Keresés

Részletes keresés

Walter-Mute Creative Commons License 2017.08.18 0 0 79

Köszönöm válaszod! Lökéshullám még nem volt, egy próbát megér. :-)

Nyújtással kapcsolatban: lehet, hogy rosszul csinálom. Gondoltam már arra is, hogy talán túlnyújtom, nem tudom.

Általában nem foglalkozom vele, hogy feszül miközben nyújtom, hisz ha nem feszül, akkor mit ér? 

A nyújtásról van valami „szakszerű” leírás?

 

 

Előzmény: Móricz75 (78)
Móricz75 Creative Commons License 2017.08.17 0 0 78

Lökéshullám terápia fellazítja a letapadt izmokat,valamint az  alkar izomzat edzése nyújtása....egyik nap edzés nyújtás másnap pihi.

Karod az asztalon,könyök nyújtva,tenyér lefelé és lóg az csukló az asztal végén,kb.fél kiló súly a tenyérben,pl.:fél literes üdítő ital,csukló behúzás felfelé 2×10...ha már jól megy és fájdalom mentes.Emeld a súlyt.Minden edzés után nyújtás,óvatosan csak addig míg nem érzel fájdalmat.

Előzmény: Walter-Mute (77)
Walter-Mute Creative Commons License 2017.08.15 0 0 77

Sziasztok!

 

Sajnos nem szabadulok tőle. :-((( Eljutottam abba a stádiumba, hogy probléma nélkül tudok írni, fekvőtámaszozni, akár fúrót és kalapácsot is tudok használni, de rendkívül hamar megfájdul, elfárad. Ha nincs terhelés alatt, akkor néhány nap alatt szinte fájdalommentes, viszont érzem, hogy húzódik, feszes. Összességében az a helyzet, hogy nem fáj, de ha komolyabb igénybevételnek teszem ki, akkor már rögtön visszaesik és pihentetni kell. Rendkívül hamar elfárad és gyenge.. 9 hónapja szenvedek vele. A CAI-PAN tőgykenőcs se hozott megoldást, sőt, attól még jobban fájt. Remélem valahogy megszabadulok tőle, de egyre inkább tartok attól, hogy műtét lesz a vége.

 

Ebben a stádiumban milyen kezelést lenne érdemes megpróbálni? Állítólag gumilabdával jól lehet erősíteni az izmot, de nem tudom, hogy hol és milyen labdát vegyek.

Móricz75 Creative Commons License 2017.07.22 0 0 76

Szia! Jó a kenőcs,csak nem mindegy milyen stádiumban van a gyulladás...ha erős a gyulladás, akkor még nagyon izgatja az izom tapadást és olykor még erősödik is a fájdalom.

Ha már gyógyulófélben lesz a könyököd,akkor viszont nagy segítség lesz.

Több okból is, lazítja az izomzatot,csökkenti a gyulladást és vérbőséget okoz,ami segíti a felhalmozódott salakanyag távozását.

Sokaknak akik már tudják nyújtani és tornáztatni az alkar izomzatot, lerövidíti a gyógyulási időt.

Előzmény: jeepy (75)
jeepy Creative Commons License 2017.07.20 0 0 75

Sajnos ez sem vált be!

jeepy Creative Commons License 2017.07.03 0 0 74

Én most tesztelem!

jeepy Creative Commons License 2017.07.03 0 0 73

Bosmark Kft., a tejtermelés szolgálatában. Cím: 2051 Biatorbágy, Erdővári Ipartelep 060/4 hrsz. Tel.:+36 23 310 132 ...

jeepy Creative Commons License 2017.07.03 0 0 72

Kenőcs, Biatorbágyon azonnal kapsz.

Googlee a barátunk.

Előzmény: aberzai (71)
aberzai Creative Commons License 2017.06.30 0 0 71

Sziasztok!

 

Nekem kb. 6 hete vannak fájdalmaim, eleinte azt hittük a csuklóm (ránézésre a háziorvos és a sebész is azt mondta: ínhüvelygyulladás).

Jó kis csuklórögzítőt beszerezve, a pingpongozást felfüggesztve, kenegettem lóbalzsammal. Icipici javulás, de egy ideje "sugárzik" a fájdalom könyök és váll felé.

S most a héten a reumatológus megállapította, hogy teniszkönyököm van.

Egy gyógyszertári krémmel kell éjszaka bekenni, dunsztban aludni. Semmit sem javult, sőt alig alszom. Jövő héten kezdek lézeres kezelésre járni.

A szteroid injekciót én inkább nem kértem.

Nagyon érdekelne milyen boltban sikerült beszerezni a tőgykenőcsöt, valamint milyen a jó könyökpánt, amivel esetleg játszani is tudnék!

Mert így nagyon rossz.

 

köszönöm

Anikó

Móricz75 Creative Commons License 2017.06.11 0 0 70

Sziasztok!

Nekem is van egy kálváriám,és ennek a tapasztalatait szeretném megosztani.

Hiperhuje sorstársamnak üzenem,h azonnal álljon le mindenféle fizikai igénybevétellel,keressen fel egy hozzáértő orvost,,ha Bihari vagy, tudok ajánlani egy nagyon jó szakorvost"

A legfontosabb a nyugalomba helyezés és a lokális injekciós kezelés,aztán jöhet minden más,ha nem így teszel csak fokozódik a gyulladás és egyre nehezebben szabadulsz meg tőle.

Nekem a PRP és a szteroid injekció együttes alkalmazása hozta meg a kívánt eredményt(egy adag vérplazma és egy fél szteroid)

Az hogy kinek hány kezelés szükséges,attól függ milyen stádiumba van,de ehhez szükséges a pihentetés a jegelés,mert ha mellette dolgozol vagy sportolsz,garantált a visszaesés....sajnos ez ilyen,makacs.

És ha túl vagy a kezeléseken és már elmúlt a fájdalom,akkor még a felénél tartasz a teljes gyógyulásnak.

Utána jöhet a CAI-PAN krém,masszírozás,tornásztatás,nyújtás,erősítés...más kezelések pl.:TENSZ,ultrahang,egyébként ezeket,szakorvos felírja.

Jó gyógyulást mindenkinek!

Előzmény: Hiperhuje (68)
Esztic Creative Commons License 2017.06.09 0 0 69

Nagy segítség lenne a szakdolgozatomhoz ha plasztikai műtéten átesett nők ki töltenék. Köszönöm
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScz98io6OlZl8hrfJPYTfFlFa_KyXCHeVUmwqEvXxFaMHM-6w/viewform

Hiperhuje Creative Commons License 2017.06.08 0 0 68

Sziasztok!

 

Elkezdődött!

Tenisztől jött, heti 3-5 alkalom, és kész.

Először nem hittem el, hogy ez van. Aztán már a kézfogás is könnyeket csalt a szemembe.

Sajnos a fórumot csak ma olvastam, meg is rendeltem a tőgykenőcsöt. :) Meglátjuk.

Mivel kb 3 hete jelentkezett én is laikusan nekiestem mindenféle kenőccsel. Sokat nem ért.

Edzőm szerint jegelni kell, az valóban segít reggelre.

Korábban, sarokcsont kinövés miatt átestem, egy diprofos kúrán. Akkor ott nagyon el voltam kenődve, de láss csodát a szteroid segített.

Nos, terveim szerint, ha a kenőcs nem lesz elég, megyek a dokihoz szurira. Meglátjuk.

A baj az, hogy mivel itt teniszről van szó, nem szívesen pihen a buta beteg, az az én. Aki szereti ezt a sportot, az tudja...

 

Üdv!

 

Hh

Phantom123 Creative Commons License 2017.05.19 0 0 67

Szia!

 

Olvastam a gyógyulásod kálváriáját, és is hasonló cipőben járok. Érdekelne, hogy hol szerezted be a krémet, valamint milyen könyökpántot használsz!

 

 Üdv: Zsolt

Előzmény: bolho12 (64)
sickamic Creative Commons License 2017.04.01 0 0 66

Milyen boltban árulják?

Előzmény: bolho12 (64)
ez van itt Creative Commons License 2017.03.23 0 0 65

Teniszkinyokre használ meg a lokesterapia. Ez is fizetős, de.5 alkalom után már sokat javul a fájós kéz.

Illetve ami még jó, kenalog injekció. 

 

bolho12 Creative Commons License 2017.03.09 0 0 64

Szia !

 

Át tudom érezni a problémádat. Nem vagyok orvos, csak a tapasztalataimat írtam le segítségül, mert én annak idején nem találtam semmilyen segítséget. Én voltam a kísérleti ló, :-)) hihetetlen mi mindent kipróbáltam.

Öt orvost szaggattam el tavaly augusztus óta, horibilis összeget fizetve, érdemben egyik sem tudott segíteni az utolsón kívül.

Lejjebb már leírtam mi volt az ami használt, a kezelések egymás után jöttek, tehát azt nem tudom megmondani ha nem februárban kapom a kenőcsöt hanem már augusztusban akkor is ilyen hatással gyógyult volna e a könyököm.

Szerintem egy próbát megér, mit veszíthetsz vele ?

Az biztos hogy sokan használják a kenőcsöt vállra, könyökre, derékra, mert a boltba már rögtön tudták hogy mit szeretnék, nagyon félve kértem a neve miatt, én is viccnek gondoltam, de azóta ismét sportolok. :-))

A betegség előtt versenyszerűen asztaliteniszeztem, most kezdek újból játszani. Biztonságból a meccsek előtt bekenem, hihetetlen de a terheléstől sem jött vissza a teniszke, persze azért óvatos vagyok, könyök szorítót is használok.

Ez is érdekes mert legalább 8 féle szorítót kipróbáltam de csak egy volt ami tényleg használt, a nevét most nem tudom de megnézhetem a doboza még megvan.

Nagy élmény újból játszani, és lassan elkezdtek a kilók is lemenni. :-))

A legborzasztóbb számomra a fájdalom mellett az volt hogy agyilag is tönkreteszi az embert a teniszkönyök, és jönnek kilók, csak jönnek. Mindenki azt hiszi hogy kényeskedünk, pedig NEM !!!

 

Gyógyuljatok... jó egészséget !

 

Előzmény: MajasHT (63)
MajasHT Creative Commons License 2017.03.03 0 0 63

Szia! 

Vegso soron akkor azota 100%ban sikerult meggyogyulnod a kenocsnek koszonhetoen? Azert erdekelne, mert akkor en is megprobalnam es megkimelnem magamat az injekciotol es a sok mas beavatkozastol. :)

Ha esetleg masnak is van tapasztalata ezzel a kenoccsel, a velemenyeket szivesen meghallgatnam! Honapok ota kinoz a konyokom, sportolni nem tudok vele, pedig fontos lenne.

 

koszonom szepen a segitseget!

Előzmény: bolho12 (62)
bolho12 Creative Commons License 2017.02.17 0 0 62

Természetesen szedtem patikai kollagén készítményt is, de nekem nem használt.

A népi gyógyászatban azt írták ilyenkor az őseink kocsonyát ettek, hát én három hétig minden nap lenyomtam egy tányérral, szinte semmi változás sem volt, ha csak az nem hogy megutáltam, mostanában nem fogok enni az biztos. :-)))

Nekem az orvosi kollagén injekció használt (MD orvosi kollagén). 

Heti egy alkalommal egyszerre három különböző ampullával kaptam 10 - 11 helyre bebökve, hááát nem volt kellemes, de igaziból nem nagyon fájt. Öt kezelést kaptam a 4. után már érződött a hatása. Egészen jól mozgott a kezem. A végleges megoldás a CAI-PAN 35% Borsmenta krém volt, jól bemasszírozva hogy nyúljon a kézfeszítő izom. Amig ez izgalomba tartja az inakon  keresztül a tapadási ponton a csonthártyát addig nincs megoldás a gyulladásra, ez egy steril gyulladás. Nagyon alattomos és hosszadalmas a gyógyulása.

Az alkar nyújtása nagyon fontos volt, ha eszembe jutott akkor nyújtottam, akár napi 10 alkalommal is, ez is sokat segített.

Összegezve talán az összes kezelési forma kellett a gyógyuláshoz. (sugárkezelés - kollagén injekció - nyújtás - és a kence ) A többi már írtam róla, nekem semmit sem használt, de nem vagyunk egyformák.

Nagyon nem mindegy hogy milyen stádiumban van a gyulladásod, én a legrosszabb formáját tapasztaltam meg.

Ne adjátok fel ! gyógyuljatok !

 

Előzmény: tagorka (59)
bolho12 Creative Commons License 2017.02.17 0 0 61

CAI-PAN 35% Borsmenta krém, 5000,- Ft körül volt az ára.

Előzmény: szandi777 (60)
szandi777 Creative Commons License 2017.02.15 0 0 60

Szia !

Pontosan milyen tőgykenőcsöt használtál ? Mert van többféle aneten keresgélve.

Köszönöm.

Előzmény: bolho12 (58)
tagorka Creative Commons License 2017.02.15 0 0 59

Szia! A Facelift használt?

Előzmény: kacsaXD (51)
bolho12 Creative Commons License 2017.02.12 0 0 58

Sziasztok !

 

Sajnos nekem tavaly augusztus óta van teniszkém.

Volt időm bőven próbálkozni a gyógymódokkal, nem igazán biztattak semmivel sem az orvosaim.

Az utóbbi időben kezd javulni a könyököm, leírnám mi az ami használt és mi az ami nem.

 

Ami nem használt:

Tigris tapasz,

Flektor tapasz,

Lóbalzsam, a hűsítő és a melegítő,

Fizikóterápiás elektromos kezelés kórházba, több tucat, és több féle, pulzáló és Tensz.

Akupunktúra, nem használt de ettől jobban aludtam, egy tucat kezelés, a teniszke maradt.

Gyógymasszázs, egy tucat, ettől sokat vártam, de nem sokat számított,

Kinesiology színes tapasz, nem használt, de legalább népszerű voltam vele,

3D műanyag csukló rögzítő, én csak vaskesztyűnek hívtam,

Mindenféle kompressziós bandázs a könyökömre,

Laser kezelés, egy tucat, pozitívum csinos volt az asszisztens,

Minden egyéb reklámozott csodakenőcs, és gyulladás csökkentő,

Amire eddig elértem már kezdett elszakadni a cérnám, a teniszke meg röhögött rajtam.

 

Ami használt:

Aztán kaptam egy tippet, sugárkezelés... hogy miiiiii ? igen a CT központban, még a gondolattól is megrémültem, kivert a jeges veríték.

A kórházból kaptam beutalót, kb. 20 mp -es adagokat kaptam becélozva a könyökömet 6 alkalommal, brutális a sugárkezelő gépezet.

3 -4 hét után kicsit kezdett javulni a teniszke, ez volt az első pozitív jel, úgy kb. 50% -ra visszahozta a könyökömet, de nem lett az igazi.

Tovább kutakodtam, kaptam egy tippet, eddigre már bármit kipróbáltam volna.

MD orvosi kollagén terápia, az meg mi ? irány a net kerestem megfelelő szakorvost hozzá, mondták nem lesz olcsó, hát nem volt az.

40  injekció a könyököm környékére heti bontásban egyszerre 10 -t, ügyes volt a doki igazán nem volt nagyon fájdalmas. Láss csodát a 3 hét után elkezdett javulni a teniszke. Olyan 70 % -ra javult a kezem, egész jól tudtam dolgozni vele, de vissza-vissza estem egy-egy intenzívebb mozgás után, ami aztán megint javult egy kicsit.

Na most fogtok kiröhögni, összefutottam egy régi osztálytársammal, tehenészete van. Beszéltünk a teniszkémről, azt mondja ad egy krémet egy üvegcsébe kenjem be vele a könyökömet és el fog múlni, somolygott de nem mondta meg hogy mi is ez. A szaga nagyon erős volt mindennapos használatra nem nagyon ajánlom, vagy ne menjetek emberek közé mert furcsán néznek rátok. Én mostanra már megszoktam.

Nekem már mindegy ezt is kipróbálom, kb. egy hét után szinte megszűnt a fájdalom, nem akartam elhinni, dolgoztam, mozgattam, alig éreztem a fájdalmat. Akinek volt teniszkéje az tudja csak értékelni hogy mekkora csoda ez 6 -7 hónap után, amikor az elején még a wc papír is súlyos megpróbáltatásokat okozott. :-))  A kenőcs neve, de ne röhögjetek... tőgykenőcs szarvasmarhák számára, na ezért nem mondta meg a nevét, biztosan kidobtam volna.

Japán borsmenta adja a "finom" illatát, 100% -ra antibiotikum mentes, hűsítő hatású de előtte csípi a kezedet.

Egy hét után szinte 90 % -s lett a kezem, nagyon örülök neki, :-)) nem is hiszem el ennyi szenvedés után.

A neten megtaláljátok mind két gyógymódot a vastagítottra keressetek rá. Lassan érzékeny búcsút veszek a teniszkémtől, sohase jöjjön vissza !!! 

Remélem tudtam segíteni és nem ijesztettelek el benneteket túlságosan. Gyógyuljatok nekem sikerült !!! :-)))))))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hl67 Creative Commons License 2017.01.29 0 0 57

Sziasztok!

Melyik lóbalzsamot használod?

ez van itt Creative Commons License 2017.01.22 0 0 56

Injekció a kézfejbe és ennyi...Diprofost. 

Nekem ez volt a "kezelés", hatékony volt!!

Meg persze kenegetés, lóbalzsammal!

Előzmény: Sancho_ (55)
Sancho_ Creative Commons License 2016.12.06 0 0 55

2. fejezet

 

Vége van a nyárnak (hűvös szelek járnak...), a könyököm pedig továbbra is nyilall.

Bizonyos tevékenységeket át kell értelmezni:

 

- citromfacsarás ("citromkönyök")

 

- zoknihúzás (egyéb elhasználódásaimból kifolyólag un kompressziós harisnyát kéne reggelenként felcibálni)

- kormányhirtelenjobbrarántás (Az ember azt hinné, hogy a vadak a belső sávban járnak, jó hely a jobboldali, az is oda visz, mint a másik. Hát nem megoldás. A cápa bent dönget, majd amikor egy benzinkúthoz érünk, hirtelen eszébe jut, hogy mivel megy a gépe, hát elegánsan becsapat az oszlophoz - belülről. Csak éppen én ott vagyok mellette, hát elnézést, hogy élek. Menekülni annyi esély van, hogy beugrok a lehajtóba plusz fék, majd, miután túléltem a dolgot, anyázás.)

 

- csavarhúzás (ballal megragadva egy szorosabb csavar - hát az ott maradt

 

- egerészés (egy informatikusnál eléggé életszerűtlen az egér nélküli munka, bár volt, amikor érdekesség gyanánt a Win egérmentes használatát is tanítottam, mondjuk az "egyszerű" diákok rohadtul nem értették, hogy minek. "Há ott a zegér, azzaaa keeee." Persze van megoldás, a trackball. Csak valamiért tízszer annyiba kerül, mint a hagyományos. vetettem egyet a céggel, elvégre az ő épülésük-szépülésük oltárán áldoztam fel bal könyökömet. )

Ja, igaz is, mondhatnád, Kedves Olvasó, hogy mit flancolok, használjam a maradék oldali kezemet. Hehe. Próbáld ki, a használatos oldalt mondjuk vágd zsebre, egy-két órára, vagy nyolcra. Szóvak 30 évnyi balkezezés után átállni jobb egérre. hát minden máshogy, másfelé megy. A tracball annyi segítség, hogy teljesen új mozgásokkal kell hajtani, nincsenek beidegződések. Minden esetre a főni megjegyezte, hogy luxusegeret" vett nekem.

 

 

És egyáltalán, felkészülés arra, hogy bármikor jöhet a kisbalta-érzés.

Az emberek igen kreatívan szokták a fájdalomérzést szemléltetni: "mintha ezer tűvel szurkálnák" - ami nem tudom, mennyiben különbözik a 874 tűvel való szurkálástól;

"mintha tüzes kést forgatnának benne" nem tudom, kinek van ehhez viszonyítási alapja, néhány inkvizíció által ördöggel cimborálás bevallására késztetett szerencsétlen kivételével.

 

Meg még a "Mennyire fáj?" kérdést is szeretem. 

Akármennyire. Nem mindegy? 

A szurkálós doki kérdezte, hogy mennyivel csökkent a fájdalom az első-második bökés után. Hát neki sem tudtam értelmesen válaszolni.

 

Na de nem hanyagoltam a könyökömet továbbra sem. Van nekem csontkovács kolléga, aki mindenféle egyéb szolgáltatásokat is nyújt, például felajánlotta, hogy majd színes ragtapaszokkal összeragasztgatja a kezemet (hát, attól mi lesz jobb, azt el nem tudom képzelni, főleg a színétől, na mindegy), csak előtte borotváljam le a karomról a szőrt.

????

Hát, megtettem, de higgyétek el, igen hülye érzés volt. Maga a művelet is, meg utána a csupasz bőrhöz érni... brrrr!

Szóval hetekig színes csíkos voltam - és úgy hasogatott tovább a kór a könyökben. Mivel ez a dolog elég látványos, a környezetemben lehetett tudatosítani, hogy valami van, erre jó volt. Meg arra, hogy egy hét alatt azért nőtt annyi szőr a ragacs alatt, hogy a leszedés hasonló érzésekkel járjon, mint mi ellen felragasztották.

 

Aztán elfogytak lassan az ötletek.

A sebész mondta, hogy műttessem meg, az majd megoldja.

 

Az megoldja?

 

 

 

Sancho_ Creative Commons License 2016.12.05 0 0 54

Kezdek kifogyni a türelemből.

Másfél éves a kis drága (nem golf, valódi, ontopic teniszkönyök). 

Bal.

Mert balkezes vagyok.

 

Murphy szerint minden úgy romlik el, hogy a lehető legnagyobb kellemetlenséget okozza. Úgy látszik erre is igaz.

 

Úgy kezdődött, hogy feltelepítettem 95 db Windows 7-et.... majd levittem egy zsák csemperagasztót a hetedikről a pincébe, egy kézzel.

Most hogy Billy G. vagy a cement, vagy mindkettő a felelős, azt majd a történelem kideríti, mondjuk én jobb szeretném, ha Mr Gates vállalná, esetleg némi kompenzációval, fájdalomdíjjal...

Mert hát fáj.

A játék klasszikus módon indult: csodakenőcsök mindenféle formában, színben, kiszerelésben, szagban, felkenve... hát nem.

A teniszke és a forgalmazók köszönik az érdeklődésemet, jól vannak.

 

Vagy három hónapig tartott ez a szakasz, aztán bedurvultam, kerestem egy sebészt. Ismerős sebész volt, mondta, hogy "ó, van ez az injekció, nyomunk bele egyet, és kész! Esetleg egy hét múlva mégegyet, azzal tényleg kész... esetleg egy harmadik, de aztán végleg tutibiztos.

Hm. Azért egy fájó könyökbe tűt szúrni... De meglepő módon túlélhető volt a dolog, némi agykontrollalal vagy mivel, szóval igyekeztem kék eget vizionálni habos felhőpamacsokkal. Jé hogy kerül ide a rendelőbe ez a felhő...? Mire kiderítettem, hogy csak vízió, már meg is voltunk.

 

Ja, meg a fájdalom is, mire kiment a lidocain katása, visszatért a tenisz-sajgás.

De sebaj, majd legközelebb!

Ja. Vidáman ballagtam egy hét múlva a másodikért, mókáztunk, viccelődtünk (mire jó az ismerős doc), Ülök, tű, bag....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Hát ez kúúúúvafájdalmas lett!

Na persze, a kvaterkázás közben egy dolgot felejtettem el: a kontroll-felhőcskéket. Anélkül meg teljesen igazi volt a szuri-élmény.

 

De bizony kellett a harmadik is.

Falfehéren, némán érkeztem, szótlanul, morcosan ültem a vesztőhelynek kinevezett hokedlin, és minden elhatározásomra szükség volt, hogy ne bámuljam meredten a fecskendőt, illetve hogy ne csapjam a docra az ajtót, még mielőtt belém vágja azt a dárdát. Azért valahogy mégiscsak túlestem ezen is, persze, nem nyafoghat az ember holmi kis fájdalmakért, erre vágytunk egész gyermekkorunkban, hogy felnőttek legyünk, pedig mennyivel egyenesebb dolog a gyermeki hozzáállás: ha fáj, üvölt, és elmenekül. Nyilván ezért vannak germán istennő méretű és lelkületű asszisztensnők a gyermekorvosok mellett, valakinek el kell vinni a balhét, lebirkózni az áldozatot és felvállalni a gyűlöletet, ami mindezért cserébe kijár. Az aribari dokibácsit(-nénit) mégsem lehet ilyesmivel frusztrálni.

 

Nos hát, megvolt a három csodalöket, de bizony megvolt a teniszke is, változatlanul.

Eljött a nyár, mindenki szabadságra ment, a doki, én... de nem ment szabadságra ez a rohadt hasogatás. Szerettem volna egy kicsit kertészkedni - hát persze. Azt nem!

Elmentem horgászni... és kiderült, hogy nem tudok horgászni. Azaz horgászni még csak-csak, és amíg a szokásos lúzer "nem fogtam semmit" üzemmódban üldögéltem a partokon, addig ki sem derült az álnokság, hogy ezt mind lehet, bedobálni, üldögélni... de midőn egy kókadt potyka felszippantotta a csalit és én lelkesen és határozottan megragadva a botot, bevágtam...! Hát azt nem lehet.

Horgászat helyett csillagnézés következett, fényes nyári délelőttön, a bot előttem hevert a porban, ahogy kiejtettem a kezemből a bolond hal vigyorogva kalimpálta le magát a horogról, és pocsolva tovalubickolt.

Sokmindent azért lehet még teniszkével is végezni.

Lehet még például összepakolni, és hazakullogni.

(...folyt köv...)

 

apogee Creative Commons License 2016.11.27 0 0 53

Szia! Engem is érdekelne a megoldás. Kösz.

Előzmény: Balázs 1975 (46)
legrand555 Creative Commons License 2016.05.24 0 0 52

Sziasztok! Nekem nem volt kialakult teniszkönyök problémám, csak egyszerűen ízületi fájdalmaim voltak a bal könyökömben a sok könyökléstől, mondjuk ez sem volt kellemes. Ma már tünetmentes pedig húzózkodok is. Nekem a lézeres kezelés vált be nem fájdalmas és elég gyorsan hat. Beruháztam nem bántam meg mert másra is jó, ha valakinek ilyen gondja van és debreceni szívesen segítek, szerintem a mailem publikus.

kacsaXD Creative Commons License 2016.05.08 0 0 51

Én a Tendoactive készítményt szedtem, két éve és használt. Tavaly viszont szerettem volna rendelni, de már nem gyártják. 

 

Most a Facelift-et rendeltem , még nem tudok róla véleményt mondani, ebben a termékben több fajta kollagén van.

 

Mindenképpen C vitamint is kell szedni, mert kell a kollagén termelődéséhez. 

Szerintem beszélj profi testépítőkkel, ők biztosan tudják a tuti szereket. 

Előzmény: Night01 (50)
Night01 Creative Commons License 2016.05.04 0 0 50

és a kollagént milyen formában lehet szedni?Kapszulás?Tudsz márkát ,gyártók ajánlani?Köszi!

Előzmény: kacsaXD (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!