Keresés

Részletes keresés

Ormossy Creative Commons License 2010.04.02 0 0 252

Ha én most berakom ide az ominózus törölt hozzászólást, akkor úgye főbenjáró bűnt követek el?

Ugyanis másképpen nem tudom bizonyítani, ezt meg viszont tilos.

Akkor?

Előzmény: kunin (250)
kunin Creative Commons License 2010.04.02 0 0 250
bizonyítsak? te állítottál valamit, nem én. egyébként meg az én válaszom igazságtartalmát bármelyik polmodi ellenőrizhet, megnézheti, látnak mindent. sajnos azt kell mondjam, hogy extrém módon elfogult vagy saját magaddal szemben.
Előzmény: Ormossy (246)
Ormossy Creative Commons License 2010.04.02 0 0 249

Nekem meg attól fordul ki a gyomrom, ha valaki beböfög valami ocsmányságot, bizonyítékok nélkül.

Úgyhogy 1:1

Előzmény: a Rubbish (243)
szokimi Creative Commons License 2010.04.02 0 0 248
Csavar? Hol?

Nem, köszi... nem kell elmagyaráznod, nem vagyok degenerált.

De amikor arra gondoltam, hogy "Igen, stílusuk az van", akkor pont erre gondoltam... mármint, amit most csinálsz... bementem, kértem szépen, normálisan, úgy hogy előtte nem szóltam ahhoz ("...pedig, Gondolom észre vette azt is, hogy én nem is álltam vele szóba, meg különben is... "), akivel gondom volt, és Te a második hozzászólásodban hozzám, már a kitiltással jöttél... erre kérdeztem én, hogy "mi ez?"
Neked ott nem is reagáltam, mert méltatlan lett volna, mivel pont Te játszol most a homokozóban hajhúzogatósat.
Nem szeretnék belemenni ebbe, abból is kimaradtam, ami a törzsasztal-játékokon ment/megy... lehet hozzászoktál, hogy az ottaniakkal így kell, de velem nem, lehet normálisan is, megértem úgy is.
...és amikor azt írtam még egy korábbi hozzászólásomban, hogy "Szerintem is szükség van moderációra!", akkor pedig arra gondoltam, hogy én arra szavaznék, hogy igenis legyen moderáció, szigorú, de igazságos moderáció, okos döntésekkel.
..."és szerintem se ilyenre." - olyan moderátorok kellenek, akiket tisztelnek... azért, mert úgy moderálnak, azért mert úgy viselkednek, és mert úgy bánnak a fórumozókkal.
Téged, most nem tudlak tisztelni.

Előzmény: Nebáncs!virág (223)
Ormossy Creative Commons License 2010.04.02 0 0 247
A neved mindet elárul fiatal barátom. A többi meg szót sem érdemel.
Előzmény: a Rubbish (238)
Ormossy Creative Commons License 2010.04.02 0 0 246

Szerinted. Szerintem meg nem.

De rajta, bizonyíts!

Előzmény: kunin (233)
a Rubbish Creative Commons License 2010.04.01 0 0 243

Hát felismertél??:-D

 

 Egyébként nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni ( téged nem) a nicked helyére beírhattam volna egy csomó másikat is de téged láttalak itt hozzászólni..............tehát ha nem igaz amit írtam vagy már elfelejtetted akkor BOCSI.

 

 Egyébként pedig nekem a gyomrom fordul ki attól valaki eljátsza a becsületeség megtestesítőjét és az ártatlanul bántott megnemértett szerencsétlent, miközben finoman szólva egyikhez sincsen semmi köze se.

 

 Na most a témához: én személyesen is estem már a moderáció áldozatává, persze nem minden ok nélkül!  Bár igazából asszem úgy kezdődött hogy visszaütöttem. Igazából a moderátor lekezelő stílusa verte ki a biztit nálam, szerintem ezt még a moderáció se engedheti meg magának egy normális hangvételü kérdést követően.

 

Előzmény: halacs (241)
a Rubbish Creative Commons License 2010.04.01 0 0 242
:-D Igazad van de valahogy csak kellett szólítanom! Egyébként, itt nem a politikai hovatartozását karikiroztam ki, hiszen arról nem tudok semmit, hanem a fórumos munkásságát. Azért köszi hogy bent hagytad!
Előzmény: kunin (239)
halacs Creative Commons License 2010.04.01 0 0 241
Szarkeverő mesterhez van szerencsém? :-)
Előzmény: a Rubbish (238)
halacs Creative Commons License 2010.04.01 0 0 240
Milliószor előjöttek már a moderálással kapcsolatos észrevételek, és persze sosem történt semmi, már annak is örülhetünk, ha nem tűnünk el egy betonnehezékkel mi, egyszerű júzerek. És mindig mi vagyunk a hülyék, akik azt hiszik, talán majd egyszer mégis változik valami a moderálással kapcsolatban, és az indexen talán játszhatunk egy kis demokráciát. :-)
Bár én már azt is sikernek könyvelem el, hogy a jelek szerint mostanában már általában kap e-mailt a kitiltott delikvens.

Bocs, offtopik, de ezt nem hagyhatom ki: az igazi jó sonkát vétek megfőzni (januárban vágtunk disznót, tudom, mit beszélek), arra jó a piacos parasztsonka is. A torma meg tényleg legyen erős. :-)
Előzmény: Ügyeletes Ápoló (236)
kunin Creative Commons License 2010.04.01 0 0 239
"elvtárs"...
látod. ez is itt, mire jó? ez a szöveg. most mi légyen? töröljem ki ezt a hsz-ed? nem törlöm, legyen, maradjon. ha már beszélgetünk.
Előzmény: a Rubbish (238)
a Rubbish Creative Commons License 2010.04.01 0 0 238

:-D Ez nagyon szép volt!

Való igaz hogy az elvtárs nagyon jó hangulatkeltésben és dezinformációban, ha emlékeim nem csalnak akkor erről halacsnak is vannak tapasztalatai!

 

Előzmény: kunin (233)
Ügyeletes Ápoló Creative Commons License 2010.04.01 0 0 236
Köszönöm, igazad van, de nyitott ajtókat döngetsz, én szinte állandóan pihenek, mert a leépítések dacára is megmaradt a sodronyos vaságyam.

Csak e topik címébe foglalt komikus abszurditás keltette föl figyelmemet egy kis időre. De itt is az jön le amit -eszerint hiába- emlegettem: egyesek katasztrofális helyzetfelismerése. Ami annál nagyobb hiba, hogy régi rókák is sertepertélnek itt. :)


Mennem kell, mert húsvéti sonkát főzök a hematológiai laborban, oda kell rá figyelnem, a torma pedig harmatgyönge, másikat kell venni. .
Előzmény: halacs (232)
kunin Creative Commons License 2010.04.01 0 0 235
vagy eppen a moderacios temaju hozzaszolasok az offtopikok (nekem a par utolso ottani moderacios kerdeseimet onnan toroltek - igaz elegge elutott a bableves receptje tematol)
így igaz. eléggé elütött a bableves receptjétől, emlékszem. olyannyira elütött a recepttől, hogy elsőre át is siklottam felette. nagyon elmés volt. nem moderációs kérdés volt az. nagyon is jól tudod te ezt. persze megint csak ott tartunk, hogy : hangulatkeltés. ezt csinálod te is. pedig te meg én, mi ketten pontosan tudjuk, hogy miről van szó. és mégis..megy a hangulatkeltés.. pedig mégcsak nem is tiltottalak érte.
Előzmény: AAAaaa (73)
derekbell Creative Commons License 2010.04.01 0 0 234

Hahahaha... Engem (szerencsére csupán néhány alkalommal) úgy vágtak pofán, löktek hanyatt és vágták rám a kocsmaajtót, hajítottak ki), hogy a polidili felé se jártam...

Annak idején nem is nagyon tudtam róla, nem is érdekelt és most is néhány kóstoló után nagyon elment tőle a kedvem...

 

Magyarán: a pankráció nem a plidilire korlátozódik... Sőt....

 

Megsúgom neked, nem rövidke életem során nem igazán aláztak meg úgy és annyira ok nélkül, mint azzal a néhány "moderációval", amikor néhány "kedves" pankrátor izmozott egyet velem szemben, a gyengébbel, védtelennek szemben a delete gombon.....

Előzmény: Ügyeletes Ápoló (229)
kunin Creative Commons License 2010.04.01 0 0 233
Majd aztán az lett a vége, hogy egyszer csak megvonták a moderátori jogaimat. Mai napig állítom, hogy indokolatlanul
nem értem mire jó ez. a moderátorok látják a törölt hozzászólásaidat, vagy akár azt is amit nem töröltél, pedig ott voltál, helyben. következésképpen ez a hozzászólásod nem más mint dezinformáció, hangulatkeltés.
Előzmény: Ormossy (185)
halacs Creative Commons License 2010.04.01 0 0 232
Ne nézz hülyének, ha kérhetem. :-)
Rád férne egy kis pihenés. :-)
Előzmény: Ügyeletes Ápoló (229)
AZS Creative Commons License 2010.04.01 0 0 231
émmeg tán a legelső hozzászólásomban lehülyéztem egy nagyonhülyét (nem polidili volt) ;-)

de nem emlegettem az anyját, nem fenyegettem meg irl, stb.
Előzmény: halacs (228)
Ormossy Creative Commons License 2010.04.01 0 0 230
Pont ugyan így jártam, és az időpont is stimmel.:-)
Előzmény: halacs (228)
Ügyeletes Ápoló Creative Commons License 2010.04.01 0 0 229
Dehogynem jut eszembe. Egyébként magam is a "tájékoztató típusba" tartozó moderátor vagyok. Az újakra külön is figyelek.

Hogy nem vagyok ill vagyunk képesek minden egyes esetben tájékoztatni, az főleg racionalitás kérdése. De még ezt is fölülírja a szándékos propagandisták tevékenysége. Ezer esetben regisztráltam, hogy tájékoztató után előpattan rég ismert harcinikk, és direkt úgy irányítja a dolgokat, hogy minimum lesüllyedjen a valódi tartalom és felhabosodjon a konfliktus.

Nézd, abban bizonyos lehetsz, abszolút átlátunk az ilyen machinációkon. Edzettek vagyunk politikailag és ehhez nem is kell messzire menni, a közéletben naponta 2-3 tucat olyan politikai hadmozdulat történik, amiben ilyen jegyek figyelhetők meg.

Ez az infohadviselés egyik alapeleme.

VBan egyébként egy alapszabály az életben, vehetjük westernkocsma-bölcsességnek: Először szerényen rendelni kell egy viszkit, körülnézni, és miután fölmértük melyik gazfickóhoz melyik rosszlány tarozik, csak azután rántunk coltot.
Rossz helyzetfelismerés életveszélyes.

Ha megértően nézzük is, hogy létezik általános tájékoztató, és megértjük is, hogy olvasástudásban egyre romlik a helyzet, vannak még rendszeresített föliratok az egyes szobák ajtaja fölött, a polidilié így szól:

"Igazi PoliDili, festői aknákkal és remekbe szabott ágyútűzzel - csak elszántaknak!"

És hasonlók. Ezek mind gyakorlatias megfigyelések után fogalmaztattak.
Előzmény: halacs (226)
halacs Creative Commons License 2010.04.01 0 0 228
Hát lehet, hogy nem vagyok normális, de bizony én a polidiliben kezdtem, 2002-ben, két választási forduló között. :-)
Sokáig azt sem tudtam, hogy más fórumok is vannak az indexen. :-)
Előzmény: AZS (227)
AZS Creative Commons License 2010.04.01 0 0 227
na azért az MM, meg az állásfoglalások is túlnyomórészt olyasmiket tartalmaznak, ami egy _normális_ új fórumozó részére kb. helyből nyilvánvalóak.

van egy-két helyspecifikus dolog, de az meg olyan, hogy tiltás után az "OK, ezt nem tudtam, de már tudom, többször nem csinálok ilyet" karaktersorozatra nemritkán egy visszaengedés a válasz.

jahhh, és a _normális_ új fórumozó persze nem pont a polidili legmélyebb bugyraiban kezd, masszív agyfaszos dumákkal ;-)
Előzmény: halacs (226)
halacs Creative Commons License 2010.04.01 0 0 226
Az eszedbe sem jut, hogy akadnak időnként valódi újak?
És ha még egy ősrégi nick is beugrik egy ilyennek, akkor nálatok, a közleményezésben, a tájékoztatásban van a hiba.

És ne kérd számon senkin, hogy miért nem olvasta az x évvel ezelőtti információt, mert normális új fórumozó nem a moderációs topikokkal kezdi, és már az is nagy felfedezés, ha a Közleményekre rátalál.
Előzmény: Ügyeletes Ápoló (224)
halacs Creative Commons License 2010.04.01 0 0 225
Ha van egy kialakult törzsgárdátok, és el akarjátok kerülni az ilyen beszólásokat, kérjétek, hogy legyetek klubtopik, és megszabhatjátok, kiket engedtek be oda. Ha egy topik nyílt, és bárki beléphet oda, mindig előfordulhatnak ilyenek. Nem kéne a moderátorokat ebbe berángatni, hiszen az, hogy nem tetszenek valakinek a dolgaitok, még nem moderálandó. Biztos akad a gifesek közt is olyan, aki be tud szólni, kedvesen, az MM-et betartva, mégis helyretéve a nagyarcút. Ha meg nem, hát ne vegyetek róla tudomást, nem ér annyit. :-)
Előzmény: szokimi (183)
Ügyeletes Ápoló Creative Commons License 2010.04.01 0 0 224
Helyes meglátás, mezei nikk tényleg beugrik neki. De azért tegyük hozzá, pár százszor elmondtuk már ezt. valamint azt is, mennyi sok hasonló, első sorban technikai jellegű hiba van. persze ez annyiban hiba, amennyiben szoftvetóresek általában is "feature"-nek neveznek olyasmiket amiket józan ember hibának.

Az azonban univerzálisan hiba, amikor bizonytalan ismeretekből komoly következtetéseket vonnak le, sőt morális-erkölcsi jellegűeket.

Ebben abszolút bajnokok kedves vendégeink.
Előzmény: halacs (222)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2010.04.01 0 0 223
Ha már így kritizálsz, kissé megcsavarva a mondanivalómat, akkor elmagyarázom:

Bárki leírhat negatív kritikát bármiről, ezt teheti barokk körmondatokban, vagy röviden fikázva.
Ha azonban szerinted, illetve a toik többi lakója szerint a stílusa, véleménye nem megfelelő, akkor lépjétek át. vagy megunja, vagy nem. Ha nem, és csak rombolni jár oda akkor kirakom.

Ha azonban nekiáll a topik közönsége válaszolgatni, akkor ők is részesei a sárdobálásnak. Ebben az esetben vagy az összes résztvevő megy büntibe, vagy senkise.

Az úgy nem működik, hogy ha meguntuk a hajhúzogatást, akkor kérünk moderációt.
Előzmény: szokimi (190)
halacs Creative Commons License 2010.04.01 0 0 222
Wolandot rootolták. Szürke a nickje. Azt nem tudom, hogy mikor, de rootolták.

Ezt pl. rohadt nagy hibának hibának tartom, hogy az egyszerű nick csak azt látja, visszaengedték, és ha nem néz alaposabban utána, akkor téves feltételezéseket tesz.
Én azt gondolom, nekünk, egyszerű mezei nickeknek is tudni kéne, hogy az, hogy a látható Közleményekben viszaengedtek egy nicket, az nem feltétlenül a nick szabadságát jelenti, hanem azt, hogy rootolták.
És hogy a visszaengedések nem mindig valódi visszaengedések, hanem sokszor csak technikaiak: a rootolt nickeket pl. szokás "visszaengedni" egyes topikokba, de ez nem azt jelenti, hogy valóban hozzá is fog tudni szólni, hiszen rootolva van, nincs értelme egyes topikokból kitiltottkéntként számon tartani.
Előzmény: Törölt nick (216)
luciluca Creative Commons License 2010.04.01 0 0 221
Ezt tojta a nyuszika. Húsvét van, alkalom a nagylelkűségre... :(
Előzmény: Törölt nick (220)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.01 0 0 220

 

Több, mint vicces:

 

Gépház válasz | megnéz | könyvjelző 2010.04.01 15:26:51 © (37125)

PuPu visszaengedve Elhunyt Fekete János topikba/fórumba.

Gépház válasz | megnéz | könyvjelző 2010.04.01 15:26:49 © (37124)

PuPu visszaengedve Késelés Abádszalókon. topikba/fórumba.

Gépház válasz | megnéz | könyvjelző 2010.04.01 15:26:46 © (37123)

PuPu visszaengedve Takarodjon Bajnai a csomagjával együtt!! topikba/fórumba.

Gépház válasz | megnéz | könyvjelző 2010.04.01 15:26:43 © (37122)

PuPu visszaengedve Nagy Magyarország örök cél! topikba/fórumba.

Tényleg nem értitek, hogy mi történik itt?

 

 

inside1 Creative Commons License 2010.04.01 0 0 219

Ez már tényleg a szebb jövő. Tán ismét modera lesz.

Előzmény: Törölt nick (216)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!