kicsit az információs társadalomtól! telefonon azért elérhető vagyok.)
Nagyon durva. Az egyik allergiagyógyszerem is tartalmaz salbutamol-t, ezért nem is használom. Van egy folyamat, amivel hivatalosan engedélyetethető, de nagyon durván szigorú és hosszú. Nem is kezdtem bele, kértem a dokitól alternatív gyógyszert, azok hatóanyagát nem találtam meg az UCI doppinglistáján. Szerencsére. :-)
Ma reggel egy nagyon nagy sztárral találkoztam. Nagyon megtisztelő volt, hogy szóbaállt velem. Már hazafele jöttem az reggeli edzésről, amikor a bringaúton megláttam és megszólítottam. Mondta, hogy Nagykovácsi felé veszi az irányt, teker egy laza 3 órát. Innentől nekem is jobban ment a tekerés. Sajna autogramot nem kértem, de majd legközelebb.....
Reggeli belfékeskedésem.... Dobogókőröl le, a második mászás után, tervezem a jobbost Csobánka felé, kezdembe kulacs, indexelek, ahogy kell, majd kanyarodik, de még mindig kulacs a jobb kezembe, látom a szembejövő kocsi is kanyarodik, de mintha a két knyarív metszené egymást. Kulccsal a kezembe markolom a kormányt, húzom a féket, farolok, pattog a hátsókerék, majd kiengedem a féket, és párhuzomos pályára állok a kocsi mellett. Ütközés elkerülve.... Tanulság, kanyarba ne igyál....
Ha nem zavar, hogy kicsit szűkösen leszünk (Fiat Punto + 1 hely foglalva a gyerekülésnek), akkor gyere:
8-kor találkozunk szombaton a Városligetben a Közlekedési Múzeum sarkánál - amelyik a Pecsához közelebb van. (Erzsébet kir. útja és Városligeti körút sarka)
Figyu, egy telefonszámot dobj légyszi a mailemre (infó itt: www.ipds2006.hu)