Keresés

Részletes keresés

Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 862
Még mindig jobb, mintha kinyárnák őket. Ekkor jön a szaporulat.
Előzmény: Real Putyur (861)
Real Putyur Creative Commons License 2009.01.09 0 0 861
Nem mondtam, hogy ez mind élő állat, csak a Vatera hozzáállását akartam reprezentálni a felsorolással.
Amúgy érdekes megfigyelni, hogy tavasszal-nyár elején hogy megszaporodnak az ingyen elvihető kiscicák/kutyák... :-)
Előzmény: Blue_Sky_007 (860)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 860
Annyit tegyél hozzá, hogy kb 1000 db lehet az állat, vagy még annyi sem, a többi felszerelés.
Előzmény: Real Putyur (859)
Real Putyur Creative Commons License 2009.01.09 0 0 859
"azt is megnézném, hogy viszonyul a vatera az élő állatokhoz..."

A következő alkategóriák léteznek a Vaterán az Állattartás kategóriában:

- Akvarisztika
- Állattartási információk
- Cicák
- Egyéb
- Haszonállatok
- Kutyatartás
- Lótartás
- Madarak
- Örökbefogadás
- Rágcsálók, kisállatok
- Terrarisztika

Mindösszesen (jelenleg) 5548 futó aukcióval. Hát így viszonyulnak.
Előzmény: jung (857)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 858

http://www.vatera.hu/egyebek_allattartas_c786.html

Van egy pár lehet válogatni.

Előzmény: jung (857)
jung Creative Commons License 2009.01.09 0 0 857
azt is megnézném, hogy viszonyul a vatera az élő állatokhoz...
Előzmény: advocatusdiaboli (855)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.09 0 0 856
szerencse, hogy nincs macskám.
Előzmény: advocatusdiaboli (855)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2009.01.09 0 0 855
Egyébként szigorúan véve a Vatera egy aukciós portál, nem ingyenes hirdetési felület, és az ilyen típusú tranzakcióknál jogosan vetődik fel, hogy ez ütközik az elfogadott üzletszabályzatba - nem valós üzleti tranzakció áll egy ilyen mögött, és ha nem is más termék eladása érdekében és a jutalékuk kikerüléséért, de tényleg csak kapcsolatfelvételi céllal fut az aukció.
Mondhatják azt, hogy ez nekik nem üzleti érdekük, és nem engedélyezik - megtehetik. Gondolom egy amúgy korrekt és sok normális aukciót folytató eladónál egy-egy ilyet elnéznek, de egy amúgy jelentéktelen forgalmat generáló, ilyen ügyeket viszont gyakran folytató eladótól esetleg inkább megszabadulnak.

Nehéz eldönteni, én mit tennék a helyükben. Nyilván egyedileg kellene minden ilyet mérlegelni (kérdés, van-e rá kapacitás).
Előzmény: Törölt nick (853)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2009.01.09 0 0 854
Hát, szó ami szó - határeset! Én ilyen esetben szerepeltetném a leírásban, hogy az összeg jelképes, a cicák ajándékok, és csak olyan licitáljon, aki tényleg komolyan gazdivá is akar válni. És nyilván nem életszerű, hogy ezek után hosszú hónapokon keresztül fusson a hirdetés - miközben a cicák már kismalac méretűvé gyarapodtak...

De ezen esetben nem erről volt szó, nézz utána - látszólag tényleg "árultak" valamit, tényleg fix 1Ft-ért. Nagyon kilógott a lóláb.
Előzmény: Törölt nick (853)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.09 0 0 853
És ha 10 macskakölyköt akarok fix 1 ft/db - ért eladni? Mellette van fenn több 1000 ft - os termékem is, ezek szerint számíthatok szankcióra?
Előzmény: advocatusdiaboli (851)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 852
Sajnos ezt nesman_Farkas Roland_Norbert_ace15  (bocs ha tévednék :-) )felhasználó soha nem fogja megérteni. :-)
Előzmény: advocatusdiaboli (851)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2009.01.09 0 0 851
Tegyük hozzá, hogy egy fix 1Ft-os árverés abszolút nyilvánvalóan kapcsolatfelvételi aukció, más nem is lehet. Élő ember nem gondolhatja, hogy valaki 1Ft-ért akar tényleg eladni valamit, pláne, hogy most, az 1 és 2 Ft-os forgalomból kivonása óta ezt technikailag ki sem lehet fizetni (átutalással persze igen, node...).
Szóval nem tudom, hogy aki ilyen aukciókat futtat, az miért csodálkozik, és hogy gondolja, hogy még ő háborodik fel. Bár a hazai mentalitás mellett ez gyakori...
Előzmény: Blue_Sky_007 (844)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 850

A hozzászólásod első részéhez:

Az általad kifogásolt eladónál nincsen "rejtett minimál ár" illetve van, mint minden más eladónál. Ezért a vatera be is vezette a díjat erre, vagyis aki így tesz fel terméket a szabályok szerint fizet, ha nem adta el a terméket, vagyis ha senki nem érte el a minimál árat.

Akkor lenne sportszerűtlen a megjelölt eladó, ha fix 1ft-osra tenné fel, és még be is zárná.

Tudod mostanában sokat írnak arról hogy a szövegértéssel gondok vannak.....

Nem bizonygatok semmit, csak felmutatom az érem másik oldalát.

Nem igazán értem, hogy milyen másolt cuccokról beszélsz, semmi ilyesmi nem volt a termékek között, ez csak kifogás volt a Vatera részéről.

http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=Konzolok+szkennelt&td=on&ap=1

Tudni kell használni a keresőt. A szkennelt az nem másolt véletlenül? Vagy megint szövegértési gondok léptek fel?

Nem erre hivatkoztak... igaz, ezt én sem értem, de gondolom nem kívánod, hogy az ace15 (Farkas Roland) vaterás történetét is kiteregessék. (ez mind publikus adat, a nyilvános helyekről szedtem le, pl Te írtad ide, nem nehéz összerakni)

http://www.vatera.hu/ismerjmeg/view.php?id=433047

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=86320834&t=9029523

Hol is vagyok beépített????

Ja és megjegyzésként, nekem is megvolt az első 72 órás kitiltásom már (holland helyett többször raktam fel ugyanazt a terméket, valamint "buzdítottam" a vevőt egy másik termékem leütésére). Vagyis repülök, ha hibázok még egyszer.

Ja és a vaterának gőze sincs ki vagyok, mert nem ezzel a névvel vagyok ott.,

Valamint nem védem őket, mert vannak dolgok, amik nekem sem tetszenek, amit szóvá is teszek a megfelelő helyeken (pl a vatera saját  fórumán, valamint az ügyfélszolgálati csatornájukon). De feleslegesen nem vergődöm, és köpködök mint egyesek teszik.

Előzmény: nesman (847)
Real Putyur Creative Commons License 2009.01.09 0 0 849
Köszönjük a józanul gondolkodó fórumozók nevében a Vatera illetékesének hozzászólását!

"...Látszik, hogy a felhasználó 1 Ft-ról hirdeti meg a termékeit, de rejtett minimál árat határozott meg, ami nem 1 Ft, ezért a hirdetés szövege félreérthető..."

Kb. ugyanannyira félreérthető, mint amikor az áruházban kiírják, hogy CIPŐ 1000 Ft (-tól). És 1000 Ft-ért csak a 18-as, meg a 49-es méret kapható, a többi - kelendőbb - méret ennél lényegesen drágább.
Nem más ez, mint vevőcsalogatás. Nem túl etikus, de teljesen szabályszerű. Más kérdés az, hogy gyakorlott vaterás szem már első pillanatban látja a turpisságot - ha nem látja a kis zöld "fenyőfácskát"... :-)

(Tudom hogy utálatos dolog földön felvőbe belerúgni, de klasszikustól idéznék szabadon: "De hová tűnt petike23...???")
boxer-gs Creative Commons License 2009.01.09 0 0 848

Ne haragudj, de én sem értem, mi a gond a szóban forgó aukció címével. Miben félrevezető? Nem lehet, hogy te máshogy értelmezed a magyar nyelvet?

Ha a kikiáltási ár 1 Ft, akkor az aukció 1 Ft-ról indul. Ennek a kijelentésnek nem sok köze van ahhoz, hogy éppen minimáláras, vagy minimálár nélküli az aukció.

Te úgy értelmezed, hogy minden 1 Ft-os aukció minimálár nélküli kell, hogy legyen? Ha így gondolod, akkor egész egyszerűen te nem vagy tisztában a Vatera árverési lehetőségeivel.

Ha viszont nem ez a gond, akkor írd egy kicsit egyértelműbben, mert láthatóan többen nem értjük a gondolatmenetedet! Én tényleg szeretném megérteni, mert nem szeretném, ha legközelebb engem tiltanának ki valami miatt.

Az egyoldalúan leírt esetekről pedig tényleg nem lehet döntést hozni. Egyszerűen kevés az információ.

nesman Creative Commons License 2009.01.09 0 0 847
Szia!

Ha nem látsz szabálytalanságot, akkor te sem veszed figyelembe a szabályzatot.
Megint leírom:

Látszik, hogy a felhasználó 1 Ft-ról hirdeti meg a termékeit, de rejtett minimál árat határozott meg, ami nem 1 Ft, ezért a hirdetés szövege félreérthető, amit a Vatera szabályzata egyértelműen tilt.

Vatera szabályzat 3/2. A terméket feltöltő felhasználó köteles a terméklapon az általa
feltöltött termék, vagy szolgáltatás pontos, a valósággal megegyező
paramétereit és tulajdonságait megadni.

Ezt a szabályt nem lehet másképpen értelmezni!

Vagy szerinted pontos, és a valósággal megegyező adatokkal szolgált?

Ha igen, csak viccnek szánod!

A hozzászólást pedig értelmezni kell, két ember esete ez. Én is csak azért foglalkoztam vele, mert nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!
És nem véletlen ez a sok hozzászólás különböző helyeken.

Vagy esetleg ez a régi szólás-mondás sem igaz?

Írtam, hogy vásároltam a terméket.

Csak megint vissza tudok utalni, értelmezni kell a hozzászólást.

Azt, hogy elhiszed vagy nem, csak egy véleménynyilvánítás, de sem te, sem a Vatera nem tudja bizonyítani ezeket a VÉLT következtetéseket.

És ha így van, ez bizony inkorrekt viselkedés.

Nem igazán értem, hogy milyen másolt cuccokról beszélsz, semmi ilyesmi nem volt a termékek között, ez csak kifogás volt a Vatera részéről.
Innen is látszik, hogy valami bűzlik Dániában.

A Vaterás múltad szép, de ilyen volt a kitiltottaké is, ez nem igazán nyom a latba az igazad bizonygatásodnál!

Jó hogy visszanézted a Konzolok szkennelt gépkönyvei (N64-MD-G7000) eladott példányait ,ezek szerint neked is feltűnt, hogy még véletlenül sem erre hivatkoztak a levelükben.

Vagy elsiklottál ez mellett? Esetleg nem is gondolkodtál rajta?

Szerintem elég alapot biztosítottál arra, hogy ráragasszák: beépített vagyok.

Én csak azért írtam ide, hogy más is lássa, bizony nem minden úgy van ahogy látszik, de te nagyon véded a céget.
Mindenkivel szemben.
Akkor szoktad figyelni a Vatera forumait, ahol az utolsó egy évben már minden "nagy" eladó felemelte a szavát különböző dolgok miatt.
Ne vedd sértésnek, de nem pár ezer + értékeléssel az zsebükben.

Mivel én nem szidtam a céget, csak leírtam egy konkrét esetet, ezt is értelmezni kellett volna, nem félremagyarázni a tényeket.

Mindenkinek meg lehet a véleménye neked is. Végül is alkotmányos joga mindenkinek.

Egyébként valóban nem kell használni a szolgáltatást, és nem tűnt fel neked, hogy a konkurenciánál megsokszorozódott a feltöltött termékek száma?

De biztos véletlen.

Egyébként én is csak ugyanazt tudom mondani, hogy nézzen már szét a saját háza körül is előtte egy kicsit!

A vatera nem szent és nem csodacég, és isteníteni sem kell.

Bár nem nagyon látom, hogy minek, mert végül is csak töredékét láthatod a történéseknek, a kereséseid alapján, vagy nem?

Azt hiszem ennyi elég is, téged akkor sem lehet meggyőzni, ha te lennél a kizártak helyében.
Bár szerintem senki sem akar.

Én is csak helyreigazítottam az elferdítéseket!

További jó vitát másokkal.

Én megint aláírom!!!!!!!

Üdv Norbert

Előzmény: Blue_Sky_007 (843)
Pavel Creative Commons License 2009.01.09 0 0 846
No, megkérdeztem a letiltásom okát. Kb. egy hónapja kaptam figyelmeztetést két szabálytalanság miatt (korábban sosem volt ilyenben részem), ez tény, nem ismertem a szabályzatot pontosan. A mostani letiltásomnak is ez a két régi eset az oka, gondolom eddig tartott a "tárgyalás" :)
Előzmény: Pavel (839)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 845

Még annyit aztán befejezem:

A vatera nem szent és nem csodacég. Gondolom hibázik, a felrakott hírdetések száma alapján gondolom, a százalékos eloszlást ha megnézzük, biztos elég sokat.

Visszaél az erőfölényével, vezető piaci erejével. Melyik cég nem?

Mivel ez magáncég nem kötelező használni.

DE!

Ha valaki szidni akarja, nézzen már szét a saját háza körül is előtte egy kicsit.

Mert ahogy fogalmaztak: Az éremnek mindig két oldala van.

És ha tényleg rend van a portán, akkor teregesse ki a szennyest, nehogy bepiszkolja még magát is.

Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 844

Még egy dolog:

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy beépített vagyok, a vatera keresője a lejárt aukciók között azonnal kiadja az ominózus Retro Konzolok szkennelt gépkönyvei (N64-MD-G7000) eladott példányait.

Az eladó neve a leírásod (és az "Ismerj meg oldal") alapján: "Tisztelt Farkas Roland!"

Az összes eladott példány fix 1 ft-t lett feltéve.

Szerintem egyszerűen kapcsolatfelvételi terméknek minősítették, és kirakták miatta ace15 nevű felhasználót. :-)

Jól gondolom?

Előzmény: nesman (841)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 843

Szia!

Gotto6 termékeinél nem látok szabálytalanságot. Van amelyik rejtett minimáláras villámárral, van amelyik 1 ft-ról indult, és szépen licitálnak is rá. Mi ezzel a probléma?

Nem azt írta, hogy minimál ár nélkül 1 ft-ról (és közben betett egy minimál árat), hanem csak azt, hogy 1 ft-ról. Ez tudtommal nem tilos.

A saját esetedet meg nem lehet megítélni, mert ahogy Te fogalmazol, az éremnek két oldala van.

Az biztos, hogy a másolt cuccok, azok nem forgalmazhatóak, emlékeztetnélek a pécsi egyetemen a botrányra, ahol egyetemi tankönyveket fénymásoltak és árultak a diákoknak. Jó nagy botrány lett belőle.

Azt meg gondolod beveszi bárki is, hogy az együtt regisztrált barátoddal az adásvételeket a vaterán bonyolítod????

Persze azt nem írtad, hogy mi volt a pontos körülmény (egymástól vettétek, vagy csak árfelverés történt). Sokszor előfordul, hogy az un. ÖNLICITÁLÓK inkább kifizetik a vatera költséget, mintsem esetleges rosszul felmért piaci viszonyok alapján "túl olcsón" odaadják idegennek. Nehezen megítélhető, esetleg lehet szabályos formába öteni, de erkölcstelen az biztos.

Persze működnie kell az "ártatlanság vélelmének", ha ez büntetőeljárás lenne. DE nem az!!

Ne vedd személyeskedésnek, de amit leírtál arról ez jutott eszembe a 3 éves vatera regisztrációmmal és több mint ezer adásvételemmel, negatív nélküli tapasztalatommal.

Ennek ellenére, lehet, hogy hibáztak, lehet, hogy Neked van igazad.

Előzmény: nesman (841)
nesman Creative Commons License 2009.01.09 0 0 842
Tisztelt Vatera Csapata!

Egyébként lehetne ezt a hibát orvosolni.
Mindkét felhasználót aktiválni kellene, és egy elnézést kérő mail is megtenné a kellemetlenségek miatt.

De ez nem fog teljesülni.
Ha mégis ígérem, hogy tájékoztatni fogom a forumozókat!

Üdv Norbert
Előzmény: Vatera (803)
nesman Creative Commons License 2009.01.09 0 0 841
Tisztelt Vatera Csapata!

Reagálnék a hozzászóláshoz.

Mivel az éremnek mindig két oldala van, szeretném egy konkrét esettel szemléltetni, hogy bizony vannak érdekes esetek.

Minden Vaterás aukciós oldalon megtalálható a: Szabálytalan aukció? Értesítsen! menüpont.
Ez egy bizonyos esetben meg is történt.
Hogy érthető legyen a hozzászólás, ezekről vannak szó:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Gotto6

Látszik, hogy a felhasználó 1 Ft-ról hirdeti meg a termékeit, de rejtett minimál árat határozott meg, ami nem 1 Ft, ezért a hirdetés szövege félreérthető, amit a Vatera szabályzata egyértelműen tilt.

3/2. A terméket feltöltő felhasználó köteles a terméklapon az általa
feltöltött termék, vagy szolgáltatás pontos, a valósággal megegyező
paramétereit és tulajdonságait megadni.

Ezek után a bejelentés el lett utasítva, ha a fórumozok megnézik az aukciókat egyértelmű, hogy miért.

Ezek után, még egyszer fel lett híva a figyelem a szabályzatra.

Erre már nem is válaszoltak, de a bejelentő oldaláról el lett távolítva egy aukció, és le is lett tiltva.

Az aukció ez volt:
Retro Konzolok szkennelt gépkönyvei (N64-MD-G7000)

Ezzel az indokkal:
- A szerzői jogvédelem alatt álló termékeknek (CD, DVD, videó- és hangkazetták, lemezek, szoftverek, illetve egyéb hang- és adathordozók) kizárólag az eredeti példányát lehet aukción meghirdetni. A másolt, hamisított termékek kereskedelmét a törvény bünteti és az a Vatera piacterén is tilos!

Az indok természetesen nem megfelelő, így is meg lehet ítélni, de ha olvasták volna a hirdetés szövegét, egyértelmű lenne.

Ezt egy másik felhasználó meg is kérdezte.

Erre az üzenetre már reagálás sem jött, hanem kitiltásra került mindkét felhasználó, ezzel az indokkal:

Tisztelt Farkas Roland!

Tájékoztatjuk, hogy mivel mind az ....., mind a ...... felhasználónév mögött
ugyanaz a személy áll, és a két felhasználónéven önlicitet hajtott végre két
alkalommal, így mindkét felhasználónevén végleg kizártuk Piacterünkről.
Kérjük a fentiek tudomásulvételét!

Üdvözlettel:
a Vatera csapata

Természetesen ez sem igaz!

A tisztánlátás miatt le kell írnom, hogy valóban egy valaki regisztrált, de ez csak azért történt, mert a barátomnak gyorsabban ment, mivel sokkal előbb kezdte a Vaterázást.
Természetesen a regisztráció után meg lettek változtatva az elérhetőségi adatok, ezért az alkalmazottnak látnia kellett, hogy két különböző ember használja a két különböző felhasználó nevet.
Vagy nem akarta látni?
Valóban vásároltam a barátomtól terméket, de ezt a Vatera szabályzata nem tiltja, mivel nem a megbízottja vagyok, és ráadásul nem önlicit volt, hanem vásárlás.
Ezt onnan láthatta volna az alkalmazott, hogy a sikeres aukció után kiszámlázásra került a Vaterás jutalék, ami ki lett fizetve!
Talán ez is elkerülte a figyelmét.
Ezek után jogos a kérdés, hogy amikor jutalékot kell fizetni akkor nem probléma, de ha valami fogódzkodót kell keresni, akkor ugyanaz az eset probléma.
Hogy is van ez?

Természetesen a jogosan bejelentett aukciók elérhetőek.

A kizárásra került felhasználó azóta 83 db + értékelést kapott, 14 különböző embertől, vásárlóktól, eladóktól vegyesen, akik mind a korrektségét, megbízhatóságát, gyorsaságát emelték ki.

14 Ember így látja, és csak egy "csapat" nem, ez is jelent valamit.
A demokráciában a többség véleménye a döntő!

A hozzászólásban kiemelik, hogy minden kizárásra került felhasználó jogorvoslatot kérhet.

De minek?

Ha valakit jogtalanul, kérdezés nélkül kizárnak.........
Ezzel egyébként alapvető kereskedelmi, és etikai normákat sértenek meg.
Ha valami nem tiszta, ugyanazzal a billentyűzettel lehet kérdezni, mint amivel ki lehet tiltani felhasználókat!

De itt nem a Vásárlónak van mindig igaza.

Egyébként lehet máshol is jogorvoslatot kérni, de ez hosszadalmas, és bizonytalan,ezért nem igazán éri meg.

Bár ha sokan jelentik be.....

Természetesen lehet ezt másképpen is látni, ahány ember annyi vélemény, de szerintem ez egyértelmű.

Én csak leírtam a véleményemet.

Csak egy kérdésem van ezek után, ha ez egy teljesen korrekt cég, akkor miért is kellett ez az egyértelműen magyarázkodó hozzászólás?

Az enyém azért, hogy minden fórumozó láthassa, hogy bizony történnek még érdekes dolgok, amiken lenne mit még csiszolni, mert nem tökéletes: az általunk bevezetett adat-ellenőrzési rendszer.

mivel én nem kívánok egy "csapat" mögé bújni ezért aláírom a hozzászólásomat.

Üdv Norbert

Előzmény: Vatera (803)
Pavel Creative Commons License 2009.01.08 0 0 840
A kapcsolatfelvételes részt visszaszívom, visszaolvastam a Vatera hozzászólást.
Előzmény: Pavel (839)
Pavel Creative Commons License 2009.01.08 0 0 839
Valami nagy tisztogatás lehet most, én is kaptam egy 72 órás letiltást. Indoklás nincs, bár azt mondják küldtek egy másik levelet is, talán abban lenne erről valami, de én olyat nem kaptam.

Kapcsolatfelvételhez is be kéne jelentkezni, úgyhogy nem tudok írni senkinek.

Az ok valószínűleg az, hogy egymás után vagy háromszor nem vették meg egy leütött termékemet, de ha egyszer szivatnak a vevők ezért nem kéne büntetni. A leütött és meg nem vett terméket mindig újraindítottam, ha kiderült, hogy nem viszik el.

Leginkább az indoklás, illetve az ügyfélszolgálat hiánya zavar. Mivel már komoly összeget fizettem a vaterának és valami 150 értékelésem van eladóként 100% pozitívval, kicsit többet vártam volna a cégtől.
Előzmény: luzav (804)
apca Creative Commons License 2009.01.08 0 0 838
Pölö közalkalmazottak és köztisztviselők (tanár, nem priv. orvos, ) esetében, ahol közbeszerzésen lopják be a csókos bankot.

Nem azért a 20 fillérért, de én sokáig voltam köztisztviselő, és bizony én választottam ki azt a bankot, ahvá utaltak. És az nem a többség által választott volt, valamint olyan plusz szolgáltatásokkal rendelkezett, mint az ingyenes számlavezetés, utalás és csoportos beszesdési megbízás, a teljes számlára való biztosítás (nem csak 1MFt-ra, ami akkor az általános volt, stb., stb.

Igaz, kellett érte kicsit harcolni, de ingyen nem adnak semmit...
Előzmény: Törölt nick (808)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 837

Szerintem aki megnézi mely topikokba írtál, és miket, az eldöntheti, ki az intoleráns, ki hord szemellenzőt.

Szerintem egyszerűen nem tudod (nincs meg a képességed), hogy felfogd, mit hibáztál.

Előzmény: luzav (836)
luzav Creative Commons License 2009.01.08 0 0 836

Na itt a vége!!!!

A szöveg és a kép nem tért el!!!!!!!!!!

Az ár egy db-ra vonatkozik ...ez volt a szöveg kapis?

Nézd demagóg intoleráns emberekkel nem vitatkozom,mert már régen rá jöttem semmi értelme.

És köszönöm a kioktatást nagy tisztelettel.

Eb a karóhoz kötve....szemellenző feltéve......a jópont beírva.

Game over.

Előzmény: Blue_Sky_007 (834)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 835

"Azoknak egyébként saját tapasztalatom okán is hiszek, akik azt állítják, hogy levelükre nem kaptak választ. Velem is megtörtént."

Velem is. De! A harmadik emelkedett hangvételű levelemre már válaszoltak. Az már nem sablon szöveg volt, hanem érdemi. Csak kitartónak kellett lennem.

Előzmény: boxer-gs (833)
Blue_Sky_007 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 834

Nézd ne nekem mentegetőzz.

A vatera álláspontja egyértelmű, 1 ft, vagy 1000 ft a jutalékcsalás tétje, ez nem érdekli.

Te megadtad a lehetőséget, hogy annak minősítse, mivel a kép és a szöveg eltért.

Szerintem jogosan vágják ki azokat, akik ezt megszegik. Mivel előre lefektették. Te és mindenki aki regisztrál, elfogadta.

Van tolerencia, hiszen 3 hiba után repül a delikvens.

Az meg nem mentesít, hogy: "Rendőrbácsi kérem más is gyorsan hajtott."

Előzmény: luzav (828)
boxer-gs Creative Commons License 2009.01.08 0 0 833

Szevasz!

Hidd el, sosem lesz számunkra egyértelmű, amíg nem ismerünk minden apró kis momentumot. Ez számomra azt jelentené, hogy látom a terméklapot az összes levelezéssel együtt. Továbbá látom a kizárásról küldött értesítést (remélem volt) és persze ha olvashatnám a Vatera hivatalos magyarázatát is. No, ezen információk birtokában már mernék vélemyént alkotni, de még akkor sem állítanék, csak vélemyényeznék, mint írtam. ezek hiányában egyszerűen nem lehet egyértelmű a történet objektíven nézve. Tehát ezen én nem is rágódnék.

A következőket írod:

"És kiváncsi volnék bármelyikötök mit tenne,ha gyilkossággal vádolnák,mert megkérdezte az áldozatot mennyi az idő."

Nyílván ügyvédet fogadnék és persze őszinte vallomással segíteném a nyomozóhatóság munkáját. Persze a példád nem volt túl arányos, de azért értem, mire gondolsz.

Írod továbbá:

"Ja ésa netán egy ki önkritika is szorulna az etásakba és azt mondanák,hogy lehet necces volt eme ítélet nézzük má meg ezt a dolgot mert mi is tévedhetün.....igaz ez csupán inteligencia kérdése."

Szerintem olvasd el jobban, hogy mit írt itt a Vatera! Mert én azt olvastam, hogy pont arra buzdított, mindenki vegye fel velük a kapcsolatot a problémájával. Persze ennek már eléggé tűzoltás szaga van a részükről is, hiszen én sem érzem úgy, hogy mindent megtettek volna a minél jobb tájékoztatás érdekében akár e téren is.

Nos, leírták azt is, hogyan vedd fel a kapcsolatot velük kitiltott felhasználóként. Az előbb megnéztem, tényleg működhet a folyamat. Próbáld ki! Szerintem ezek után mindenképpen válaszolni fognak. Bevallom, én sem tudtam, hogy ezen a módon fel lehet velük venni a kapcsolatot, de mentségemre legyen mondva, nem volt még rá szükségem, mert nem voltam soha kitiltva.

Azoknak egyébként saját tapasztalatom okán is hiszek, akik azt állítják, hogy levelükre nem kaptak választ. Velem is megtörtént. Ezt nyílván negatívumként értékelem. Próbáld mindenképpen felvenni velük ismételten a kapcsolatot egy megnyugtató eredmény érdekében!

Előzmény: luzav (828)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!