Vásárolj egy(két-három) magas hőmérsékletű (vörösen/sárgán "világtó") 600-1200 wattos hősugárzót, ami bírja a ferde/dőlt üzemmódot. Ha a hőjüket/fényüket okosan irányítod a munkafelületre (kezeidre) és az arcodra (esetleg a hátadra is) max 1-1,5 méter távolságból, akkor szerintem mínusz 40 fokig akár kültéren is tudsz villanyszerelni :)
Ez persze egy létra tetején nehezen megvalósítható :) de pl egy guruló állványon sima ügy lehet.
Vastag vas szerkezeten én guruló állványról és szögbelövővel haladtam nagyon gyorsan (menetes végű acélszegekkel). Az a baj, hogy egy ilyen felszerelés elég drága.
Van egy 30x10 méteres raktár csupa vasszerelvényből és kellene 5világitótest 100w-led reflektor és 5 darab monofázisos dugalj , milyen anyagot ajáltok és a felfogatás a vas szerelvényekre ami gyorsan is menne mivel nagyon hideg van és minél gyorsabban kész kell legyen?
Valószínűleg nem lett volna baj abból, ha ide írod, hogy "szegény vagyok, a legolcsóbb tipp a nyerő". Még az is lehet, hogy a közeledből jelentkezne valaki, akihez elmehetsz egy ingyenes aksiért
Aki régóta dolgozik 18650-es aksikkal, azoknál gyakran akad pár agyonhasznált régi darab a fiók mélyén.
Ja, máskor meg nem jön, vagy rendelek valamiből 10es pakkot az jó, rendelek még 20at abból 12 szar. Ebbőé pld. a környékemen még senki nem vett normálisat: https://www.aliexpress.com/item/32998320722.html
Érdekes módon a tápegységek, USb töltők egész jól működnek, RCA kábelek meg hasonlók ismét szopósak. Vagy E27 foglalat. Lehetne sorolni reggelig.
Több száz darab csoki LG jött Aliról pár éve, egyikkel sem volt baj. Mind hozta a ráírt kapacitást. Azért mert kínai nem jelenti azt, hogy szemét. Árat inkább nem írok. Bőven megérte, utólag mérgelődtem rajta, hogy nem ezres darabszámban rendeltem.
Rá kell hagyni, lehet csak 10évben egyszer becsavar 2csavart ezzel a géppel, oda pont működni fog a 400ft-os aksi is.
Sajnos itt nagyon erősen az van a piacon, vannak a garantált, márkás, (imádkozol hogy nem hamis), adatlappal árult korrekt aksik, amire mire a magas alapárra még nagyker, nagyker, vámáfaszállítás, nagyker, kisker, horror pénz jön ki.
Néha működő gépet lehet venni, gyári aksival, újonan, garral...azért, amit itt a normális felújításért adni kellene.
A másik véglet (és a kettő közt szószerint a vákuum) az a kínai szemét, ahol megrendeled, de a kínainak nem szégyen, hanem érdem lopni, csalni, trükközni,....
...újabban homokot(!) tesznek a cellába ,hogy a súly ne buktassa le azonnal.
Úgyse küldöd vissza, mert idefelé fríísipping, odafelé meg... hagyjuk.
Nyilván nem kerül ennyibe ekkora aksi, már nyersen, maga a technológia, a lelke, mert akkor 200millió ft lenne egy tesla aksi,...
...de ha veszel pár tuti cellát idehaza, ilyen áfával, ilyen viszonyok közt, ilyen forint árfolyammal, az bizony ennyi.