"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
A múltbeli butaságok és gonoszságok itt is, ott is. Azt nézem kit mi motivált, milyen okkal,érdekből csinálta. És így utólag sok mindent megértek. Még azt is ami bizony akkor nagyon fájt.
De a 2010es eseményeknek hála, vagy nem hála, lett egy 3betűs gonoszság, amely felszedte innen-onnan a stílust, és a bulvárt, majd kiönti a maga módján elétek. :)
Visszatérve. Engem a szkenner nem annyira zavar.
Az adataimat sem féltem.
De egy privát ember helyében sok mindent átgondolnék.
Nagyon jól ismerem a 2010es szurkolói kártya gyártóit.
Érdekes figurák. És ha én mondom ezt valakiről, az akkor tényleg érdekes.
Az sem érdekel amit Qbi csinál a listájával. Hmm. Szinte önkívületi állapotban mesélte,hogy ő látja ki megy idegenben, ki hányszor volt meccsen, és az adatokkal ha elmegy egy szponzorhoz,akkor húha...
Még csak a pénzmosoda sem zavar. Mert közben a klub is jól jár.Járhat.
2010 alatt gondolom a regisztrációs kártyára gondolsz. Azt azért vállalta be a Fradi, és a szurkolók, mert megígérték, hogy ha ez meglesz, kevesebb lesz a büntetés. Szerintem ez egy vállalható feltétel, sőt. Az már más kérdés, hogy becsaptak, de a labda ezzel már nem a mi térfelünkön pattog. ez egy fontos dolog volt szerintem. a szkennerrel se az a baj, hogy eltárolják az adataimat. Ha annak lett volna, vagy lenne bármi haszna a Ferencváros számára, és szkenneltem volna először. Továbbmegyek, ha te láttad volna bármilyen értelmét a szkennernek, ha úgy érezted volna, hogy a Fradiért ez egy vállalható kompromisszum, akkor szerintem te is leszkenneltél volna.
Egyébként nem értek egyet azzal, hogy a múltat el kell felejteni, már ne haragudj. szerintem sok butaságot-gonosz dolgot csináltatok, ami ártott a Fradinak, és még a nyomát se láttam annak, hogy ezért bármilyen szinten elnézést kértetek volna. De az is tény, hogy emellett hajlamosak vagyunk (mint hétköznapi fradisták) megfeledkezni a fanatizmusról, elszántságról, egyáltalán arról a támogatásról, amit a csapatnak nyújtottatok. Ez viszont pedig a mi sarunk, és erről sem szabadna megfeledkezni. Az évek, évtizedek alatt mindenkiben csak halmozódtak a sérelmek, és ez kurva nagy baj.
tudod mi a kérdés. vagy elhagyjuk a szánalmas múltat, vagy elbukunk mindannyian.
képesek vagyunk az értékeinkről beszélni, elszámolni a bűneinkkel, és tisztelni a másikat, vagy felzabál mindannyiunkat -a mindenkori- undok rendszer és annak selejtje/i.
sokan bemennek és sokan kint maradnak. mit akarunk? és ezért, mit teszünk? (a Hajrá Fradi-n kívül semmi más nem számít..) hiszünk, vagy csak ostobán bólogatunk bárkinek?
március hetedike többről szól, mint egy szaros mennyei fodballmeccs...
hadd el. megoldjuk. vagy így, vagy úgy, de a nap végén mindenkinek ki kell mondania az igazságot. és csak egy igazság van, bárki, bármit hazudik. (és kap még egy -utolsó- esélyt minden fel és fsz szp., mert csak Ferenczváros, és csak ez számít..)
Nem akarok beleszólni senki döntésébe, de nem értem, hogy Hladot miért kellett innen elküldeni. Ahhoz képest, hogy évekkel ezelőtt mi volt, most teljesen normálisan kommunikált, nem volt fenyegetőzés meg semmi. lehet, hogy sértegetett, de hát itt nagyjából mindenki sérteget mindenkit, Például a mob is kap hideget-meleget. számonkérjük kubatovot, hogy nem hajlik a párbeszédre, de ti sem vagyunk hajlandóak kommunikálni a jelek szerint. ha valaki nem akarja Hladot olvasni, akkor rárakja az ikszet és kész. annak ellenére, hogy nem rajongok a mobért, Fradi ügyben ők továbbra is megkerülhetetlenek. Az egységet hiányoljuk, de ezek a lépések nem segítik ezt elő. na befejeztem.
"Az akadémiát időnként érő méltatlan támadások mögött valójában az én személyem áll, valójában engem támadnak. Vannak, akik nem tudják leválasztani a politikát a sportról."