igen ez supreme. a rossz hír, hogy jövőre nem lesz easton vázuk, még a kula deluxe is scandium lesz. :-( így lesz sima alu ocsóért, meg qrva drága scandium. itt a link, itt majdnem minden típus fennvan.
igazából én úgy gondoltam, hogy egy kis mozgókonyhával és hűtőtáskával megyek utánad egész hétvégén, hogy minden kívánságodat azonnal tudjam teljesíteni!
Semmi gond, jól tetted, hogy itt kérdeztél, mert szerintem több embertől is kaptál "használható" választ, amiből kiderül, hogy milyen érvek alapján született a döntés. Csak valamiért úgy jött át, hogy úgy értelmezed a dolgot, mint a férfiak összehangolt támadása a női nem ellen.
Ha pedig más véleményen vagy(tok), azzal sincs semmi gond, akkor annak is megvan a menete/formája, hogyan juttathatjátok azt el az illetékeseknek (a tüntetésre mozgósító BB-s lány pl megteheti ezt a BB elnökén/vezetőségén és a csapatban lévő versenybírókon keresztül :)))
azért elég szívás volt... érdekes nekem nem fért ki a 4*143, az utsó kép mindig 141 széles kellett legyen. arról nem beszélve, hogy az álló képeket nagyítja. (lehet hogy külön meg kellene adni a web oldalon, hogy ha álló képet akarsz akkor X*Y méretű, ha meg fekvőt akkor 600*450, stb)
Ezek szerint félreérthetően fogalmaztam, amiért elnézést kérek. De sejtem mire gondolsz. Ezt a tüntetés dolgot, nekem egy BB-s lány mondta, azért is írtam be ide, mert reméltem, itt többet tudhatok meg a dologról. Szóval ezt nem a Száguldó Virágok kezdeményeznék, egyáltalán nem erről van szó. Én csak részt vennék rajta, ha ti csináltok egy ilyet. A másik, amiért ide írtam, mert reméltem, itt van néhány ember, aki tud értelmes választ adni égető kérdéseimre. Végülis valamilyen válaszokat találtam, úgyhogy már nem is zavarlak tovább titeket a nem ebbe a topikba illő kérdéseimmel. Mea culpa.
nos csak ismételni tudom magamat, hogyha a téma a női egyenjogúság, és a nők hosszú távú maratonon való indulásának joga, mint az EU és a 21. század alappillérei, akkor szerintem ezen a topikon nem fogod tudni lázadásra heccelni a népet :)))
"az már csak a plusz érv, hogy mondjuk szakadó esőben lehet nem esik jól sem a versenyzőknek, sem a nézőknek plusz 2 órát várni az eredményhirdetésre, mert a max 3-4 női indulóból jobb esetben csak az első (vagy még ő sem) ért be a célba. szomorú (volt) azt látni, hogy egy olyan versenyen, ahol ott vagyunk 40-50 emberrel, jó ha 10-en maradunk, hogy megtiszteljük a csapattársainkat azzal, hogy tapsolunk nekik a dobogós helyekért."
Ezek kivételes esetek. Ott valóban jóval lassabbak a lányok. De most a DM-en még fél 8-kor is jöttek be srácok a hosszún. Ennyi erővel őket is vissza kellett volna küldeni egy ellenörzőponttól. A top csajok már rég bent lettek volna (természetesen nem magamra gondolok).
Viszont az már egyenesen felháborító, hogy egy 80 km-es távon nem indulhat el lány! Ott már igazán nem olyan nagy az a különbség. Legalább a lehetőséget meg kellene adni.
De persze mindenre van megoldás, így én is megtalálom/tam már, olyan nagyon nem halok bele, ha nem indulhatok itthon hosszú távon. Csak azt hittem, hogy Eu-ban élünk a 21.században.
Hát...épp idén szerettem volna indulni, és mennykőcsapásként ért, hogy nem lehet már. Sajnos ez engem érzékenyen érintett, na de mindegy, nem ragozom tovább, már így is eleget pampogtam.
Hmmm! Hát a 20 kilcsi hízásból még megmaradt 10kg elég dúrván jelen van még. :-(((( Ez a fotó elég ösztönző a fogyásra. :-) 1 év alatt híztam 20-at, remélem 1 év alatt vissza is megy.
szerintem itt nem soviniszta pasi véleményről van szó, hanem olyanokéról (és itt NEM magamra gondolok), akiknek ez a "szakmája", hosszú-hosszú évek óta benne vannak, szakmai szemszögből (is) nézik a dolgokat (pl szövetségi kapitány, 1-2 versenyrendező, volt és jelenlegi élversenyzők, nemzetközi versenyekre járók, UCI bírók) és nemcsak azt látják, hogy "hagyjuk a csajokat, menjenek csak bringázni amennyi jólesik nekik"...
az már csak a plusz érv, hogy mondjuk szakadó esőben lehet nem esik jól sem a versenyzőknek, sem a nézőknek plusz 2 órát várni az eredményhirdetésre, mert a max 3-4 női indulóból jobb esetben csak az első (vagy még ő sem) ért be a célba. szomorú (volt) azt látni, hogy egy olyan versenyen, ahol ott vagyunk 40-50 emberrel, jó ha 10-en maradunk, hogy megtiszteljük a csapattársainkat azzal, hogy tapsolunk nekik a dobogós helyekért. de mondom, nem ez volt a fő érv.
plusz ha megnézzük (és most önző szurkolói szempontból, ami persze nem elegendő :)))), az idén pl egy nagyobb maratonon kapunk egy 20-30 fős női mezőnyt, akik versenyeznek (ami nem elhanyagolható szempont szerintem egy bringaversenyen :))), az előre borítékolható helyek helyett...
szóval a sovinizmusnak ehhez szerintem nem sok köze van :)))
ráadásul ha jól tudom a Száguldó Virágok nem tagegyesülete a Szövetségnek és ezáltal nem rendelkeztek versenyengedéllyel sem. persze ez nem zárja ki a bármilyen távon való indulást, csak így mondjuk a szabályalkotási folyamatban való részvételetek/tüntetésetek válik nehézkessé
kérdés: dobogókőről, kb. a MatYi büfétől indul lefele egy betonút (pilisszentkereszttel ellentétes irányba). Tudja valaki, ez merre visz, milyen hosszú, és milyen szintkülönbséget rejt magában?
OB-t átadtam nektek, számomra edzőverseny volt, de a Salzkammerből nem engedek, csendesen esni fog, nyugi. Valami élvezet nekiem is jár, nektek is megvolt Visegrádon, most én jövök, ne legyetek telhetetlenek.
Viszem magammal a keresztbabráló embert, idén segítő, nem ellenfél, bízom az erejében.
Nézd Sanci a vén róka hogy készül még mindíg ébren vagyok. Mondjuk nem önszántamból, az edzésterv ezen részét Panna diktálja.
Ne is törödj szerintem a pasik véleményével,kicsit soviniszták.
Bár jogos lehet a kérdés, hogy én miért szólok bele, hisz én még rövid távon sem indulok,nemhogy hosszún, attól még véleményem lehet. Bár, ha nem lehet, akkor is van:-))