Mit ajánl a Citroën CostDrive* szolgáltatás szerződés? A választott időintervallum és/vagy a hozzá párosított kilométerfutás alatt a gyártó által előírt adott időszakra eső valamennyi kötelező karbantartás költségét magában foglalja versenyképes áron! ... Számos lehetőséget kínálunk! 24 36 48 -60 ** hónapos időszakok közül és ehhez az Ön igényeinek megfelelő kilométerfutást párosíthat. A legrövidebb választható futásteljesítmény 20.000 Km, a leghosszabb 200.000 Km (10.000 Km-es lépcsőkkel választható) Ön tudja felmérni, hogy milyen gyakran és várhatóan mennyit autózik majd. Ha Ön kevesebbet vezet, akkor javasoljuk, hogy egy hosszabb időszakot válasszon a hozzá tartozó rövidebb kilométerfutással. Fontos azonban tudnia, hogy bármelyik opcióban a szerződés akkor jár le, ha valamely feltétel előbb érvényesül.
Mikor én kötöttem a szerződést, még 96 hónapot is lehetett választani, úgy látom már csak 60 hónap a maximum.
8 évre szóló CostDrive szerződésem van. Ez azt jelenti, hogy 8 évre előre kifizettem minden szervizköltséget, ezt is beleértve. Szóval nekem ezzel nem kell foglalkoznom. :)
a kopogás kanyarodáskor 95%,h féltengelycsukló,a fagyálló csöpögés helyét vmilyen szervizben tudják megnézni,mert fel kell emelni és a motorvédőt levenni akkor lehet megállapítani-áltaálban ha csak csöpög a vízpumpa tönítés körűl van a hiba v a hűtö ereszt,az adalékot nem te adod az üzemanyaghoz .Van 1 tartály a jobb hátsó kerék elött-te nem látod alulrol kell lebontani a takarólemezt-akkor lehet kivenni-szerelő kell hozzá.Ez általában 3l ,literje 15000ft kb 150000km-ig elég,ha már jelzi,h kevés a fap adalék azonnal menj el a szerelőhöz mivel nincs benne szintjelző ha kiírja a hibát azt jelenti,h üres.Ezért fontos,h mindig üresre fogyazd az üzemanyagot és TELEtankolj,mert a rendszer amikor érzékeli a tanksapka nyitását teletankhoz ad adalékot,tehát pl 10 literhez is 60l adalékot ad így elöbb elfogy.
Mivel nekem benzines van, csak az utolsó kérdésedre reagálnék. Egy időben ha enyhe íven kanyarodtam, pl. autópályán, és mellettem valamilyen fal volt, akkor leeresztett ablaknál kopogó hangot hallottam. Kiderült, hogy egy kavics volt a futófelületbe ragadva. De mire rájöttem, már frászt kaptam tőle.
1,5 hónapja lettem tulajdonosa 1 C4 GPII -nék.2014.01.havi 2.0 blue hdi automata.A kérdésem a következők lennének:az adalék anyag az sima adblue-e?A másik hogy a fagyálló csepegését tapasztaltam de sajnos nem tudtam pontosan lokalizálni a helyét! Lehetséges hogy a kuplungház alatt csepeg?(Mivel megy be oda 2 vízcső?! )De lehet nem jól mutatta magát....
Az utolsó kérdés:a jobbelső futóműből kanyarodáskor időnként kopogó hang jön. Voltam szervizben azt mondták nem lóg semmi sem....esetleg valakinek van valami tapasztalata?
2013 végi új szériás Grand Picasso tabletjén tudjátok-e, hogyan lehet elérni, hogy a rádióállomások mellett az ikonjuk is megjelenjen? Import volt az autó, az ikonos állomáslista-nézetben a régen beállított francia adók mellett ott virít az ikonjuk, a hazaiakénak nincs, pedig ismerősöm Skodájában vígan látszanak a csatorna logók, tehát valahogy a magyar adók is elküldik...
Más, nagyon lámának látszó kérdés: a robotizált váltóban illetve a szervokormányban van-e folyadék, amit cserélni kell?
Sohasem érdekelt annyira a téma, hogy ezekre válaszolni tudjak. A fórumokat olvasva jutottam erre a következtetésre. Ha majd erre jár Zolysysfórumtársunk, talán mjad konkrét összeget is tud mondani.
Bocs, csak most néztem rá a váalszodra, ismerem az oldaladat, néhe-néha ra is pillantok hogy van-e frissítés, csak úgy látszik átsiklottam rajta. Köszönöm szépen.
Ja szerintem én is és totosa59 is elsiklottunk afelett, hogy a gumik felnin vannak. :-) Azok 16-18 ezres árával együtt tényleg 150e körül lehetnek újonnan a gumik.