Keresés

Részletes keresés

NiKira Creative Commons License 2010.08.01 0 0 10883
hülyepofa:D megzabálom
Sütimüti Creative Commons License 2010.08.01 0 0 10882
.
moonlights Creative Commons License 2010.07.29 0 0 10881
Nagyon aranyos! :o))) Hú az eper már nálunk is így néz ki. Megszabadult a pöttyeitől :oD
Előzmény: Sütimüti (10880)
Sütimüti Creative Commons License 2010.07.29 0 0 10880

Sütimüti Creative Commons License 2010.07.29 0 0 10879
.
Sütimüti Creative Commons License 2010.07.29 0 0 10878
Lilo a puszis nálunk, de majdnem sebesre képes nyalni a kezem, vállam, lábam, amit ér... :D Lollypop-nak is szoktam hívni... :D
Előzmény: moonlights (10877)
moonlights Creative Commons License 2010.07.29 0 0 10877
Édes pofim :o))) Nagyon helyes! :o) Hajnival azt beszéltük régebben, hogy ez a bujkálás fajta sajátosság, tulajdonság, mint pl. a hihetetlen puszisságuk is... Lassan elkopik a bőr a kezemről, lábamról, arcomról, annyi puszit kapok Sisskétől :o) Ja a legújabb dolga, hogy megfésül reggelente :oD Úgy ébreszt, hogy nyújtózkodás közben az első mancsaival fésüli a hajam...
Előzmény: Sütimüti (10876)
Sütimüti Creative Commons License 2010.07.29 0 0 10876
Süti is ugyanezt csinálja, érdekes, Lilo viszont nem használja, amikor pici volt, akkor volt bent párszor, ő inkább "felszíni" párnázós, nem vackol, csak párnára fekszik. :)))
Balatoni kép van csak elérhető távolságban, majd megkeresem az otthonit otthon. :)))

Előzmény: moonlights (10875)
moonlights Creative Commons License 2010.07.29 0 0 10875

Szia!

Köszönjük a dícséretet :o))

Na és hol van az a fotó? Miért nem tetted be? :o))) Édes lehetett Süti :o))

A szekrényes képünk, nekünk is a Balcsin készült. Itthon nincs hely a szekrényben, ahova befeküdhessen, max. a gardrobnak az aljába szokott néha bekukucskálni :o)) Viszont az epres házikót nagyon szereti :o)) Mikor vmi rosszat csinál és leszidom érte, az az első, ahova beszalad és néz kifelé, vigyorog. Meg tudnám zabálni :o) Ott érzi magát biztonságban.. Ahhoz képest, hogy úgy indult nem is nagyon fogja használni, egész jól beleszokott :o)))

Előzmény: Sütimüti (10874)
Sütimüti Creative Commons License 2010.07.29 0 0 10874
:))))) Édes nagyjány lett belőle. :)
Sütiről olyan képem van, h a dohányzó asztal polcán fekszik. Még tavaly Balatonnál a szálláson betalálta a dohányzó polcát, utána otthonra olyat vettünk direkt, aminek van polca. De ált. egy pléd van ott, ha nincs, akkor befekszik oda. :D
Előzmény: moonlights (10873)
moonlights Creative Commons License 2010.07.28 0 0 10873

Sziasztok!

Hoztam nektek az ígért képeket :o))

1. kép: Sissy az ágyamban, kócosan, kómásan

2, 3. kép: most nyaraláskor, kissé koszosan :o))

4. kép: hűsöltek a bátyussal Bercivel

5. kép: kis szekrénylakó :o)))

elianar-dogfashion Creative Commons License 2010.07.23 0 0 10872
elianar-dogfashion Creative Commons License 2010.07.23 0 0 10871

Sziasztok!Az új őszi téli kollekció hétfőtől kapható/rendelhető ( www.kutyaruha.eu ) Árak 1600-2600Huf. Email: bestdogfashion@gmail.com Pár kép:

cincin21 Creative Commons License 2010.07.22 0 0 10870
Sziasztok!

Hogy vannak az édes négylábúak?
Jajj de édes Benike, jól áll neki a rövid bunda:)))
Mi holnap megyünk nyaralni 10 napra, anyáékra bíztuk Szofit. Jó kezekben van mert anya pedagógus, otthon van a nyáron, így egész nap elszórakoztatják egymást.
Olyan rossz itthon hagyni, már a szívem szakad meg érte...... már most hiányzik. De az neki sem, és nekünk sem lenne jó ha vinnénk magunkkal mert ott nem lenne biztonságban.
Szóval nehéz lesz de valahogy kibírom:)
Benigazdi Creative Commons License 2010.07.21 0 0 10869
Sziasztok!

Hát Szabina lehet igazad van s én nagyon felületesen olvastam el, mert nekem jónak tűnt, akkor majd részeletesebben elolvasom!

Hajni nektek jó nyaralást!

Úgy néz ki mi is elmegyünk augusztus végén 10 napra, (először kutyu nélkül ennyi ideig...) addig benike anyuéknál...már most halálra aggódom magam h minden rendben lesz e vele...kullancs, toklász stb...

Sziasztok!
kitartást a kánikulában!!!

az ígért képek
moonlights Creative Commons License 2010.07.20 0 0 10868
Hát Enikó jól gondold meg, hogy kötsz-e biztosítást. Elolvastam a szerződési feltételeket..... Tipikus biztosító ez is. Nem akar szinte semmire fizetni, a lényeg, hogy csak fizesd a havi díjat...... Amire meg fizet, az olyan bagó összeg, mármint a beavatkozás ára, hogy azt az ember biztosítás nélkül is ki tudja fizetni.... Nekem ez a véleményem, így első olvasat után......
Előzmény: moonlights (10867)
moonlights Creative Commons License 2010.07.20 0 0 10867

Szia Enikő!

Ez a kisállatbiztosítás nem is egy hülye dolog! Te mit tudsz róla? Tényleg ha vannak műtéti beavatkozások, akkor azokat fedezi? Márcsak azért kérdezem, mert Sissynél úgy néz ki, hogy kezdődő patella van :o(( Gondoltam arra, hogy kötök neki biztosítást, és a későbbiekben a műtét egy részét, majd ezen keresztül finanszíroznám......

Majd beleásom magam én is jobban ebbe a témába, mert tényleg iszonyat pénzt el tudnak kérni az orvosok......

Előzmény: Benigazdi (10862)
SZOFY72 Creative Commons License 2010.07.20 0 0 10866

Sziasztok!

Zsuzsa!

Macika mellé akkor csak lánykutyus való, lányokkal jól kijön? Ma én is pörit csinálok, de nem galuskával, valami gyorsabb köretet nézek. Ma is nagyon meleg van még itt, bár folyamatosan mondják az esőt...de csak nem jön. Köszi a dicséretet, tényleg nagyon összenőttek a lányok. A hétvégén api elment Rolival és Mollyval a boltba...hát ne tudjátok meg...mentem a wc-re és jött utánam, közben meg sírt Szofy...kis husom, hiányzott neki Molly!:)

Enikő!

Nem jöttek a képek:)

A kisállatbiztosítással kapcsolatban, nincs személyes tapasztalatom, de az 1.450,-Ft nem drága, ha tényleg fedezi ezeket a nagy orvosi költségeket. De azért nézz utána, hogy pontosan mit tartalmaz! Szörnyű mennyi pénzt elkérnek az állatorvosok, és van amikor csak ránéznek a kutyára.

Csilla!

Nagyon édes Lufi a képeken, az első 2 képen nagyon cuki a kis buksija, most mintha nem lenne annyira rövid a haja, tetszik!!! Nyertetek végül???

Szabina!

Kajudn2 (vagy máltai)-t én is kerestem, még nem jelentkezett, remélem felveszi veled a kapcsolatot!

Megyünk egy hétre mi is nyaralni (sajna a csajok nélkül), puszi mindenkinek, majd jövök! De képeket addig is tegyetek fel!!!!:)

moonlights Creative Commons License 2010.07.19 0 0 10865

Sziasztok!

Jó nyaralást mindenkinek, akik pedig már hazajöttek, jobbulást a szürke hétköznapok visszaszokásához :o)))

Nagyon szépek a kutyuk!

Mi is voltunk egy hetet a Balcsin. Nagyon jól éreztük magunkat kutyásól :o))) Képeket hozok nemsokára, a múltkori elmaradással együtt :o)

Kjudn2! Kérlek írj nekem egy emailt, amin keresztül elérhetlek, patellával kapcsolatban szeretnék tőled kérdezni! Ami volt nekem két email címed, egyikre sem tudok küldeni emailt, visszadobja a rendszer. Nagyon köszönöm! moonlights@freemail.hu

Puszi mindenkinek és kitartást a meleghez!

cs-baba Creative Commons License 2010.07.19 0 0 10863

pár kép....

"mit beszélsz anya????"

pihegés a fürcsiben

fekszik a kis dilis az oldalamon, bár hamar rájött, hogy ez egyikünknek sem ideális ilyen melegben... :)

Benigazdi Creative Commons License 2010.07.19 0 0 10862
Szia Hajni!

Nagyon szépen köszönjük!!!
Nagyon aranyos tőled hogy így fejben tarod a szülinapokat!
A képek ma délután jönnek!Ígérem!
már Benike is 2 éves lett...repül az idő...

valaki hallott már vagy van személyes tapasztalata/ot az aegonos kisállat biztosítással kapcsolatosan? én most nagyon gondolkozom rajta hogy kötök, a kalkulátor havi 1450Ft-ot hozott ki, annyi hogy chipes-nek kell lenni a kutyusnak az első kifizetés előtt, nekünk még mondjuk az nincs..

de múltkor is mikor belement a toklász a fülébe először 9000Ft-ot hagytunk ott és még egyszer vissza kellett volna vinni csak nem nem voltunk itthon, rákérdeztünk h semmi panasz nagy baj e ha nem visszük, de ha vittük volna tuti otthagytunk volna még 5ezret...

puszi!
Előzmény: SZOFY72 (10859)
SZOFY72 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 10860

Sziasztok!

Hát mi is pihegünk csak...ha lehet csak este megyünk ki, Szofy nagyon nem bírja a meleget:( A medencébe berakhatnám, de nem igazán élvezi, + a klóros víz se hiszem, hogy jót tenne a bőrének.

SZOFY72 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 10859

Szia Enikő!

NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG

2. SZÜLINAPOT BENINEK!!!

Hol az ígért fotó?:))

Előzmény: Benigazdi (10841)
cincin21 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 10858
Szia.
Ne is mond, rettenetes ez a meleg. Nálunk elég hűvös a lakás (a kinti hőmérséklethez képest) bent hűsöl Szofi, de nem játszik csak pihen. Ha kiviszem az udvarra, fut 2 kört és kifekszik a füvön a hintaágy alá... Én is késő este viszem nagy sétára, de még akkor is meleg van...
Előzmény: NiKira (10857)
NiKira Creative Commons License 2010.07.15 0 0 10857
sziasztok!
Hosszú szőrű sorstársak hogy bírják a hőséget? Mi itthon punnyadunk egész nap a besötétített panelban, megy a ventillátor és mát kétszer raktam be Kirát lábfürdőzni a kádba:) Most itt fekszik mellettem a földön, le van takarva egy vizes törölközővel:P
Nincs ugri-bugri játék, ezeket betiltottam mára, sétálni is csak késő este megyünk majd le:/
SZOFY72 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 10856

Azt írja, hogy 14-én (tehát ma) 16 óráig lehet szavazni! Facebookra az üzenőfaladra írd ki, hogy szavazzanak az ismerőseid!

Várom a képeket Lufikáról!:)

Előzmény: cs-baba (10854)
elianar-dogfashion Creative Commons License 2010.07.14 0 0 10855
Sziasztok! Akit érdekel: akciózik a www.kutyaruha.eu (4-500 ft-os kedvezményekkel).
cs-baba Creative Commons License 2010.07.14 0 0 10854

Jaj de aranyosak vagytok... :)

Na igen, ezt nem lehet tudni mennyinél jár, és azt sem, hogy meddig fog tartani a verseny. Azt írják a beérkezett fotók számától függ, majd később hirdetik ki. Ma délután lezárják a jelentkezést, így remélem holnap szólnak, hogy meddig fog tartani a szavazás.

Szenved most mindenki a melegtől, én is. Nem is bírok semmit csinálni, pedig muszáj rávenni magam, bár a vasalást éjszakára hagyom. Lufika beköltözött a fürdőszobába, mert nekünk csak ott van járólap. Mondjuk most olyan pici a szőre amilyen még soha nem volt, és sokkal jobban érzi így magát. Ma majd csinálok képet róla, de a kis szemetet alig lehet lefényképezni.

Kitartás a hőséghez mindenkinek!

Előzmény: SZOFY72 (10849)
SZOFY72 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 10853

Jaj még egy kép, itt Roli gép előtt van, Szofy pedig melegíti a hátát:)))

ez most már az utolsó kép.... most már ti jöttök lányok!!!!
SZOFY72 Creative Commons License 2010.07.14 0 0 10852

Szia!

Na már idegesített, hogy nem jelentkezel, azt hittem nagy a baj....de ezek szerint akkor tényleg csak meghúzódott neki a lába? Csak segített a sok gyógypuszi amit küldtünk:))

Velünk nincs semmi különös, kutya meleg van, reggel még volt erejük bírkózni, játszani a lányoknak, de most már csak itt fekszenek a hideg csempén. Én meg megyek palacsintát sütni, mert hortobágyi húsos palacsintát rendeltek a fiúk:) de jó lesz nekem...

kutyaviadal:))

kicsit homályos ez a kép, de ezt Szabinának küldöm, hogy lássa, hogy már használja Szofy az ungi-bungit:))))

Előzmény: cincin21 (10851)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!