hossszú..nekem nemkell a titán, csak ilyen cserélgetős szarakodás megy, és végre elakarom adni a villámat, feleslegesen viszont nemkell h itthon porosodjon egy eggbeather:)
Szabit szegényt nagyon kiütötte a vírus. Látászavarai, kettős látása volt, fájt mindene. Kijött belőle minden. Este 1/2 8 kor tudtunk elindulni Köszegről.
Én már Szombathelynél (du 3 körül) szarul voltam, de azért sikerült hazavezetni a járgányt. Azért ma még benyomtam 1g cvitamint. Nemtom mi lehetett abban a kajában, de nem csodálom, hogy a napon 50fokban megromlott...
újabb infok a hétvégi kőszeg maraton evés-rosszullétes epizódjához:
ne nyugodjanak meg azok sem, akik nem tésztát ettek, mert rizst-krumplit evő embereknél is előfordul rosszullét, valakinél ma jött elő, de állítólag folyamatos megbetegedések vannak. A szervezők már tudnak róla, küldtek mintákat az ÁNTSZ-hez, amint meglesznek az eredmények, jeleznek. Csömörieket frankón megtizedelte, Valter Tibi beszélt a Sportkórházzal, ha valakinél nem múlik el, belázasodik, kotrizzon orvoshoz/kórházba. Blazsó Marci tegnap Pestig bírta az utat, itt dőlt ki, reméljük hétvégére rendbe jön...
A Neuzer honlapján láttam, hogy az UVEX FP 1-esnek a piros-fehér változata lehet pearl-red, meg white-red is. Szerintetek ugyanaz a kettő? Mert ahogy néztem, mintha a pearl az a fehéret jelentené a többi sisaknál. Elírás? Vagy tényleg 2féle van?
ott mindenki azért küzd, csak valaki lassabban és tovább, van aki pedig viszonylag gyorsabban lezavarja. Életed élménye lesz, majd az unokáidnak mesélhetsz, persze abban már úgy fog szólni a törénet, hogy mikor 12 óra után elsőnek szakítottad át a célszalagot..
Betojok, most meg túl alacsony a tesztoszteron szintje egyesknek (Di Luca, Mazzoleni, Simoni, Ricco) a Giro-n vett egyik minták szerint. Fedőanyagokra gyanakszanak, de előtte korábbi mintákkal összehasonlítják az abnormális értékeket. Nagyon gáz ez az egész sajnos.