Keresés

Részletes keresés

Kételkedőő Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31785
"Maga Jehova mondja, hogy a Sátánt dorgálja meg Jehova? De hisz ő Jehova! Mégis itt úgy beszél, mintha másik Jehova büntesse meg. Érdekes. "

Annyira érdekes ,hogy számomra teljesen abszurd!

"Az Atyának, Fiúnak és a Szent Léleknek egy közös nevük van."

Ne haragudj de ennek az ellenkezőjét ne nekem keljen már bizonyítani.Olvasd már el a teljes Bibliát és ha nem jön le hogy Jehova egy és nem osztozik dicsőségben senkivel majd akkor szólj.Arról meg még nem is beszélek, hogy nyelvtanilag mennyire nem stimmel az egész.
Előzmény: luckynyul (31782)
Kételkedőő Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31784
Már bocsi,de mibe sültek fel a tanuk?Amivel vádolják őket azt mindig mások igyekeznek a szájukba adni,sokan meg nem hajlandóak elég mélyre ásni ahhoz, hogy az igazság kiderüljön.
Előzmény: writer12 (31779)
luckynyul Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31783
A Nagy Parázna most épül a világban.
A hamis liberalizmus által (protestáns egyházakban), és a hamis ökumenizmus által. (kéz fogás Rómával).
Róma semmit nem változott, olyan maradt mint volt, teológiai változás nincsen.
A Sátán most két uralkodó eszmét csempészett be a Gyülekezetbe, a liberális gondolkodást és az ökumenizmust.

A protestáns egyházakban sajnos a liberális gondolkodás az uralkodó már. A teológusok hol Krisztus feltámadását vonják kétségbe, hol azt, hogy Isten Fia.
Egy protestáns lelkésznő meg is jegyezte: az Egyháznak le kell ráznia magáról a krisztológia igáját.

krisztológia (gör. 'Krisztus-tan'): a teológiának a →Jézus Krisztusról, Isten Fiáról, a Megváltóról szóló része.

Megnézed a teológiai egyetemeket, semmi más nem megy mint tömény istenkáromlás. Van olyan "tanító" is, aki már azt is kétségbe vonja, hogy Krisztus létezett. Olyan lelkészek kerülnek ki a világba, akik már vagy a feltámadást, vagy már azt is kétségbe vonják, hogy Krisztus Isten Fia. És ez csak rosszabb lesz. (tisztelet a kivételeknek).

A másik az ökumenizmus. Róma és a lutheránusok közös Chartája egy kalap........ Hogy örültek, hogy Róma elfogadta a hit általi üdvözülést, holott a Charta épp ez ellenkezője. Épp, hogy megerősíti az eretnek cselekedetek általi üdvözülést.

Maga az ökumenizmus nem rossz, ami az Úr Jézustól jön, és ahol a hívek egyek. De a Sátán már felépítette az ő hamis ökumenizmusát is, úgyanúgy, ahogy épül az ő hamis egyháza is.
Szóval a katolikus-protestáns ökumenizmus és a katolikus-minden vallás ökumenizmus eretnek, undorító, sátáni féreg.
Nem akartam senkit megbántani, csak leírtam a véleményem.


Előzmény: PSfanboy (31781)
luckynyul Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31782
a Szent Szellemnek mi a neve?

Az Atyának, Fiúnak és a Szent Léleknek egy közös nevük van.

Mt 28,19
Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében,

Mindháromnak egy közös NEVE van. Nem véletlen mondja Jézus, hogy a keresztelésnél ennek a három személynek a NEVÉBEN kell keresztelni. És nem két személy, meg egy személytelen erő nevében.

Mellesleg: 44 Igerész szól az mellett, hogy a Szent Lélek személy, és mivel egy közös neve van az Atyával és Fiúval, így a neve: Jehova

Válaszom a kérdésedre: a Szent Szellem neve Jehova!

Most pedig te jössz. Azon érvek, hogy az apostolok jelképekben beszéltek, (persze mind a 44 igerész, apostoli tanítás jelkép, HOGYNE). Most kérek bizonyítékot, te mivel bizonyítod, hogy a Léleknek nincs NEVE és hogy nem SZEMÉLY?
Teológiai okoskodásokat nem kérek, hogy így a jelképes beszéd meg úgy, IGÉT kérek!

Zakariás 3, 2
2. És mondá az Úr [Jehova]a Sátánnak: Dorgáljon meg téged az Úr [Jehova], te Sátán; dorgáljon meg az Úr, a ki magáévá fogadja Jeruzsálemet.

Maga Jehova mondja, hogy a Sátánt dorgálja meg Jehova? De hisz ő Jehova! Mégis itt úgy beszél, mintha másik Jehova büntesse meg. Érdekes.


Előzmény: Kételkedőő (31777)
PSfanboy Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31781
Tévedsz Józsika!



1.
A Biblia beszél Nagy Babilon, a hamis kereszténység megalakulásáról, (pl: Énekek éneke, Jelenések könyve, Dániel, 2Thessszalónika 2)
Ne vezesd félre az embereket!

A Bibliában a FEHÉR ASSZONY mindig Jézus tiszta egyházát, az igaz kereszténységet jelképezi! Ezzel ellentétben a PARÁZNA ASSZONY a hitehagyott hamis kereszténységet jelképezi!

Azt hogy az asszony tényleg Krisztus Egyházát jelképezi, nem tagadhatod, hiszen a római egyház hívei kijelentik: "Hiszek az egy igaz katolikus anya(asszony)szentegyházban! Anya(asszony) =egyház!

Most nem megyek bele részletekbe, mert ez nem ide tartozik, nem értem miért hoztad ide ezt a nem idevaló témát!



2.
DE a Biblia kijelenti, hogy mindig is voltak igaz keresztények!
A JELENÉSEK KÖNYVE 4 lovasa tanúskodik a kereszténység valódi igaz történelméről, hisz azt Jézus jelentette ki Jánosnak!
LOVAS=keresztény korszak

1. az első lovas, egy fehér lovas, amely az őskereszténység tiszta jellemét ábrázolja! Ez a korszak 30-tól 100-ig tartott!
2. a második lovas, a tűzvörös lovas! A vörös a vér színe, amely az üldözött kereszténységet jelképezi! Ez a korszak 100-tól 313-ig tartott!
3. a harmadik lovas a fekete lovas, amely a halott kereszténységet jelképezi! ez 4ik, 5-ik század! a katolicizmus megszületése
4. a gennyessárga lovas, amely a középkori eltorzult kereszténységet jelképezi!

Ez első két lovas (fehér, piros) tiszta szín, amely azt ábrázolja, hogy 313-ig egységes és tiszta volt a kereszténység! 303-ban Diocletianus császár kiadta a keresztényüldöző ediktumát, amit 313-ban Nagy Constantinus visszavont a milánói edictummal, a türelmi rendelettel! Erre utalt úgy Jézus, a második egyháztörténeti korszakban: "és nektek 10 napig való nyomorúságotok"! A Bibliában egy nap mindig egy évet tesz ki, az Ezékiel 4, 5-6 beazonosítása alapján! „Napokban kifejezve adtam meg büntetésük éveit: háromszázkilencven nap... Egy-egy évet egy-egy napban adtam meg.” (Ezékiel 4, 5-6)
A kereszténység 313-ban bukott el Jézus szemében, mert ekkor belekarolt világi politikába, az Isten Királysága helyett!
Mert 313-ban Konst. a visszaadta a keresztényeknek az elkobzott vagyonaikat és az állam kárpótolta a keresztényeket! Sőt az állam felajánlotta a keresztényeknek a politikába való beleszólást, a politikai uralkodást!
Ebbe a kereszténység nagy része belement, ők lettek a hatalmi keresztények, míg a krisztusi kereszténység nem fogadta el a politikát, ők lettek a kissebségben és elszórtan gyűltek össze, ők lettek a 'szektások'!



3. A Biblia igenis kifejezi a törvényszegő, hamis katolikus egyház uralkodását!

1. A 2Tesszalónika 2-ben, ahol az apostol, Pál úgy utal a pápára, mint aki a törvényszegő, a veszedelem Fia, aki beül a Az Isten templomába Isten gyanánt mutogatván Magát!
A pápa, mint róma püspöke beült a 4-ik században az Isten templomába, és isten gyanánt mutogatta magát, ami azt jelenti, hogy magának Isteni jogokat, privilégiumokat tulajdonított KI!
A: a pápa: Isten Fiának helytartója a Földön; vagy is Ő Jézus a Földön!
B: Atya, Szentatya = ez a rang csak Istené, JHVH-é, és senki sem mondhatja magát ATYÁNAK! mert az Istenkáromlás!
Maga Jézus mondta: "Ne hívjátok magatokat Atyának"
C: A pápa szent és csalatkozhatatlan; ami megint csak egyedül Jahve tulajdonsága

2. leírja a levél, hogy a pápa fölébe emeli magát mindannak, ami Istennek vagy Istentiszteletnek mondatik, mert véli HOGY MEGVÁLTOZTATHATJA AZ IDŐKET ÉS A TÖRVÉNYT!
Igen a pápa tette át a hét első napját, a pogány Vasárnapot a hét 7-ik napjára A SZOMBATTAL szembe! Ezzel a pápa megváltoztatta a 7-ik napot, és a 10 parancsoltat 4-ik parancsolata ellen vétett! Mi a törvény szegés, ha nem a 4-ik parancsolat meggyalázása, Jahve nyugalomnapja?

3. A Biblia kijelenti, hogy ez az Antikrisztusi hatalom 1260 napig, azaz 1260 évig fog uralkodni (Dániel könyve)! A Jelenések ezt az uralmat 42 hónapnak nevezi meg, ami átszámítva napokba 1260, azaz 1260 év!
A pápaság 538-ban emelkedett fel, a három király meggyalázásával és 1260 évig uralkodott tejhatalomban, de a végén halálos sebet kapott az első fenevad, a pápaság! 1798-ban Napóleon bevonult Bertiö tábornokkal az élen rómába, és feloszlatta a Vatikánt, és a pápát fogságba vitte! Ez volt a halálos seb, amely szépen lassan gyógyult!

Előzmény: Józsikácska3 (31770)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31780
Szerintem sem szerencsés, az állandó abaddonozás meg ..., gondolom volna igény egy kulturáltabb vitára, egymás lesátánozása helyett.
Előzmény: writer12 (31779)
writer12 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31779
Igaz, ami igaz, JT-ival tényleg nem lehet tényszerű megbeszélést folytatni. De szerintem Leslie te is írtózatosan egysíkú vagy, nem tudsz mást, mint ismételgetni a mantráidat, hogy "kobrakígyó", meg "Abbadon", meg hogy "a Szent Szellem személy", meg a többi marhaságot. Az a helyzet, hogy senki sem tud senkinek komolyan válaszolni. Amikor már valaki a mélybe akarna ásni, addigra szét van offolva az egész topic. Ez nem JT tévtanításáról szól, hanem az egész kereszténység csődjéről. Igaz, hogy korunkban JT sültek fel a hamis próféciáikkal, de csak azért sültek fel, mert túlságosan komolyan hitték, amit már az első században is hittek, hogy Jézus csodálatos úton el fog jönni a fizikai világba, hogy a nyomorgatástól megszabadítsa a választottjait. Pedig már 2000 éve gyakorlatilag semmi sem történt. Már az első században jártak prédikálni, meg terjeszteni az Igét - de ha nem a Katolikus Egyház az igaz Egyház, akkor mi a fenének jártak? Hogy 1800 éves szünet után, újrakezdjék a nagy semmit? Hogy ugyanúgy bolondítsák az embereket, mint az első században? Lehetetlenség, hogy Isten ilyen pazarló módon dolgozzon, hogy ennyi tévtan levezethető legyen a Bibliából, hogy mindenki a Bibliára hivatkozva ostorozza a másik ember hitét! Nem inkább arról van szó, hogy ez, amit mi földnek gondolunk, tulajdonképpen a Pokol maga, és kínlódásunk úgy lesz örök, hogy itt a földön örökké újjászületünk (mint új csecsemők), és így szenvedünk örökké? - ez már nem keresztény elképzelés, hanem valami keleti filozófia. Ezek szerint az örök nemlét a kívánatos állapot, a nirvána. Hát szerintem ebben több igazság van, mint a kereszténységben.
Előzmény: Leslie07 (31752)
PSfanboy Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31778
Mint ha csak a szívemből szóltál volna!
Előzmény: Leslie07 (31752)
Kételkedőő Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31777
Látod az Ördögnek is van neve!A Szent szellem személynek mi a neve?Talán Leslie07

Na ere válaszolj!Igaz inkább ne is válaszolj. Úgyis csak akkor olvaslak, ha rossz a kedvem,hogy egy kicsit felviduljak.Igaz, inkább sírni kellene.
Előzmény: Leslie07 (31758)
Kételkedőő Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31776
Már megint hazudsz!Mikor hagyod már abba?"Hauugok Isten országának örökösei nem lesznek"Mondja az írás.
Előzmény: Leslie07 (31757)
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31775

Mellesleg Vunáros,visszatérve a matematikára,amit már egyszer megfejtettek

 azt nem kell ismét fejtegetni. Hasonlo a helyzet a Jelenések konyve szimboliumaival

 is. Ha már azt egyszer az angyal Jánosnak megfejtette,azt nem kell újbol fejtegetni.Foleg nem ellentétesen azzal,ahogyan azt Jánosnak megmagyarázták ott és akkor.

 

 Ugyanez a helyzet az Ap. Csel. 7:60 ban István imájával.

 Ha egyszer az Ur Jézushoz imádkozott,utolag azon már nem lehet

 változtatni,és úgy feltuntetni a dolgot,mintha az Ortorony bálványszervezet

 hamis istenéhez jehovához imádkozott volna.

 

 Foleg nincs lehetoség arra,hogy ezen a ponton az Ortorony bálványszervezet

 UVFerdítés elvetemult készítoi,utolag az István imájábe belehamisítsák

 a jehovát.

Előzmény: Leslie07 (31773)
Józsikácska3 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31774
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31773

Vunáros ezzel csak az a probléma,hogy a jeleneések konyvében a valaha élt

 legnagyobb ember kijelentései találhatok,nem pedig szimbolumok gyujteménye,

 ahogyan azt jehova tanui megprobálják eloadni.

 

 Egyáltalán nem mond ellent a Jelenések 6: 9 kijelentése a korábbi kijelentéseknek.

 Jézus korábban kijelentette,hogy a leket meg nem olhetik. Pontosan ez torténik

 azokkal,akiknek testét ugyan megolték a Jézus Krisztus bizonyságtétele miatt,

 de ahogyan az Egyszulott Isten megigérte a lekuket meg nem olhették,azok

 ontudatuknál voltak,vannak ,hisz emlékeznek arra,mi tortént veluk.

 

 Ami pedig a szimbolumokat illeti(fenevad,parázna,stb.) azok sem maradnak

 szimbolumok,hisz ott és akkor az angyal Jánosnak megfejtette azok titkát,

 ezért nincs szukség arra,hogy azokat mégegyszer megfejtse valaki.

 

 Amit pedig nem kellett az angyalnak megfejtenie,az nem is volt szimbolum.

 

 Ennél fogva nem lehet a Jelenések konyvét a szimbolumok konyvének kijelenteni,

 mert ami szimbolum ott van,az meg is lett fejtve akkor,amikor azt Jánosnak

 kijelentették,és úgy ahogyan azt megfejtették.

 

 Azt is és a tobbit is hittel kell befogadni,anélkul,hogy ahhoz bárki is hozzátenne,

 vagy abbol elvenne. Jelenések 22:18,19.-

 

 

Előzmény: Törölt nick (31765)
Józsikácska3 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31772

Hát láttam már azt a táblázatot, de érteni nem értettem... :D

 

Mi a későbbi kijelentésekkel nem ütjük agyon a korábbiakat, hanem csak azok fényében értelmezzük.

 

Pl. az annihilacionisták elsősorban ószövetségi bölcsességi könyvekre hivatkozva akarják igazolni a közbülső állapot tagadását. Holot az újszövetségben semmi nyoma nincs ennek.

Előzmény: Törölt nick (31771)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31771

No ehhez a fokozatossághoz keresd meg azt a "Konvergenciatáblázatot" melyet szép színes betűkkel szemléltettem.

 

Ezt írod: "a korábbi kijelentésekkel nem ütheted agyon a későbbieket, hanem fordítva kell" - viszont fordítva sem lehet: a későbbiek nem üthetik agyon a korábbiakat, hanem csak alkalmazkodhatnak hozzájuk, plussz valami újdonságot mutathatnak fel. De az új soha sem kerülhet szöges ellentétbe a régivel.

Előzmény: Józsikácska3 (31768)
Józsikácska3 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31770

Érdekes, hogy pont a "legfontosabbat" a kétosztályos megváltástan állítólagos kulcsát a végére hagyja a Biblia... :(

 

Egyébként egy barátom mondott egy érdekes felvetést:

Ha Isten Egyházának sorsa valóban úgy lene mint a "helyreállító" felekezetek tanítják, vagyis, hogy egy rövid első századi pislákolás után 1800 évnyi csönd után alakul meg az igaz kereszténység, akkor erre a Bibliában pontos adatok kellenének:

 

Nemcsak, hogy a "nagy hitehagyás" legendájára való homályos utalások (pl. "lesznek tévtanítók"), hanem az időpontjának is bele kéne lennie írva, csakúgy mint a Messiás megszületésének, a hetven évhétbe.

 

Azonban erre semmi információ nincs. Az van, hogy Krisztus megalapítja az Egyházát, és azóta az úgy megvan.

Előzmény: Törölt nick (31769)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31769
Igen ám, de a 144 ezerről csak a Biblia 66. könyve beszél, korábban erről nincs szó, tehát a 66. könyv előtt erről semmiféle elképzelés nem alakulhatott ki.
Előzmény: Józsikácska3 (31767)
Józsikácska3 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31768
Amúgy a kinyilatkoztatás dinamikusan, fokozatosan ment végbe, tehát a korábbi kijelentésekkel nem ütheted agyon a későbbieket, hanem fordítva kell.
Előzmény: Törölt nick (31765)
Józsikácska3 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31767

"...a Jelenések könyvében van, ahol tudvalevőleg (majdnem) minden szimbolikuan értendő..."

 

Kivéve a 144ezer és az ezer év, igaz... ? :)

 

Megnézted a hosszúra sikeredett levelemet?

Előzmény: Törölt nick (31765)
Nemo Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31766
Szép dokumentum ez; szerinem a topik legtanulságosabb hozzászólásai közé tartozik. Nem mintha egyetértenék veled: éppen azért, mert egy jellemző JT-reakciót fejeztél ki szépen megfogalmazva. Jellemzőt olyan értelemben, hogy a kevés érdemi vitapartner sem tudott itt tartani. Nyilván nagyon nehéz feladat a számodra túl vérmes ellenfeleket állandóan kerülgetni - de az itt maradó érdemi ellenfeleknek hiányozni fogsz.

Amit a végén a fórum haszontalanságáról írsz, azzal sem értek egyet: el lehet olvasni a régibb beírásokat is Azokban kevesebb veszekedés és több érdemi vita volt.
Előzmény: Törölt nick (31750)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31765

"Ez egyértelmu ontudatos állapotra utal, és nem egy ontudatlan állapotra. Igaz Vunáros?"

 

Igaz. Csak az a baj, hogy ez az állítás a Jelenések könyvében van, ahol tudvalevőleg (majdnem) minden szimbolikuan értendő. Mert ha ez nem lenne így, akkor a fenevadaknak is, meg az összes ott leírt csuda dolgoknak is konkrétaknak kéne lenniük. A Bibliának nem véletlenül van olyan sorrendje, mint amilyen van. Összesen 66 könyvből áll. Számozzuk meg elölről. Hiszem, hogy egy olyan alapvető kérdés, mint amilyen a halottak állapota, véglegesen megválaszolható már az "x"-ik (ahol x kisebb mint 66) könyv elolvasása után is.

 

Kifejtem. Tegyük fel, hogy van egy alapvető kérdés, amire keresem a választ. Elkezdem elölről olvasni a Bibliát. Amikor pl. eljutok a 45. könyvig, addigra az olvasottak alapján már a kérdésre tudom a választ. Ez azt jelenti, hogy ha a 49. könyvben valami olyan kijelentéssel találkozok, amely ellentétbe kerülne a "már kialakult" véleménnyel, akkor ebben a 49. könyvben a szavakat úgy kell értelmezni (vagy szimbolikusnak venni), hogy ne kerülhessen ellentétbe azzal, ami már kialakult. Ebből az elvből az is következik, hogy az alapvető kérdések eldöntésével kapcsolatban a Jelenések könyvének kell lennie a legkisebb súlyúnak, ugyanis leghátul van a gyűjteményben, tehát mire ezt kezdjük olvasni, addigra már minden alapvető fogalommal tisztában kell lennünk. Olyan dolog ez, mint a matematika tanulása. Az alapiskolán megismerkedünk az osztással, szorzással, és amikor az egyetemen a differenciálegyenleteket tanuljuk, akkor ez a ott elsajátított tudás nem változtathatja meg azt a tudásunkat, amit az egyszeregytanulásával szereztünk.

Előzmény: Leslie07 (31756)
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31764

 Vunáros mindig is vonzodott az adventisták tanításához.

 

 Ha nem klett volna jehova tanuja,akkor adventista lett volna.

Előzmény: Józsikácska3 (31460)
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31763

 Most eg pár napig el voltam foglalva,és nem voltam internet kozelben.

 

 Csak seretném potolni a kihagyást,nehogy valaki félreértse távolmaradásomat,

 és azt gondolja,hogy elmenekultem a foirumrol.

Előzmény: Józsikácska3 (31761)
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31762

 Ez érdekes kijelentés,mert az Ortorony szervezet azt tanítja,hogy jehova

 és Abaddon a pokol angyala fog ítélni.

 

 Emiatt is csempészték be az UVFerdítésu biglia elvetemult készítoi

 a Krisztushoz imádkozo István imájába az Ap. Csel 7:60-ban jehvát.

 

 Ime az idézet az UVFerdítésbol:

 

 

  "Aztán térdreereszkedett és eros hangon felkiáltott:

   Jehova ne rodd fel nekik ezt a bunt!"...

 

  Nos nekem ebbol nagyon úgy tunik,hogy az elvetemult hamis tanítok

  és félrefordítok itt szándékosan elvették Krisztustol az ítéletre valo jogot,

  és átruházták azt hais jehova istenukre.

 

 Ehhez mit szolsz?

Előzmény: Törölt nick (31699)
Józsikácska3 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31761

Szervusz Leslie... :)

 

Látom pörögsz megint, alszol te valamikor?

Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31760

Nem ok csak azt állítják,hogy a spiritiszta Russell és a kurvapecér alkoholista

 Rutteherford ,aki meghaltak felugyelik a mennybol az Ortorony szervezet

 munkáját.

Előzmény: Jéhu74 (31728)
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31759

Szerintem semmi olyat nem állított,hogy Isten felé emelné a Szentleket.

 

 Mellesleg az Egyszulott Isten azt mondotta,hogy aki o ellene vétkezik,

 annak megbocsátattik,de a Szentlélek káromlása nem bocsáttatik meg.

 

 

 Ezzel Jézus a Szentleket onmaga folé emelte,nemde? Pedig o az Egyszulott

 Isten a Mindenhato.Ehhez mit szolsz?

 

 Ezen nem ártana elgondolkodnod,mikozben Abaddont,akirol alig van említés

 

 a Bibliában kapásbol elfogadod valos személynek,míg a Szentleketet,akit

 az Atya kuldott,hogy tanítson,ítéljen,megigazítson,ot nem akarod elfogadni

 valos személynek,még akkor sem,amikor tudatosítják veled,hogy ez nem

 más,mint a Szentlélek káromlása.

 

 Nem ártana ezen elgondolkodnod!

Előzmény: Kételkedőő (31743)
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31758

 De csak a Szentlélek nem valos személy nektek ugye?

 

 Abaddont és a Sátánt azt kapásbol valos személynek fogadjátok el.

 

 Veluk kapcsolatban vajon miért nem ragaszkodtok a jelképes kifejezések,

 megszemélyesítés teoriátokhoz. Nos vajon miért pont a Szentlélekkel

 kapcsolatban ragaszkodtok minden áron ahhoz,hogy O nem egy valos

 személy. Erre válaszoljatok!

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (31744)
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31757

Filipe Martinez,az épuleten a kétszárnyú nap a két kobrakígyoval nem volt

 korábban rajta. Ezt az utálatos bálványt az Atremis ortorony bálvánnyal egyutt

 bizony jehova tanui emelték fel az épulet homlokzatára 1965-ben,hogy hirdesse

 ország világ elott,hogy az Ortorony szervezet bizony a Napisten Ozirisz kultuszát

 képviseli. A két kobrakígyo pedig onmagárol tanuskodik,no meg az Ortorony

 bálványszervezet eredetérol.

 

 Dehát mit csodálkozol ezen? Maguk jehva tanui ismerik el,hogy Russell életének

 a harmincot évében,azaz 1881-tol 1916-ban bekovetkezett haláláig az egyiptomi

 piramisokat és az azokban rejlo titkos uzeneteket tekintette az isten szavánk.

 

 Mielott a nev yorki királyságteremre folemelték a kétszárnyú napot a két

 kobrakígyoval,bizony már ott voltak az Ortorony szervezet kiadványain.

 

 Tehát nem idegen,hanem megszokott jelenség volt ennek a bálványnak

 a jelenléte az Ortorony bálványszervezeten belul.

 

 Allításod pedig,hogy már korábban is ott volt a szinház épuletén az hamis.

 

 Az Ortorony szervezet elvetemult hamis taníto irányíto csapata tétette fel

 ezt a Baál útálatot az elso kongresszusi termére annak felszentelése elott

 1965-ben az Ortorony bálvánnyal egyutt,jelezve azt,hogy kinek is szentelték

 valojában ezt az épuletet.

 

 Eltávolítani is jehova tanui távolították el onnan,amikor sokakban megbotránkozást

 keltett ez a bálvány,és otthagyták az OT bálványszervezetet.

 

Előzmény: Törölt nick (31437)
Leslie07 Creative Commons License 2010.02.08 0 0 31756

Vunáros,nagyon egyszeruen lehet definiálni azt,hogy a halottak lekei tudatuknál vannak.

 

 Ugyanis a Biblia ezt egyértelmuen definiálja :

 

  "Uram te szent é igaz,meddig vársz még az ítélettel?

   Mikor álsz bosszút a mi vérunkért a fold lakoin?"

   Mindnyájan fehér ruhákat kaptak,hogy egy kis ideig legyenek

   még turelemmel..." Olvasod a Jelenések 6:9 fejezetében.

 

 Itt nemcsakhogy tudatuknál vannak  a halottak,hanem emlékeznek is

 arra,hogy megolték oket,sot turelmetlenek is a várakozás miatt.

 

 Ez egyértelmu ontudatos állapotra utal,és nem egy ontudatlan állapotra.

 

 Igaz Vunáros?

 

Előzmény: Törölt nick (31466)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!