Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Ha van is jó kapcsolat fiatalabb férfi és negyvenes nő között, sajnos, mindig ott figyel, hogy a nő anyafigura, nem olyan feszes, emiatt szorong, más előnyei vannak, amiket kihasználnak, de igazi vonzalom ki tudja, van-e. Nincs kedvem tanítgatni se senkit, az nagyon kiábrándító, hogy valaki fiatal, gyönyörű, sugárzó, nagy dumás, és az ágyban ugyanolyan szorongó, frusztrált, kontrollt akar, nem közelséget. Én meg bedőltem, hogy erős, magabiztos, szép. Így nem jó a szex. És nem vagyok anyafigura, rám így a gyerekeim nézzenek csak, ők bőven elegek. Bevallom, nem adni akarok elsősorban.
ó, ha ezt anyám megértette volna, hogy a szanaszét hagyott ruhadarabok, könyvek és teásbögrék a szabadság és zsenialitás jegyei, mennyivel boldogabb gyermekkorunk lett volna nekem meg a testvéreimnek! de már késő.
Erről mindig az jut eszembe, ahogy a Vito volt topikjában a fideszes nő kiparodizált minket, és akkor még nem értettem, de ma már igen. Ilyen szabadszájúság, mint a tiéd, kevés van, ezért emelem kalapom. Amúgy elhúztam innen, mert a két kedvencem itt rám olt, hogy én vagyok a férje a szörnyeteg nőnek. Már itt sem vagyok. Jóccaka mindenkinek.
Létezik-e, hogy ez az elakadt szerző, aki úgy lendül bele a folyamatba, egészen a kész regényig, hogy bemegy egy pláza írószerboltjába, és megveszi a mondott ja..., mert ezt nagyon komolyan veszi, annyira szépek és drágák... és... tintával megírja a regényt?
nem, nem létezik, mert ahhoz kéne valami ötlet is, valamint legalább egy halovány lila fing, hogy mijabánatosfaszt akar elmondani
azt a kibaszott regényt egy agyonrágott ceruzával is meg lehetne írni, már ha lenne valami egészen aprócska, hangyafasznyi mondanivaló...
És lakásszerte hónapok óta elpakolásra váró holmim, spontán helyeken levetett ruhám, félbehagyott könyvem, és egészen pórdiába hajlik, hogy kimegyek egy konkrét céllal a fürdőszobába, és közben négy különböző más cselekvésbe is belefogok, mellesleg (ez anyafunkció, nem kórság).
Csak mindez (HOGYAN VISZEM KI A KÁVÉSCSÉSZÉKETT) az életnek olyan bagatell, gyakorlati része, és annyi fontos dolgom van, hogy ebből nem vezetném le, hogy miért van konfliktusom másokkal, miért rinyálok folyton, mitől vagyok elkenődve, morálisan mit képviselek, vagy hogy sehova sem tart az életem (mondjuk erre nincs is szükség).
egy katartikus élményfürdő az a madárcsicser áztatta kastéjjjj...
Figyelj, rusony, beszéljünk komolyan, mert már csak lelkiismereti okokból is fel szeretném hívni valamire a figyelmed.
Tudod, szórakozhatsz egy ideig ezzel a nemfizetéssel, és nevetgélhetsz, hogy "nem kell", csak hát az van, hogy pl. ha nekem tartoznál, én nem várnék tovább, hiszen büszkén vállalod, hogy úgysem fogtok fizetni. Úgyhogy fognám magam, és törvényesen eladnám az adósságot egy vállalkozónak. Van ilyen, csak hogy tudj róla. Engem kifizetnek, több dolgom nincs veled, viszont sanszos, hogy két megtermett kanci... úriember kopogtat majd be a bárányfelhőket bámuló harvardi zsenihez, hogy mostantól nekik tartoztok, és többé nem fog működni a fejet homokba dugós taktika, mert majd ők dugják be... de nem a homokba...
Az adósságot ki kell fizetni, rusony, olyan nincs, hogy nem, ne akarj erre az útra lépni.
Jut eszembe, láttad, hogy a rusony a besúgót lehomározta, azaz rád gondolt? Szóval már korábban is elküldott a bús faszba egy jó kis buzizás után? Még ő is? :))
Talán csak mi, kertvárosiak nem értjük a született budai zseni tervét.
Mert megjelenik a regény, ami irodalmilag ugyan kurvanagy bukás lesz, viszont harminc nyelvre fordítják le, és a világ orvostani egyetemei és kutatóintézetei raklapszám vásárolják, mert ez a jól ismert állatorvosi ló elmekórtani változata.
Rusony milliomos lesz, gyorsan rendel zsírleszívást, gyomorszűkítést és Ozempicet, és mi majd csak nézünk, ahogy a lumuzin felhajt vele a hegytetőre...
Igen, hát nem tagadom, hogy szórakoztató a helyzet. Jól pinán rúgta magát ezzel is.
Nagyon vicces, amikor nekidurálja magát, ami azt jelenti, hogy elrongyol a papírboltba, otthagy több tízezret tollra meg füzetkére, aztán hazacaplat, megírja a blog- és facebook posztokat arról, hogy ő most nagyon ír ám, fotók, videók, aztán amit végül papírra vet, az egy kupac lefosott szar, ezért úgy dönt, kis szünetet tart a nagy regényírásban, telespammeli a Fassekérdeztét meg az álangélát, majd megnyugtatja magát, hogy nem arról van szó, hogy nem tud írni, csak meg kellett kapniuk a magukét ezeknek a rohadékoknak, majd elkezd arról a sok pénzről és elismerésről álmodozni, amit majd Barbara hoz ez neki, és ezzel el is telt a nap.
Tíz éve ezt jelenti a regényírás. De ne aggódj, rusi, szereztem neked egy fizető olvasót, mármint a regényre. Mutattalak egy barátomnak, bemásoltam neki a téveszmés bohóckodást, amit nyomatsz, és azt mondta, mindenképpen meg akarja venni a könyvet, mert "kíváncsi, mi jár egy ilyen fejében".