Edző bá merre járt? No mindegy, szorgalmas diákok nem lógtak haza az óráról, csapattuk a farát.
Robi is járt a paprét utáni szakaszon, s engem is megnyugtatott, mert elmondása szerint egyáltalán nem volt gázos sehol. Pár kellemetlen vizmosás az persze van, de majdcsak megoldjuk.
Visszatettem a telót, kisimultak a lefelék. Felfelé még kicsit idegesít a pogózás. Jó lenne egy lockout.
Tegnap este Dobkőn volt egy kis minimális eső (szemerkélés), de egyébként utoljára múlt hét pénteken esett.
Ma a Pap-rét - Visegrád - Pap-rét - Pszentlászló - Pszentkereszt szakasz telejesen száraz, kőkemény volt. Tehát a tavalyi kritikus szakasz is. Hogy a hátsó Dobkőn mi van, azt nem tudom, de szerintem az is teljesen kiszáradt.
A neten szombat hajnalra mondanak záporoka az ország középső részére. A TV-ben viszont csak elszórt, jelentéktelen esőket mondtak és újjabb kánikulát hétvégére.
Ha csak szombat fog esni és max 1-2 órát, akkor szerintem nem ismétlődik meg a tavalyi. És ha valami csoda folytán elkerüli a Pilist az eső, mint az elmúlt napokban, akkor nagyon-nagyon gyors pályánk lesz. Győztes idő 4:30-on belül.
Végül nem volt neki pálcája. Vagy csak ezt mondta, hogy eladjon egy új nyerget, nem tudom. Vettem egy fehér SLR XP-t. A törött pálcás meg jó lesz oútira úgy, hogy a pálcába betolok egy jó vastag szöget fej nélkül (met hogy az a pálca cső) kétkomponensű ragasztóval. Oútira jó lesz, terepre nem mennék azért vele.
Aszonta Matuz, hogy van neki hibás SLR nyerge, túrni kell, lehet, hogy akad pálcája. Úgyhogy a mai edzés oútizás lesz a Belváros-Dunakeszi-Rákoshegy szentháromságban.
Az enyém tavaly elgörbült, küldtek a Selle Italiától egy pdf-et, milyen sérüléseknél cserélnek garanciálisan, és miknél nem. Törés csak abban az esetben garis, ha anyaghiba miatt van.
De lehet, hogy a titánpálcát jóval olcsóbban kicserélik neked, mintha vennél egy új nyerget 30 k-ért. Feltéve ha kicserélik...
99%, hogy az a "bal" meg az a "jobb" az valojaban egy darab, ami a nyereg orraban van visszahajlitva.
Javasolt megoldas: torott a kukaba, illetve uj, az igenybeveteleket jobban turo tipus beszerzese. Esetleg visszakuldeni a gyartonak es van ra esely, hogy kapsz egy ujat "gariba" - ez mar tobbeknek bejott!
Tegnap valamikor eltört a Selle Italia SLR nyergem jobb oldali titánpálcája:( 2 évet szolgált hűségesen a "habtestem" alatt. RIP. Mivel üreges, egy drótdarabbal ideiglenesen megoldottam, de ez nem megoldás. Nincs valakinek egy ilyen nyerge, ami szintén el van törve valahol de legalább 1 db titánpálca jó még belőle?
Tegnapelőtt egy városi nyest szaladt át elődtem a Kolossy téri templom melletti kis utcában. Ez este 7körül volt, amikor még azért fényes világosság vagyon, ezért is lepődtem meg. De a legjobb az az őz volt, ami a szépvölgyi úton trappolt át előttem még jóval a fenyő gyöngye alatt. Bátor jószágok. Érzem, hamarosan elérkezik az ideje a várva várt vaddisznós találkozásnak is :)
Köszi. Kíváncsi lennék, hogy azóta hogy alakult mert itt tegnap este óta esik folyamatosan. Bár lehet, hogy semmilyen versenyen nem indulok a hétvégén, ha nem jön helyre a lábam, márpedig nem sok jelét mutatja, hogy javulna.. :(