Keresés

Részletes keresés

bu.zso Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40498
hali,

Eredmények kisnánáról
http://www.mtbsport.hu/nuke/download/eredmenyek/kox_2007.pdf
Frank Drummer Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40497

Hi,

Sajna nem találtam meg a sípályás részt. Mi a VM Streck-én mentünk, de ez akkor nem abban van. Ez van. Nem nagy kaland.

Windharerg már szombaton leszakadt. Fáradságra hivatkovz 7 óra tekerés után kiszállt. Én is. Ekkor 40-es tempot diktált aszfalton Gossau-ból.

Vasárnap már csak ketten mentünk...

Üdv,

FD

Előzmény: n_hédi (40496)
n_hédi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40496
hali Feri!

Sípályás rész nem változott a korábbi évekhez képest. (elmagyarázni nem tudom...)

én lehet, h nem sírnék, ha véletlenül "csak" 6000m szint lenne:))

Vasárnap leszakítottátok Windhageréket??:) Sikerült regenerálódnia?
Előzmény: Frank Drummer (40495)
Frank Drummer Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40495

Szeva,

Mi a hétvégén a Salzkammerguti pályát gyakorolutok. Van érdekes rész benne. Volt, hogy eldobtuk a bringát rendesen. Sajna az idegenvezetésem nem volt tökéletes, kimaradt egy-két emelkedő és lejtő.

Hédi, sípályára hol kell felmenni és lejönni???? Sajna az kimaradt. A nehéz lefele eleje megvolt, de a maradékot nem találtam meg, ahol ti nem mentetek le, mert tele volt fákkal. :-)

Szomaton az 24 órás EB bajnok és lelkes csapata mutatta az utat. Csak nagyon lassak voltak. Vasárnap már jobb volt a tempo. Nemcsak erősek, de gyorsak is voltunk.... 2 nap nagyjából bejáruk a 209km-et, de sajna csak 6000m szint jött össze. Na ez van.

Üdv,

FD

KissCADMan Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40494
A Mátra gyönyörű, de a Bükk szebb. :) De a Tokaji borvidék sem egy utolsó hely.

Nagyon csúnyán elaludtam. Gyuri bocs még1*.
Így viszont egyedül mentem a Bp-Mátraháza-Eger-Szilvásvárad-Miskolc túrát. Isteni volt. 203 kili 2150 szint. Gruppettósokkal 1 integetés erejéig találkoztam. :)
Előzmény: n_hédi (40490)
n_hédi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40493
"12 magyar, ebből 9 a BB csapatból ha jól számolom..." - ..a többi meg barcikai?:))

Azért meg kell hagyni, jó hagyományt teremtettél:)
Előzmény: olipapa (40485)
n_hédi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40492
Gratulálok!

..meg még mennyi jó kis köves lejtő:)) én Gabi-halála felé jöttem le ma, asszem az a sárga+ , az is tarogat meglepiket:)
Előzmény: kivi (40491)
kivi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40491
Jóvolt, először futottam fel, nem volt olyan horror mint amivek ijesztgettek. :-) Lefelé meg a K+ -on lelehetett zúzni egész Mátrafüredre. Ott egyszer le kell jönni bringával, bazi jó az a köves lejtő. Egy letörés van benne, amin azért nem érdemes lezuhanni. :-)
Előzmény: n_hédi (40487)
n_hédi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40490
pechhh:))))

biztos ti is jót mentetek, gyönyörű idő volt!
Előzmény: gyuri62 (40489)
gyuri62 Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40489
Ködmön kicsit átszervezte a napját, legalább is mikor a megbeszélt indulási időben a telefonomra ébredt, kénytelen volt :))
Előzmény: n_hédi (40488)
n_hédi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40488
integettem én is:), csak gyorsan suhantatok és nem ismertem föl senkit.
Ködmön, hívott, h lehet csatlakozni, de nekem már megvolt beszélve a terepes program aznapra.

én szerencsére fürgén ficánkoló élőlényekkel találkoztam (mármint vadakkal).
Előzmény: gyuri62 (40482)
n_hédi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40487
én odatekertem, nem busszal voltam:) ..de ezek szerint kár, h nem futottam össze a buszosokkal.

futás jó volt? nem vártuk meg a rajtot.. pedig gondoltam, h lenne pár ismerős

Előzmény: kivi (40480)
elesek Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40486
Ja, és természetesen GRATULÁCIÓ mindenkinek, aki becsülettel lenyomta! :)
Előzmény: elesek (40483)
olipapa Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40485

Remélem hamaosan olvashatunk a Salzkamer pályáról is valami közelebbit a most kintjárt kémektől, illetve pályafotók is nagyon érdekelnének!

A csapatból hányan is indulunk a 200as távon?

Akit tudok:

- Hédi

- Alex

- Anti

- Oli

- Kovács Andris

- Sanci

- Pádár Andris

- HP

- Gib

eddig 242-en neveztek a király futamra, ebből eddig a neten 12 magyar, ebből 9 a BB csapatból ha jól számolom...

folytassa a sort akit lehagytam volna

krilin Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40484
Németh Anti láttad:)
én is tagja voltam a csapatnak. lementünk páran túrázni.
50 km volt kényelmes tempóban, pihenőkkel.
Előzmény: kivi (40480)
elesek Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40483
első helyek: Bea, Szécsi Tomi, Komoróczy Geri

és itt a rövid táv férfi felnőtt eredménylista

ennyi biztos, ezek derültek ki a képekről, amiket megkaptam, hülyeséget meg nem akarok írni a többi távról, mert most sajnos nem voltam ott.

Előzmény: olipapa (40479)
gyuri62 Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40482

Integettünk Neked  vadul Parád környékén :) Átmentünk a Bükkbe, keresztül kasul bejártuk aszfalton, aztán vissza a Mátrába...

Sajnos én is rengeteg állatot láttam....... elgázolva az aszfaltutakon......elkeserítő :((

Előzmény: n_hédi (40478)
olipapa Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40481
Előzmény: elesek (40476)
kivi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40480
Szombaton a Kékes Csúcsfutás rajtja előtt Mátrafüreden láttam egy kisbuszt, benne bringákkal, a jobb első ülésen pedig egy BB mezes alakkal. :-)
Előzmény: n_hédi (40478)
olipapa Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40479
Kisnána eredmények??
n_hédi Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40478
A Mátra lélegzetelállító! Annak ellenére, hogy oda születtem, még a mai napig is lenyűgöz. 3 nap kb 250km/5000m nagyrészt terep. Volt kis sár pénteken, de járható szinten.
Árpi- Grupis csapattal szombat reggel Parádfürdő környékén találkoztam (gurultak lefelé), de nem láttalak!
Aznap M.házáról indultunk Terbe Dezsővel. Tuti útvonalat talált ki! Ez volt a leghosszabb, aznap kb 140km jött össze. Péntek/vasárnap egyedül improvizáltam, de megdícsértem magam, mert elég jól ment térkép nélkül is. Emberek megmaradtak a falvak 2-3km-s körzetén belül, ott sütkéreztek. A hegyen, pláne terepen nem volt senki. Viszont volt őz, muflonok, mókus meg fácán:)
Előzmény: KissCADMan (40441)
elesek Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40477
van sok kép kisnánáról, válogatom, holnap estére felteszem
elesek Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40476
olvasgatok, és attól mindig kíváncsi leszek:)

hogy zajlik egy ilyen mérés?
Előzmény: olipapa (40475)
olipapa Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40475

mindkettő lehetséges. de miért akarod tudni?

Előzmény: elesek (40474)
elesek Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40474
max pulzusát honnan tudja meg az ember?
képlet van rá, vagy méréssel?
olipapa Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40473

Én Kovács Tomival kentem egy 5-öst útvonal eleje egyezik a tiéddel, viszont mi Csobánkától átmentük Lajosforráshoz, onnan támadtuk Dobkövet, majd le Sikáros felé és ismét Dobkő másik irányból, majd P.sz.Kereszt, PB jenő, Hármas útvonal. Én a matyiból vételeztem 2 pogácsát +3dl colát, ennyiből megvolt a menet, reggeli müzli volt.

Salzkammeres felkészítő tempó volt, Tomi ma okosabban csinálta, nem virgonckodott az elején, szépen beállt mögém, így az utolsó órát leszámítva nem kellett várni rá, ekkor sem sokat.

Nekem az első fele 70% avg 89% max (piros kereszten felfelé van egy mászás eddig nem nagyon eröltettem föl, ma megembereltem magam és kitekertem)

második fele a rájdnak avg 65% max 86%

össz: 3500Kcal

3 nagyon menő cornixos országútis beszólt mert az úton álltunk meg szerelni, ők meg persze nem fértek el a nagyforgalmú pilisi bitumenen mikor felfelé tekertek. Egyre ellenszenvesebb a magyar országútis társadalom. Hagyján, hogy legtöbbjük még észre sem veszik az embert és egy biccentésre nem méltatnak mikor egymás mellett megyünk el, de még be is szólnak, csak tudnám mire fel ez hazai nagy orrfennfordás, erre még nem jöttem rá, pedig benne vagyok a sportban már pár éve.. 

Előzmény: -sanci- (40472)
-sanci- Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40472

Na hazaértem, hát nem sok bringással találkoztam terepen. Virágos-nyereggel indítottam majd a téglagyárin lerongyoltam a 10-esig. Utána kövesbérc jobbról kerülése, s a klasszikus dobogókői útvonal. Víz, powerbar elmajszolása, aztán piros háromszög, majd dózerúton le Dömösre. Onnan piroson fel. 2-3 helyen még mindig tolós, de ott az is fog maradni sajna. Amúgy már sokkal jobban ment, mint 2 hónappal ezelőtt.

Innen kis felfedező útvonal, erre szerintem még nem jártam: Szakó-nyeregnél jobbra elmentem a zöldön. Először egy meredek mászás Szakó-hegyre, majd végig le Pilismarótig. 2-3 kidölt fa miatt itt-ott tolós. Vissza elég konkrét mászás lenne. Egyszer majd megnézem. Sajna a végét nagyon benőtte a szeder, össze is karistolt rendesen. A kövesúton viszont kerülhető.

Pilismaróton víz, majd jöhet a piros. Bitumen elég sokáig, majd balra be a jelek alapján. Sajna az erdészet itt tombolt, az út tele volt gallyazással. Egy idő után pedig a jelet is elvesztettem. 1-2 brutkó mászóka, és hatalmas pocsolya után kilyukadtam egy dózerútra. Még szerencse, mert már kezdet kiakadni... 

Jó irányban indultam el, s hamarosan újra kereszteztem a pirosat. A Hirsch-orom viszont kimaradt. A kilátás pazar a Felső-Ecset-hegy környékén, ami úgy elkábított, hogy újra hibáztam. A zöld jel okés volt de rossz irányba mentem. Jó kis lejtőzés után érzékeltem a nap állásából, hogy, nem lesz ez így jó, gyerünk vissza. Két turista megerősített a helyes irányban, ők meg valami keresztet kerestek, de nem tudtam nekik segíteni. A piros és a zöld együtt haladt egy darabig, na onnan kurva jó volt a kilátás Pilisszentlélekre, a lefelé pedig állat volt. A zöldön kavartam még egy darabig, aztán feltekercseletem dobogókőre majd hazáig bitumen.

Érdekes, hogy az éhség, csak pomáznál tört rám, elég jól osztottam be az erőm, ha a reggelivel+szelet powerbarral kihuztam eddig. Azért elfáradtam :)

Szint:2470m

Dst:113km

Heart Avg:135 (70%)

Idő:06:27

olipapa Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40471
Lőrincz Pannit ismét látni lehet a Rossman szórólapokban!
-sanci- Creative Commons License 2007.06.17 0 0 40470

Tekertem én is egy lazábbat tegnap, de csak országúton. Paprét, Visegrád, Paprét, KKnyereg, Pilismarót, KBnyereg, majd záróakordként a másik topikban már olvasott Pilis hegy csúcsát néztem meg közelebbről is. Tényleg csodálatos volt a kilátás, tiszta volt nagyon a légkör, s fújt a szél is. Tök kontrasztos volt minden! Ilyenkor hiányzik mindig egy kis fényképező masina. Nagyon kellemes volt egész délelőtt, igazi bringás idő.

Egy csapat papírkutya kicsit feldobta az intenzitást - mikor beálltam mögéjük - valami fartlekfélét mentek, de hamar kiszáltam :)

A racsnim totál lelazult, mire pomázra beértem, de szerencsére kézzel meg tudtam annyira húzni, hogy hazaevickéljek vele.

Ma hosszú terep vár rám. Dobogókőt megnézem délről, s északról.

olipapa Creative Commons License 2007.06.16 0 0 40469
most néztem, hogy Moab-ban a 24 óráson Eatough legjobb köre 59 perc volt, az én legjobbam 1.04. Ő 4 fősben nyomta, mi duo-ban. jó kis pálya volt az.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!