A kávé, kávéfőzők és -darálók tudománya és művészete.
Szeretettel várunk kérdéseiddel és véleményeddel, de előbb nézz szét a www.kavekorzo.hu weboldalon, ahol már sok elméleti és gyakorlati tudnivalót összefoglaltunk.
Lehet, hogy a nemetorszagi Jacobs finom, meg nem ittam, de en az itthon kaphatot utalom, savanykas mellekize van szerintem, akarcsak a tobbi nemet porkolesu kavenak. :
Megneztem az urlt, en nem a koffeinmentes kekre gondoltam, hanem, amint most latom, a crema e gusto nevre hallgatora - ami csak reszben kek. :) No mindegy, meger asszem egy probat, en az itthon sajat magam altal keszitett segafredot nem annyira szeretem, mint a presszogepen keszuloket, valahogy tul keseru, kormos ize lesz (ha meg kevesebb kaveval csinalom, akkor hig, izetlen :).
sziasztok!:) ma még én sem ittam, de ezt sürgősen pótolni fogom mindjárt.:)
jóanyám ügyes volt, és elrepesztette a kávéfőző üvegedényét, amibe csorog a café. most nem nagyon tudok beleillőt odatenni, mert túl magasak hozzá a filterrel.:( lehet ezekhez kapni külön ilyet?
ne viccelj már...én is szoktam tévedni:)
nem volt ez olyan óriási tévedés csak azért tettem be a leirást mert biztos voltam benne hogy van benne tej , de hát ennek azért nincs olyan óriási jelentősége:))
szerintem meg pont kényelmes, ez legalább nem tömegcikk, az egyedisége is kellemes része a szertartásnak. Soksok éve szolgálja a családot, más idők tanúja.
tartok tőle, hogy a kékes színű az kicsit más lehet, ez a fekete ez erős, karakteres arabica. Én egy picit erősebbet csinálok belőle, mint a kávézók gépei, de finom itthon is. Sőt.