Tomit szeretném itt a topikon is medícsérni. Igen sokat fejlődött tavaly óta és jó látni, hogy be meri vállalni az ilyen kemény hosszú harcokat is, ami sokszor még velünk öreg rókákkal is kifod. Ritka az ilyen attitűdel megáldott a csapatban, jó lenne több új, ugyanilyen elszánt arcot látni az endurance rájdokon.
Lehet kezdek magamhoz térni ennyi az egész. A régi oli már-már feltünt egy-egy hosszabb belátható szakaszon előttem, de még nem tudtam megfogni. Még van pár hetem hogy fölérjek rá, mag fogom próbálni.
A középcsapágyad egész évben nyekergett kb március óta, nem lepődök meg hogy széttört. Hamarabb kell cserélni az ilyeneket, mert törhetett volna buttábbul is, úgy hogy még tekerni sem lehet és akkor neked is meg lett volna a 6 óra, tuti. Pont egy gépipari szakembernek kell ezt megyarázzam?
Pedig 80% körül mentem, max. 160. Azért ti is meghúztátok a tempót, főleg Hosszúhegy után.
Kétbükkfánál nézek le, és az addig kattogó hang megszűnt, a középcsapággyal együtt. Széttört a csapágy, így frankón lehetett tologatni a tengelyt. :( Érdekes volt a hazaút.
mi bejártunk amit kitaláltam mára, bruttó pont 6 óra lett...
A DM útvonalból látottak azt sugallták, ha a versenyig még fog esni azon a területen, biztosítva lesz a komolyabb sár. Megnéztük a második Dobkő mászást és az előtte lévő 10Km-ert, csütörtökön esett, és még mindíg saras sok helyen, bár tolni nem kellett sehol azért kellemetlen volt. Kissé gazos, benyúló szederágak, magas fű, stb, kitakarítva nem lesz az tuti, így valszeg lesznek harci sebeink.
Kissé gyengébb volt a tempó mint tegnap. Henger számomra érthetetlen módon meg-meg húzta az elejét, mi szinte lobogtunk mögötte, nem akartam ma 150 fölé menni, sőt inkább 140 volt a cél, hosszúhegynél hátrébb pozícionálta magát és Kétbükkfánál búcsúzott. Tomi és Alex, én trio nyomta tovább. Együtt végig, bár a második Dobkő mászást 5p-el nyertem jól esett, igaz Alexet megint elkapta egy darázs. Matyi büfében növeltük kicsit a forgalmat, majd innen le a kellemesen technikás piroson. Csobánkánál Kovács Andris társult, mutatott egy kellemmes technikásat, ami úgy 15p-en keresztül hullámvasutazik le egy szinglitrekken a 10-es útig, kár hogy kicsit be volt nőve. Aszem zöld jelzés. Tomival még meghódítottuk a kihagyhatatlan Téglagyárit, igaz csak íziben, a lényeg az volt hogy felérjünk. Szűken ilyesmi volt a mai 6os salzkammeres felkészítőnk. 122AVG 156max
3 óra van kiírva, de magunkat ismerve legalább 5 lesz megint...
Tervezett útvonal: PB janő-Hosszúhegy-2bükkfanyereg-innen rá a DM pályára, le Dömös felé, visszamászás Dobkőre majd le a piroson, Csobánka-Téglagyár haza.
Tempó hasonlatos a maihoz, vagy kicsit lasabb a mai túra okán.
A mai IC egy kocsija is befutott. A két masiniszta nem diktált nagy tempót, így, nem szakadt meg a szerelvény. A Pilis gyönyörű, Lajosforrásnál, és azon a környéken most voltam először. Lajosforrástól S+ le Psztkereszt felé, majd onnan fel a DM vonalán. Volt sár, nem is kevés.
A menetrend:
9:00 Vasedény
9:15 FGY
10:10 Csobánka
10:45 Lajosforrás
11:20 Pilisszentkereszt
11:45 Dobogókő
Ezután lekapcsolták a kocsimat, aszfalton hazapörgettem. Kétbükkfa nyeregtől 1:10 alatt beértem a Margit hídig. Új rekord. :)
Nézett valaki tegnap este hurokfilmet a meten? Az érdekelne, h esett-e Kőszegen. Az amatőr mérések szerint egyáltalán nem, persze lehet, hogy csak nem küldtek be semmit. Ma nem esett szerencsére.
Viszont sajnos a Dunakanyarban ma este is nagyon komoly eső volt :-(