Keresés

Részletes keresés

BenZoli Creative Commons License 2012.11.12 0 0 2632

Üdv mindenkinek!

 

 

Londonba mennénk hétvégén egy ismerősömhöz, szeretnék érdeklödni, milyen parkolási lehetőségek vannak. Kentish town, camden kerület.

 

Válaszokat előre is köszönöm!

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.09 0 0 2631

Nehogy betedd még egy helyre, ugyanazok vannak itt is, mint a másikban, ahol már kaptál választ.

Előzmény: litván80 (2630)
litván80 Creative Commons License 2012.11.09 0 0 2630

Sziasztok!                                                                                                                                                                                                                                                                                        http://www.londonimunka.eu/                                                                                                                                                                                                                                                        Azt szeretném kérdezni tőlletek hogy a fentébb belinkelt oldalt valaki közülletek ismeri-e, és ha igen mi a tapasztalat? Szeretnék kimenni Angliába dolgozni, de nem tudom hogy ez a társaság mennyire megbízható a 80 000 ft-os közvetítési díjuk kicsit óvatossá tett! Ha valaki ismeri őket vagy bármilyen információt tudd róluk, jót vagy rosszat az kérem ossza meg velem itt a fórumon vagy keressen email-ben tomo80@c2.hu Előre is köszönöm üdv Tomi. 

nanus0085 Creative Commons License 2012.10.07 0 0 2629

Kedves Fórumtársak!

Azzal a kéréssel fordulnék hozzátok, hogy a diplomamunkámat a kulturális sokk témakörében írom, és nagyon megköszönném, ha aki külföldön él/élt, kitöltené az alábbi rövid kérdőívet, ezzel segítve szakdolgozatom elkészülését. Köszönöm annak, aki kitölti!

A kérdőív: http://ripet.hu/feedback.php?kid=03ca432f2a1d8dc81d5e4ee9699981e2

 

apojani Creative Commons License 2012.08.13 0 0 2628

Inkább technikai, keresési ötlet ha eddig nem próbáltad:

 
A bal oldalon a "keresés"-be írd be .hu nélkül.

 

Ugyanezt megteheted itt is:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9087205

Előzmény: szgszilard (2627)
szgszilard Creative Commons License 2012.08.12 0 0 2627

Sziasztok, Valakinek van tapasztalata a Londonimagyarok.hu irodával, októberben mennék ki Londonba, lehet az Ő segítségükkel. Előre is köszönöm a válaszokat.

cselescsávó Creative Commons License 2012.08.04 0 0 2626

BATTERSEA parkhoz közel SW11 4QS, egy kifejezetten jó környéken szoba kiadó egy háromszobás normális magyararok által lakásban.

- mindennel felszerelt lakás (UPC)

- kulturált tiszta környezet

- jó közlekedés (Clapham Jc, Earl's Court, Vauxhall, Waterloo, meg egy csomó busz)

- Ára: £450, szemptembertöl

Telefon: +44 7 970 246900

 

csabika8210 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2624

Sziasztok. A segítségeteket szertném kérni. szeretnék dolgozni de sajnos nem nagyon beszlem a nyelvet kb ilyen megértési szinten :(.

A szakmám fényező-ipari-fényező festő  bármit lefújok bármivel.Ha tudnátok segíteni vagy valami infót adni hogy kikerüljek az nagyn jó lenne.Vagy aholmagyarok dolgoznak oda bekerülni valahogy az nagyon jó lenne.

 

Felix Assorted Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2623

Imel ment'

Előzmény: pririmami (2622)
pririmami Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2622

Kedves Felix,

 

Be van kapcsolva a skypom, ha gondolod piri 22, hívhatsz, ha ráérsz. Abban igazad van, hogy nagyon sok magyar ember benne van. Én nem meggazdagodni akartam, hanem mint jeleztem, mozgásomban korlázva vagyok, és itthon nincs távmunka.

A fiu nekem is gyanus, mert Floridából osztja az észt, és saját bevallása szerint eddig internetes poker volt a szakterülete, de ez jobb. Legalábbis is Neki biztosan.

Meginogtam, az nem kifejezés. Most csak arra várok, hogy békésen megváljunk egymástól. Én már jeleztem feléjük, hogy más embert én be nem szervezek, rá nem beszélek, amíg saját bőrőmön meg nem szerzem a tapasztalokat. Isten őrizzen, hogy én tegyek másnak rosszat!

Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és bele babráltál egy kicsit. Privát továbbra is bármikor szeretettel várom a jelentkezésedet.

szerettel,

Előzmény: Felix Assorted (2621)
Felix Assorted Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2621

Látom, nem inogtál meg teljesen.. Pedig ha csak abból indulsz ki, hogy olyan cégre bíznák a pénzedet akik azt lenyúlják az már eleg kéne, hogy legyen. Komoly cég ilyet nem csinál, gondolom az belátható.

Azért rákerestem erre a zeekrewardsra is, nekem az jött le, hogy piramis játék, vagy blabla nyelven MLM marketing. Más kiemelkedő negatívumot nem olvastam, (azon kívül, hogy saját bevallásuk szerint üzleti modelljük illegális) bár az is igaz, kb. 15 főcímen túl nem mélyedtem bele.

 

Különben azt halkan jegyzem meg, hogy gondoltam, hogy valami magyar szekció is van a dologban illetve, hogy valószínűleg így kerültél velük kapcsolatba. Az biztos, hogy az a fiú már jól megszedte magát, de ne legyél abban az illúzióban, hogy veled is ez fog történni, de tudod.. mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa.

Előzmény: pririmami (2620)
pririmami Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2620

Kedves Felix,

 

Előszőr is megköszönöm, hogy válaszra méltattál. ez nagyon kdves Tőled, hiszen ma mindenki rohan, és beton falakkal veszi körül magát.

A cég UK. van bejegyezve, és Floridából egy magyar fiu irányítja, a magyar szekciót. A cég működése a feltett oktató anyag angolul, magyarul rém bonyolult, de nagyon cizellált. Arrólé szól tömören, hogy a fiatal emberek ma rengetegen vásárolnak neten online. Nekik van egy WEB áruházuk amin licitálni lehet. Ebbe bele tudtam pillantani , az elektromos kütyütől a ruhán át mindenre lehet licitálni. Van itthon is egy Vatera nevű hasonló, ami igen nagy forgalmat bonyolít le.

Nos ennek a cégnek a hirdetéseit kell naponta egyszer felrakni a netre. Ezekre a holmikra licitálnak világszerte az angol nyelvű területeken, ami lássuk be nem csekély. A befolyt licit pénzekből és az eladott kacatok árából állítólag visszaoszt a hirdetői számára. Röviden én itt tartok. Igen bonyolultan van megmagyarázva, ami kétlyeket ébreszt bennem. Általában azt gondolom, hogy amit én nem értek meg egy közönséges kockás papíron azzal nem szabad foglalkoznom.

De az is lehet, hogy az élet már régen felül írta az én elképzeléseimet és az internet ledöntötte a régi kerítésket. Ezért is fogadok el jó tanácsokat , mert ényleg nincs felesleges beleölni valóm. Inkább létfenntartásra szorosan elég kis pénzt szeretnék keresni táv munkával. Sajnos más lehetőségem már nincs.

A privát e címedre is feladtam ma reggel egy levelet, ha bekukk a postádban megtalálod a skypommal egyetemben.

 

Hálásan köszi az infot! Kihátrálni se lez egyszerű, ha ilyen döntés születik,

 

 

Köszönöm még sokszor az időt amit rám szántál!

 

 

Előzmény: Felix Assorted (2619)
Felix Assorted Creative Commons License 2012.07.30 0 0 2619

Ezt találtam két perc alatt:

http://www.hyipdata.com/blog/hyip-scam/payza-scam-what-is-payza

 

Gyanítom, hogy nem beszélsz különösebben angolul, mert akkor nem itt informálódnál ilyesmiről, de talán a SCAM szót ismered.  Nem olvastam el 4 szónál többet, nem is kell. Lejött egy nem sima keresésnél, persze a simánál bejön a fenenagy weboldal.

Szóval kerüld ezt a népséget ha jót akarsz. Röviden a lényeg, egy másik néven futott a cég aztán most váltottak és az új néven lopják a pénzt.

Előzmény: Felix Assorted (2618)
Felix Assorted Creative Commons License 2012.07.30 0 0 2618

Hello,

 

Fogalmam, sincs mi ez a cég, meg mi az a payza, de fogadd meg a tanácsom, amolyan aranyszabály ez inkábbb: soha senkinek ne fizess egy fillért sem "távmunkáért" meg "internet munkáért", semmit sem fogsz érte cserébe kapni, legkevésbé tartós, állandó megélhetést.

Egy rövid időszakomban én is nézelődtem, mégpedig elég alaposan utánanéztem dolgoknak és igen hamar rájöttem erre.

Nem tudom, különben ennek az egésznek mennyire van köze Angliához, de nagyon meglepődnék, ha bármi is lenne. (Nem mintha, ha lenne az garancia lenne bármire is, mert nem.) Az internetes fizetőeszközöket, különböző virtuális tárcákat, stb-t pedig elég jól ismerem és erről a payzaról  vagy miről életemben nem hallottam.

Ne dőlj be, le fognak húzni. Hidd el, SEMMILYEN internetes távmunka nem működik, ne pocsékold az idődet és főleg a pénzedet, no meg a személyes információdat ne add ki jöttment senkiknek akik ilyenolyan unigbungi cégnéven, meg egy weboldalon kábítják az arra kapható embereket, profit reményében.

Előzmény: pririmami (2617)
pririmami Creative Commons License 2012.07.30 0 0 2617

Tisztelt Magyar honfitársaim, akik Angliában éltek!

 

Elméleti segítséget kérnék, ami semmi terhet nem róna senkire. Itthon betört a ZEEKREWARDS nevű cég, aki computeren végezhető munkát ajánl. Napi egy hirdetést kell feladni a computeren, a megadott helyen. És havi 10 USD tagdíjat befizetni. Ezután jutalékot fizetnek a PAYZA szlara. Mivel TI sokkal tájékozottabbak vagytok és ott éltek, beszélitek a nyelvet, kérlek írjatok véleményt. Igaz lehet ez a munka? Hallani ott erről a cégről?

Nem lustaságból, vagy kapzsiságból érdekel. Sajnos sólyopsan mozgássérült vagyok, és csak computeren tudnék távmunkában dolgozni. Itthon csak link táv-munka van, nagyon sokszor rászedtek.

Pusztán azt kérem szépen Tőletek, ha valaki ismeri ezt a céget, jó, vagy rossz oldalát, válaszoljon ide. Nagyon lelkesen dolgoznék, és ha megkeresem, akkor a havi 10 USD is természetes. Viszont nem akarok veszteséget csinálni, mert abból van elég.

Nem nyafizok, de így helyhez kötötten elég kevés a mozgástér munkaügyben. Viszont nagyon szeretnék és tudnék távmunkában a computeren dolgozni.

 

Előre is köszönöm a fáradozását mindenkinek, aki megtisztel a válaszával.

peky85 Creative Commons License 2012.07.30 0 0 2616

Köszi, Annyira azért nem egyszerű, mertjövő szeptemberre tervezem itt a fősuli elkezdését,( ahhoz megh diákhitelt kapjak azt hiszem 3 éve itt kell lenni), meg amúgy is annyira nem leszertném ha eltűnne az elmúlt évem,de hát csak nem fog. Még bízom azért abban, h csak valami adminisztrációs hiba van a dologban. De majd lekomunikálom itt, h mi történt az üggyel kapcsolatban, csak ez az az olyan eset amire nem tud felkészülni az ember.

Előzmény: Felix Assorted (2615)
Felix Assorted Creative Commons License 2012.07.29 0 0 2615

Érthető.. Szerezd vissza a pénzt aztán lépj le. Sok sikert és kellemes nyaralást!

Előzmény: peky85 (2614)
peky85 Creative Commons License 2012.07.29 0 0 2614

Jogosak a kérdéseid.

Azért dolgozom még nekik, mert pl juliusban 200 órát dolgoztam ( nem minimál orabéren) plus itt ugy van a holiday money, h minden legolgozott hónapra kapsz 100 fontot ebben a naptári évben még nem vettem ki ( csak eddig az is 700 font) és már féléve le van foglalv a a nyaralásom agusztus 9-től. ugy meg nem lenne jó elmenni, h minusz 200 órás munkabér, plusz holiday maoney ... és üres zsebbel vissza, ezért vok én még itt, h le tudjam hívni ezeket a pénzeket, a fizut  most kapom a holiday moneyt meg mikor visszajötte, aztán persze keresek ezerrel, de ha most dirrel durral ugrálok, akkor kb én ülök csücsre, mert nem olyan könnyű most melót találni. ehhez kell igazából a galamb türelem.

Előzmény: Felix Assorted (2613)
Felix Assorted Creative Commons License 2012.07.29 0 0 2613

Persze, hogy nem marasztalnának el.

Ha tudod, szerezd vissza a pénzt.

Én kapásból ott látok ellentmondast, hogy az előzőkben írod, hogy júniustól nem látnak radarjukon a tax officenál es te júliusban kezdtel el ott dolgozni, ahol, amiről rendszeres bizonyítékod van payslip stb. formájában. Ez a lényeg, ezekkel az irotokkal kell kezdeni valamit akkor. Ha ezeket a pénzeket utánad befizették, annak nyoma kéne, hogy legyen.

A költői kérdésem hozzád az, hogy ha tudod, hogy "szemetek", miért dolgozol nekik. Ugyanakkor meg azt sem értem, a cégnek miért lenne érdeke, hogy kamu papírokat állítson ki, mivel ha ez kiderül akkor ők lesznek bajban és ha jól értem, úgy néz ki, ilyesmi történik. Szóval fura történet ez, de tudod te, hogy mi a teendő, úgy tűnik. Először én a munkáltatómmal beszélnék.

Előzmény: peky85 (2612)
peky85 Creative Commons License 2012.07.29 0 0 2612

Persze, hogy volthivatalos munkáltatóm, azóta is ugyanaz. szerződésem is van 2011 julius ban lett aláírva.

Nem tudom, h lehet, h jön minden hónapban a payslip rajta a NI számom, az adó levonások, meg minden ami egyezik a P60-on lévő adatokkal.

Szerintem én nem bukok semmit, mert ha másnem kártérítésként fogom megkapni azt a pénzt, mert nincs az az isten aki azt mondaná, h ez tiszta és, h én nyeljem le azt, hogy 1 évig illegális voltam, ugyh közben a munkáltatóm kamura küldte ki a payslipeket, meg mindent, közben meg nem fizetett utánnam semmit ( lehet ez történt nincs kizárva) de ezért még indiában sem engem marasztalnának el szerintem...

Előzmény: Felix Assorted (2611)
Felix Assorted Creative Commons License 2012.07.29 0 0 2611

Először is azt kéne tisztázni, hogy kinek is dolgozol, illetve dolgoztál az adott adóévben. Amennyiben volt hivatalos munkáltatód akkor annak nyoma van. Ha nincs nyoma, akkor meg kavar van, amit viszont a munkáltatóddal kell tisztázni.

Ebben az esetben bebuktad az adóvisszatérítésedet, amit kénytelen leszel lenyelni. 

 

Előzmény: peky85 (2610)
peky85 Creative Commons License 2012.07.28 0 0 2610

Kedves MIndenki!

 

Arra lennék, kíváncsi, hogy ti mit tennétek a helyemben?

Tegnap ( 27.07.2012.) bemegyek az Euston Tower-i HMRC enquire centerbe, hogy megkérdezzem, minden rendben van-e az income tax-mal és, hogy várhatolag, mennyit kapok vissza belöle. ( a házban, ahol lakom, sokan csak a 2011-12-es adó év közepén jöttek, október, november közepén, és mindenki elég zsíros csekkeket kapott a hmrc-től, plusz az uj tax code-ot.) Kíváncsi voltam az enyémre, hát bementem, hogy a direkt line-on megkérdezzem.

Adat egyeztetés után ( név, szül dátu, cím, NI,) és pár security question után, meg rákérdez a nő, h mit csináltam tavaly junius óta, hát mondom dolgozom mint a güzü, nyaralni se voltam azóta..., mert hogy az ő adata szerint én 2011 juniusaban otthagytam a munkáltatómat ( akinek azóta is dolgozom) és, hogy semmi adat sincsen rólam. Na itt sokkot kaptam, hirtelen nem értettem semmit. Kértem egy magyar tolmácsot. mondom a nőnek, hogy de én dolgozom, kapom a payslipemet, minden hónapban, van P60-om is meg voltam itt NHS-es fogorvosnál, meg korházi kezelésen is voltam+ ssp-n táppénzen. senki nem mondta nekem, hogy én nem lennék a rendszerben.

Kérdezték, hogy kik voltak a munkáltatóim, mondtam, h a cégem ( tudomon kívül ) kölcsön adott egy másik cégnek aprilisban vettek vissza ( ez ugy derült ki, h nem a cégemtől kaptam a vizumat) onnan kaptam is P60-at meg az elozo adóévről P45-t is.

Azt, mondták nekem a HMRC-ben h kérjek a munkáltatómtól P46-ot töltsem ki az én részem és ők majd visszaküldik a HMrc-nek ,mert csak a munkáltató tudja visszeküldeni.

Ez péntek 3:30 pm. kor volt felhívtam a cégemet, azt mondták, h ezek hülyék, én legális vok, meg minden, de majd megképrdezik a könyxvelőt, mert az intézi ezeket a dolgokat.

 

Ti mit tennétek a helyemben, a, ha lekerdezik és csak adminisztrációs hiba volt

b., Ha a munkáltatóm szarik az egészre és azt mondja, hogy az én dolgom. Ki telik tőlük, mert elég szemét cég.

 

 És a legjobb az egészben, h aug.9.én megyek haza, egyhónapra 1 év után tehát nagy valószínűséggel a leveleket nem fogom tudni elolvasni egyből.

Nincstöbbnick Creative Commons License 2012.07.12 0 0 2609

Bizony bizony!

Előzmény: apojani (2608)
apojani Creative Commons License 2012.07.12 0 0 2608

Szép kis f1 lesz ha megegyeznek.

picipc Creative Commons License 2012.07.07 0 0 2607

Magyarországra induló járműbe társulnék augusztus 4-11 közötti indulással.  Két nagy és egy kisebb csomagom van.  Érvényes jogsim van, vezetésen osztozhatunk.  Üzenet hagyható itt: 01392-725426.  G.Robi

bluebaby Creative Commons License 2012.07.03 0 0 2606

Sziasztok segítsetek ha tudtok!

 

Szobat keresek 2 fo reszere (double room) 2012 augusztus 3-8-ig, elsosorban London eszaki reszen, Woodgreen, Turnpike Lane, Harringay vagy Manor House es kornyeken, nem borsos aron, de ha nem pont ez a terulet azert nem baj, minden megoldas erdekel.. 20 £ / ej tudnek fizetni.

Elore is koszi Annamari

SomewhereoverTR Creative Commons License 2012.06.20 0 0 2605

Hat ez csodalatos! Van meg egy lista a kommentek kozott ami meg egy m,asik gyongyszem! 

Előzmény: dénarius (2598)
Zlot Creative Commons License 2012.06.18 0 0 2604

Legalabb ne itt hirdetned .... 

Előzmény: cselescsávó (2584)
csokastimea Creative Commons License 2012.06.16 0 0 2603

Köszi szépen a segitségedet, de már wizz air-rel megyek Lutonba, megvan a jegy. Akkor mégnem tudtam mikor megvettem, hogy Brightonba fogok menni. De legalább tudom, hogy jutok el odáig:) köszi mégegyszer.....

Előzmény: sokasebi (2602)
sokasebi Creative Commons License 2012.06.16 0 0 2602

Nagyon egyszerű a dolog. Lutonból van egy busz a legközelebbi vasútállomáshoz, onnan pedig rengeteg vonat van Londonba, na ezeken mind Brighton felirat szerepel, mert az a végállomásuk. A másik irány Bedford, arra ne menj!

 

És persze jobban jársz, ha easyjettel utazol és a Gatwickre érkezel.

 

 

Előzmény: csokastimea (2601)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!