"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Holnap már kapunk valamilyen képet a várható szezonról is. Ha megy a tanácstalan brusztolás, ha nem látszik mit akarunk játszani, akkor nehéz év lesz. Én úgy érzem keretben nem tudtunk erősödni, de az ír munkájáról most már mondhatunk véleményt. Csak a jól ismert forgatókönyv ne legyen. Nem jön össze a BL, ne adj isten az EL sem, és elfogy a levegő a szakmai stáb körül. Ezt már párszor eljátszottuk.
Engem nem izgat, hogy ki lehet ha, hogyha ha, stb.
Holnap kezdünk az Örmények ellen, gyakorlatilag indul a (reméljük) brutális daráló, ami edzőt és játékost is keményen próbára fog tenni. Speciális szábályok itthon, eredménykényszer nemzetköziben.
Holnap nyerjünk. Hétvégén nyerjünk. Utána jussunk tovább. És utána nézzük, hogy mi lenne ha, ki lenne ha. Holnap a legnagyobb tisztelettel kell nekiállni a meccsnek, és előnnyel kell hazajönni. Gondolom a B csapat meg készül az MTK ellen.
Engem egyébként nagyon érdekelne, hogy ki a tököm fog a középpályán védekezni? Keita nem fog. Szerintem igazán Levi sem. Tóth Alex 3 ember munkáját nem fogja tudni elvégezni. Pedig az edzőmeccsek alapján ilyen felállásban gondolkodunk.
Én a mai napig nem értem, h ez a hombár fejű Keita miért kell ide nekünk levezetni. Maiga elöl foglalja a helyet. És egyszer Romao is felépül, reméljük.
Group 2 Seeded Winners of Pairing 7: FC Noah (ARM) vs Ferencvárosi TC (HUN) Winners of Pairing 8: Pafos FC (CYP) vs Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) Winners of Pairing 9: Shelbourne FC (IRL) vs Qarabağ FK (AZE)
Unseeded Winners of Pairing 10: HNK Rijeka (CRO) vs PFC Ludogorets 1945 (BUL) Winners of Pairing 11: Hamrun Spartans F.C. (MLT) vs FC Dynamo Kyiv (UKR) Winners of Pairing 12: KF Shkëndija (MKD) vs Fotbal Club FCSB (ROU)
Ha hinni lehet a TM-nek, akkor értéke fele Fániénak, fele annyit szerepelt a válogatottjukban, kb. egy évvel idősebb, és egy cm-rel magasabb... de vékonyabb, ez vitathatatlan.
A legnagyobb jóindulattal sem értem, h mi a szart akarsz mondani 😳
Dibusz, miután a Ludogorec ellen megfogta a panenkás 11est onnantól nálam hall of fame, és vonalkapusként is, minden hibájával elfogadom. Most is csak azt a tényt állapítottam meg, hogy van, amire sosem lesz alkalmas.
Viszont legalább el tud végezni tisztességesen egy pontrúgás, amint a döntően fontos Paks meccs bizonyította. Igen, kell a Fradi szív, ugyanakkor számít valamit a tisztességes rűgótechnika.
Akik kimaradtak, egyikse potolhatatlan. Egy jo Fani nekem hianyzik, de valoban sokszor alibi.
Ugyanakkor o az, aki a legtobbszor tud rendes labadakat adni, beadni, pl szogletet. Azt a 30 masiknak nem szokott sikerulni. Botka mar kieg ember, Barath, Gruber az se.
Az jobban zavar, hogy Saldanha es Traore nelkul 2 csatarunk maradt Varga es Pesics szemelyeben, ez kevès. A tobbiek nem igazan azok.
addig sem azzal kell foglalkozni, hogy toronymagas esélyesként az utolsó fordulóban jött meg a bajnoki cím, vagy 2*zsinórban kikaptunk a MK döntőn, vagy a tavalyi igazolások garmadát most próbáljuk elsózni valahova.
Ebben van valami. Nyilván nem a Kisvárdával, vagy a Kazincbarcikával. Azért azt hozzáteszem és nézzen utána, hogy a bajnokság felénél, mikor a Fradi még csak 3. helyen állt Bognár többször megjegyezte, hogy a Fradi lesz a bajnok. Soha nem használt olyan dehonesztáló jelzőt, mint Kubatov Úr a Paksra az elveszített kupadöntő után... Tárgyilagosan nézve az idei bajnokságra a Paks jócskán gyengült.
Az az ő dolga, ez nem jelenti az, hogy a kaszinósnak is okoskodnia kell és a Fradival foglalkoznia, miközben idén is egy román csapat ellen estek ki...0 gót rúgtak...
Lehet, hogy ez a Paks 2014-18 közötti Fradi-korszaka, és a mostani intervallumot letöltve jön majd az áttörés?
Ami pedig nekünk volt 1930-2004, az volt a Paksnak 2011. Hiszen a modernfodbal potenciális növekedés a posztmodern korban, lásd: a Chelsea klubvilágbajnok. Szóval még 1-2 év és elküldik Bognárt, de marad a Magyar Csapat, aztán egy Rebrov (véget ér a háború) vagy Csercseszov (szintén véget ér a háború) kivezeti őket az ígéret földjére. És pont akkor lesznek konferenciás csoportkörösök, amikor nekünk is összejön újra a BL, csak már nem Keane-nel, hanem egy ebből következő szintén potenciális emelkedéssel egy leszurkolt, mostani BL-ezüstérmes olasz vagy valami spanyol edzővel, akit épp kukáznak Hajnalék.
Nagyot írok, duplán, de Csercseszovot se láttuk 2018-ban (mikor kiütötte a spanyolokat), vagy Keane-t... bármikor.
Látom Ön nem egy atomfizikus, de egy-két dolgon illő lenne elgondolkodni. Hogyan lehet az, hogy az Ön által lesajnált Paks folyamatosan bohóc sipkás majmot csinált a Fradiból? Ja..., hogy a Fradi is Paksról erősített? Amúgy, ha egy kicsit visszaemlékszik a Paks tavaly az első meccset kivéve remekül helyt állt. Nem tudom, hogy rosszindulat, vagy feledékenység beszél Önből, de, ha az utóbbi, akkor cavintont javaslok...
Köcsög Vécsei is csak a Fradi kapuját tudja kipókhálózni tiziből a kupadöntőn. Most meg kihagy kettőt egymás után...... Ekkora balfaszt. Már megnyugodtam amikor megismételtették, hogy az ő rugótechnikájával másodszorra csak beveri, erre tessék. Rém gyenge ez a Paks, Bognár Gyurika ilyenkor ugasson, a hazai porondon kívül lepkefingot nem érnek.
Én meg azt gondolom, hogy azt a két meccset most kell levetíteni nekik, ha netán máregkopott colna az emlék. Jó lenne, ha ilyen szégyen nem esne meg velünk a következő 20 évben.
És a csapat gerince... jó? Mert úgy emlékszem, Janssen alatt is ez volt a csapat gerince, és decembertől márciusig olyan kommentek mentek itt, mintha még az nb1-ből is kiesnénk. Aztán Keane a végére megtanult meccselni (kivéve kupadöntő), úgyhogy vagy nagyon gyorsan fejleszthető a csapatgerinc, vagy akkor ősszel is csak edzőgond volt - és akkor ez megoldódott.
A nyári 3x2 meccs a legfontosabb, ezen múlik minden.
Szerintem a csapat gerince fix. Egy poszt lesz, ahol fixen új játékosnak kell játszani, oda a Cadu/ír srácokból kerül be egy. Ötvös biztatóan mozgott, és talán Sevikyan még az, akinek kellene hely a pályán. Ez nem új csapat.
Megint azt nem tudom, hogy lesz ebbol utokepes csapat. Legalabb edzot nem csereltunk.
Siman lehet, hogy egy eros csapat lesz, aki megint leuralja a bajnoksagot. Plane, hogy gyengult a Paks es szerintem a Puskas is, meg nem fognak mèg egy ilyen extrem jo szezont futni.
Nemreg a Kisvarda is hol volt, meg van most.
A nemzetkoziben is lehet ugyanez.
Meg mindennek az ellenkezoje is.
Ott ahol 7 uj meg 6-8 kolcsonbol visszatero van, semmit nem lehet elorejelezni.
Drótkeféltek rozsdásék... Berecz, Bodnár, Bukta, Deutsch, Jova, Rácz,és Szánthó kereshet új befogadó "családot". Az utolsó mehetne a zetéhez, ott jól ment neki.
Örülök, hogy Botka is elutazott az edzőtáborral, ezek szerint marad. De miért kellett akkor kölcsönadni? Bizonyított valamit, amit eddig nem tudtunk, de most már elhisszük?
A közismert Fradi szurkolói oldal szerint marhaság ez a "20-30% a szerbeké". Egy rác újság szerint 12%, ráadásul csak a 3 millió feletti részből jár nekik zseton.
A mi szempontunkból: ha visszahozta az összes fizetését és a vételárát, akkor már nem jártunk rosszul, ha plusz pénz van belőle, akkor pláne.
104 percenként szállított gólt vagy gólpasszt, az nem rossz, bár nem is csúcs.
Valószínűleg Saldanha volt a legjobban fizetett játékos a keretben, de szerintem nálunk nincs olyan játékos, aki évi 900k eurót keres, 500-600k között lehet a maximum.
mivel kishazánkban, sem a vételárat, sem az eladási árat nem tudjuk pontosan, csak találgathatunk, hirek szerint a szerbeknek jár 20%- tehát kb nullszaldóval, vagy kis nyereséggel sikerül eladni.
Ugyanakkor volt pár meccs, amikor nagyon fontos gólt szerzett (de ha agyonversz sem tudom őket felidézni), de ő nem illik bele ebbe a játékstílusba, ami mostanában az edzőkre jellemző. Pedig nézőként ilyen labdaügyes játékosokat néznénk, ugyanakkor mindenki látta, hogy lusta és nem igazán teszi bele a magáét a csapat melóba.
A pontos fizetését nem hozták nyilvánosságra, de mivel a Fradi rekordösszegért igazolta le, valószínűleg a klub egyik legjobban fizetett játékosa volt. A magyar bajnokságban a külföldi sztárigazolások esetében ez akár havi 30kEUR-t keresett, így éves szinten 300-350kEURnagyságrend sem kizárt.
Eladás: 5MEUR
Semmi fikázás, csak számok azoknak, akik szerint bomba üzlet volt. Őrajta legalább nem bukunk
Én örülök neki, hogy távozott...tipikus brazil játékos: hol van kedve játszani, hol meg nem, a magas fizetését meg felvette. Nem igazán mutatta meg, hogy mit tud valójában
A Fradi legalább sokat keresett rajta, aztán elbohóckodhat a teve ligában
Fogsor tovább állt. Kár is érte, meg nem. Valószínűleg, ha valaki ténylegesen munkára tudta volna bírni, akkor hatalmas fogás lett volna. Így meg egy jó befektetés.