Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Ha egyedi különlegességnek szánta,sikerült.Keservesen sok munka így megrövidíteni,átalakítani a kasznit,ráadásul belül is át kell építeni hogy befogadja az Előre hajtását.
Mintha rövidebb lenne és előre tető lenne rajta. Az oldalán 6 rács helyett 5 van, és az egyik kisebbnek látszik, fele akkora, mint a többi. Szép és érdekes darab.
Előre is elnézést kérek a képek minőségéért! (Sérült DIA -k szkenneléséből születtek.) Talán valamennyire kivehető, hogy mindegyik tartalmaz nyomokban PV -t. :-) (...és igen, az egyiken az a marha nagy fa doboz volt "gyári" tárolója a síneknek, járműveknek!)
Javaslom nézz körül a linken, amit küldtem. De szigorúan csak szíverősítő után. Remek dolgokat fogsz találni ;) Én már készülök a karácsonyi pályaépítésre...épp most mérem ki hogyan fér még el a két pálya majd a fa körül a panelban :D. Köszönet a sínpótlásért Gergőnek (pv-vonat), és a vagány kis Előre mozdonyért Károlynak (karika43) :)
Nem. Interneten leltem és elsőre azt hittem hogy egy Előre van rajta egymagában, de elvileg az egy svájci Bunch (?!) További remek képek innen: https://www.instagram.com/tinplatetrains/
Attól függ, hogy milyet? Korábban írtam, hogy nem egyformák az Előre és a Pannónia váltók szívei. Amíg a Pannónia elmegy az Előre váltón, ez fordítva nincs így. Nekem Előre szerelvényeim vannak és Pannónia váltóim. Korábban tettem fel a ide képeket az általam poliésztergyantából öntött Előre szívekről. Méltányos áron ( akár cserével is ) tudok ilyet adni, illetve a lecserélt eredeti 6 db. Pannónia szív is eladó. Írj a gyzpatay@freemail.hu címemre.
Visszaolvastam a fórum elejétől a főbb hozzászólásokat. Esetleg sikerült összehozni az idei Temofeszten a bordó Pv.1-ek színének összehasonlítását ? Sajnos nem tudtam kijutni idén, ezért várhatok egy évet....De akkor mindkét nap ott leszek 0-24 :) Üdv