Annak idejen a magyar tévében volt Sztravinszkij-vetelkedo (amikor meg nem Csao Darwin volt fomusoridoben), es az apukam is ott volt a dontoben :-) Szoval nekem is kijutott a Petruskabol kisfiu kormban :-) (Tesla mono szalagos magno beepitett erositovel, 1 db Videoton 2 utas zart doboz, felvetelek radiobol, reszben kozephullamrol).
Bocsi, már megint én, de ma zenehallgatós estém van (gyerekek alszanak, kis
feleségem kimenőn). Most Keith Jarrett kurjongat vadul a Still Live müncheni
koncertfelvételen. Jó kis lp, pedig „Digital Recording”. Ha nem lenne annyira közel
a zongora, egész jó tere lenne. A bőgő a legjobb, hátulról, pontosan meghatározható
helyről szól. A jól ismert Autumn Leaves sokkal vidámabb, élettel telibb, mint pl.
Nat King Cole-tól (kicsit csöpögős) vagy Patricia Barber-től (melankólikus, már-már
hasfájós).
Pink Floyd: Is there anybody out there? (Fal koncert 1981-ből)
Közben töröm fejem, hogy miért szól ez ennyire szépen, hihetően, tisztán??? Sokkal jobb, mint bármelyik modern koncertfelvétel. Még a szalagzaj sem zavar...
bocs, nem felejtettem el, de második hete napi 48 órát kell a gép előtt ülnöm, de arra nincs időm, hogy a netre pillantsak. Meg már a képernyőt sem látom, mer kifoly a szemem. maj jövőre.
Az öregkori Gould a beszarás, teljesen lelassítja és átértelmezi Bachot - az őrület pedig, hogy az meg hagyja magát!