Ha leszeded a programot innen, feltelepíted és elindítod, lesz lenn olyan gomb, hogy "collage" ott lehet kiválasztani a képeket, többet is, hogy miket akarsz egy nagy képre tenni.
Jó program, de nekem okozott némi fejtörést, mire rájöttem, hogy mit miért csinál:)
A korai ébredést már három hónapja szokom :) Jó munkás ember akkor edz, amikor tud. Egyébként reggel senki nem húzza keresztül a számításomat, a sziget az erdő üres, senki nem veti elém magát öngyilkos módjára. Na jó, néha azok a piszok nyulak a hármason az agyamra mennek :))
Az idő pedig pompás, nyáron reggel ritkán esik, inkább délután gormbul be nagyobb valószínűséggel az idő. Persze este 9 után én már pizsiben nyomom, ez a titka a koránkelésnek. Ja, és ezt még az asszonyka is tolerálja :))
2-2,5 nél többet reggel nem tudok menni, ennyi időt pedig bárki vígan kibír jól feltöltött glikogénraktárból/zsírból.
xterrán fent vannak eredmények. hmm,érdekes... :) valami nem teljesen volt kóser a rendszerükben. Itt pl 3-ok vagyunk, de pl az elöttünk végző csapat részletes eredményeiben az mtb-s első köre 2:19:27 lett a második 00:46:43 (??) a futás eredményük 00:04:34. :))) kicsit gyors volt a srác 4 perc alatt végig döngette...
4:30 csörög a vekker. Ne, még ne...félálmomban már felketem és a kávét főzöm, valójában azonban csak téves kapcsolatok jönnek létre idegsejtjeim között, s ugyanúgy vizszintesen fekszem :) 10 perc nyújtózkodás...hülye edzésterv...na elég a nyafiból délután lehet esni fog, gyerünk felkelni (vízhangzik fejemben Bob hangja a cseszlovák rajzfimből...) :)
Ma megnéztem 5 kör erejéig a Ferko álltal pár hónapja feldobott hűvösvölgy-sárga, majd le a kéken kört. A karika nekem 9-10 perc fel tempótól függően , így 14-15perc a szumma. Láttam pár bringást is, ez jó, feldobott! Utána virágosnyereg felé tekercseltem, lejöttem ott, ahol Pinyo általában felfelé szokott tekerni :), majd a jól sikerült tüdőtágítás után - az idő szorítása végett - kénytelen voltam visszaereszkedni urbanizált világunkba.
Én benne vagyok, de csak akkor, ha pénteken nem esik sok, s járható lesz a terep. Nagyon nem szeretném magam összedzsuvázni. Mondjuk valószínűleg hamarabb kiszállok, 3 óránál többet már nem szeretnék menni. De addig boldogítalak :)
Szombat reggel 7 órai indulással van vkinek kedve egy 4-5 órás, ugyan nem vasedény-tempós, de azért lendületes bringázáshoz? Én a DM-klasszik útvonalon mennék, igény esetén találkozási pontot megbeszélünk!
a Duna Maraton képek felkerültek közben tőlünk is.
http://picasaweb.google.com/elesek Ha a képek mellett/felett a "slideshow" -ra nyomtok, és a böngészőt F11-gyel kiteszitek teljes képernyőre, egész jó méretűek lesznek.
Eredeti méretben is megy fel éjszaka, egy fáljban, kirakom azt is reggel, addig ezek vannak.