Nem kell ehhez Discovery, Rákospalotán pont ilyen volt a harmadik szomszédom. Közepesen lepukkant ház, pont ugyanilyen tulajjal, egyedül élő öreg bácsi volt, mindent gyűjtött. Ha benéztél az utcáról, a kertje egységesen kb két és fél méter magas, a háza padlásával egy szintbe érő tömény vastelep volt, úgy, hogy a kaputól a lakásig ezek között egyembernyi széles ösvényen lehetett hátramenni. Szerencsére csak vasakat,fákat gyűjtött, nem szemetet, így legalább nem volt közegészségügyi veszély.
Hátha tud valaki segíteni nekem,adott egy Csepel 250-es kétkerekű már nem ikerdugattyús, a pontos évjáratot nem tudom és ebben kellene segíteni. Az eredeti szürke forgalmi nem nagy segítség ebben....a motorokhoz egyáltalán nem értek. Ha valaki kisegítene milyen azonosító segíthetne,nekem a motor és vázszám semmit nem mond(forgalmi szerint mindkettő azonos).
A Discovery-n láttam olyanokat, akik képtelenek bármit is kidobni és egy szeméttelep az egész házuk. Amikor már lecsukás fenyegette a szomszédok panaszai révén, és húsz önkéntes jött rendet tenni "Segítsünk Joe-nak!" egyenpólóban (nagyon bírom az amerikaiakban, hogy veszettül tudnak együtt dolgozni), még akkor is sírógörcsöt kapott, hogy inkább csukják le, de ne vigyenek el semmit, mert ő ezt a gyerekeinek gyűjtögette. Akik nyilván értékelték a lehetőséget...
Szóval a roncsok szétszórása az erdőben nem gyűjtögetés, hanem ugyanaz a betegség, csak több pénze és nagyobb birtoka van hozzá a delikvensnek.