161kkm-es autóból valók,97-es,tehát s1-es. A vezetőülés deréktámasz-állítós és az anyósénak is lehet állítani a combtámaszát. Zöld "kockás" mintás plüss ülések;még a szőnyeg is gyönyörű zöld. 30k a garnitúra,ajtókárpitokkal és ülésfűtés-kapcsolókkal 1ütt. Ha érdekel,pannon 3hetvenkilenc hatvankettő 18. Képfeltöltéssek vannak gondjaim,de többen is a fejemet követelték mikor látták,hogy milyen állapotú autót bontok...
ÜVdözletem mindenkienk! Egy ismerősöm eladná a citroen Ax kisautóját ha valakit érdekel, esetleg van olyan ismerőse akinek pont ilyenre lenne szüksége kattintson bátran ide Az ár irányár.
sziasztok.szükségem lenne xantia1-hez,ködlámpa jobbos,balos,csomagtartó tetején lévö szárnyra,középsö dob,elsö,hátsó ülésre,csak akkor ha van a hátsóban fejtámla!továbbá 3 küllös karmány kapcsolokkal!
Eladó egy Xsara2 Breakre való tetőcsomagtartóm is (két rúd lábakkal), csavarral szorítható a tetősínhez és van hozzá záram is (bár azt nem használtam).
195/55x15 Bridgestone Turanza ER 300, kb. 8000 km futott, nem sérült, nem javított,jelölt forgás irányos,2007es gyártású nyári gumi 4 db+1db ugyanilyen pót, 0km-es.
A 4 darabok rajta vannak ilyen Alessio Sport alufelnin (Citroen Xsara2-n voltak): http://www.autoladu.ee/images/product/wheels_sport.jpg adok hozzá kerékőrt is. (kb. 50e km van a felnikben)
Árak:
az 5 darab gumi: 50K a 4 darab felni: 24K együtt az egész 60K
Eladnám szeretett Berlingómat!Már a második ugyanilyet(1,9d, kiváló motor) nyüstölöm tehát tudom mit adok el, csak hát negyedik gyermekem született ezért nagyobbra kell váltanom.Citroen berlingo 1,9d 2000-es évjárat, 5 ülés, 2 tolóajtó, alufelni,cd,. Nagyon vigyáztam rá(10e-ként olajcsere,szürőcserék, stb stb), törésmentes, óceán kék metál. Akit érdekel hívjon vagy cseréljen velem(evasion,806). i.ár : 1.200.000 ft
Eladó egy Peugeot gyári alufelnigarnitúra, 5x13", 3x98, ET15. Jó állapotban, 145/70 R13-as Kléber nyárigumikkal. 5 darab felni.
Nekem Peugeot 106-oson volt, de jó Citroen Ax-re, Saxora. Felni közepéből a jel kivehető! Írjatok vagy hívjatok: peti8383@freemail.hu, 06-20/379-3609. Képeket tudok még küldeni e-mailen!