Mi Pádár Andrissal terheltünk egy könnyebb 3 órát. Laza emelkedők, technikás lejtők voltak. Benne volt a HHH régi OB lejtője, meg a Kaán-Károly kilátónál levő, 4 oszloptól induló lejtő...Utóbbit Andris teljes egészében bevállalta, én csak a második felét. Nem is olyan nehéz, mint amilyennek ránézésre tűnik. Utána voltunk még a jános hegyi kilátónál is.
Meg nem; viszont szerencsere van kozeli rokonom Magyarorszagon akihez bejelentkezhettem s ha van allando lakcim + nemzeti vizum + tart. engedely akkor megadjak a licence-t.
Jut eszembe, itt az ujabb Web-galeriam cime: http://annadraconida.deviantart.com/ Regebbi meg vadiuj rajzok + par fotom. Akinek van kedve, nezegesse... :-)
24solo film: naGGGYYYon ott van, és meg is tanuljuk a végére hogy kell kimonadani Eatough nevét. Melegen ajánlom, katarktikus élmény.
Ma volt 9 re egy találkozónk, de 5p el 9 előtt realizáltam, hogy defektem van, sajnos csak a 3. itthon talált belsőn nem volt lyuk, így bő 10p-et késtem. Nem tudom kik voltak ott, utólag is bocsesz.
Csipkedtem magam, hátha felérek valakire, de néhány ultrafutó társamon kívül senkivel nem találkoztam.
Aztán a Virágos nyereg után Ádám és Tomi kereztezte az utam. Tomi velem tartott Dobkőre, nyomtunk egy hosszabbat. Az elején még virgonc volt, a végén meg én..
Igen, a rengeteg terepfutas/turazas amit az utobbi idoben muveltem bizonyitja h minden rendben. Nagyon jo h a jovoben magyarkent versenyezhetek, nem leszek tobbet "roman". A fohadiszallas Erdely marad... :-) Azert Pesten is berelek 1 kis lakast, legyen hova menni. Jo hajtast mindenkinek, majd talalkozunk!