Volt kis időm kisérletezni. Kedvenc autóm hátsó lámpáiba belepróbáltam egy CREE ledet és 2W teljesítménnyel meghajtva határozottabb és erősebb fényt produkált mint a 21W-os gyári izzó. A fényterülés jellege a lámpabúrán más volt mint az izzó esetében. Sajnos a fényképeken nem tükröződik vissza de a LED határozottabban jobb benyomást tett úgyhogy el is kezdem az átalakítást.........A hatóságok mit szólnak hozzá? Pont nem érdekel mivel senki nem fogja észrevenni a különbséget maximum azt, hogy előbb felgyullad a lámpa és határozattabban alszik mint egy hagyományos izzó, jah és persze erősebb a fénye......
Meg kell érdeklődni hogy milyen fesz tartományban működik! Amit balu1 ajánlott, ott pl írják hogy bármelyik ország hálózatában használhatod. Gondolom 100-250 V között gondolják, és pont azért lehetséges mert kapcsiüzemű tápja van. Kifejezetten 24V-os ledes lámpát még nem találtam...
Nagyon polír kis cucc! Amit én láttam itthon azt halogén spot helyére lehetett betenni, az is 230 V-s volt, 3200-ért. Ehhez képest a tíz Eurós ár nem rossz!
De nekem 24 Voltos kellene, mert akkumlátorokról hajtanám ha nincs áram.
Pofára nagyon kompatibilis az izzóval, még jó is lenne.
Kellene nekem egy beltéri kisméretű ledes lámpatest. Szükségvilágításnak kellene mikor elmegy az áram a házban. Olyan pofás, de megfizethető darab. Húsz darab kellene. Felszerelném a csillárok mellé a plafonra, így a design fontos.
24 Volttal hajtanám, fehér fényű, szórt fényt adjon.
Ledekkel mint már kitárgyaltuk sokkal takarékosabban lehet világítani, így egy hosszabb power faliure is átvészelhető lenne.
Örülök, hogy jól sikerült a hétvége, most még jobban sajnálom, hogy nem lehettem ott :-(
Tavasszal rendezzük a következő EJT-t (Egyedi Járművek Találkozója). Szeretettel várunk a Saxo-val (konnektort biztosítok), mert nyugodtan nevezhetjük egyedinek.
Én csak most estem net közelbe, de hadd álljak be én is a sorba. Jó volt látni a társaságot élőben és hajtani a kis elektromobilt. Köszi mindenkinek. De természetesen főleg Hentesnek. :-)
Ha odatolod az arcod, majd meglátod, útálunk-e. ;-) Szerintem nem, csak bakizik a társaság. :-)
Ez az Auchan parkoló jó ötlet. Deee... (mindig én vagyok a rontnok ;-) ) Aranyvasárnap rengetegen lesznek. Szerintem. Pontosítsuk még egy kicsit a dolgot. Mondjuk célozzuk meg a bejárattól legtávolabbi sarkot.
Ok?
Esetleg akinek van helyismerete és tud tereptárgyat mondani, mondja. De ha csak úgy a II. ukrán frontból kell kiválasztani egy egyenruhást, mire megtaláljuk, mehetünk haza.